BMW Motorrad Days 2023

Ce festival!

Ediția aniversară a BMW Motorrad Days a depășit toate așteptările. Scene, standuri, tururi ghidate, expoziții și, desigur, motocicletele în acțiune uimitoare au ispitit nenumărați vizitatori între 7 și 9 iulie în grădina de vară a Messe Berlin. Cine a dorit, a putut să fie prezent la calificarea pentru prima „International Team” la Int. GS Trophy 2024 sau a putut experimenta cum a dat startul noul CE 02 electric, în mod flexibil și elegant. Pure&Crafted Festival legendar, care a avut loc în paralel, a contribuit de asemenea la un weekend de neuitat.

Capitala motocicletei

Trei zile, cinci locații: Cea de a 21-a ediție a BMW Motorrad Days s-a extins aproape în întreaga capitală. În afară de Messe Berlin, Friedrichshain a fost noua locație de eveniment pentru Pure&Crafted Festival. La Adventure Hub, pe teritoriul MCC Schenkenhorst, a avut loc calificarea internațională pentru Int. GS Trophy 2024. Și Spreewaldring a participat ca hub nou pentru automobilismul sportiv. Și, desigur, entuziaștii motocicletelor au avut parte în uzina BMW din Spandau de o prezentare palpitantă în spatele culiselor producției de motociclete.

+ Află mai multe

Vibrații zguduitoare la Pure&Crafted Festival

Stil de viață #SoulFuel pur: La Pure&Crafted Festival presented by BMW, cunoscătorii de muzică, precum și fanii culturii pe două roți, ai stilului de viață urban și ai cool stuff s-au bucurat pe deplin. În acest an, timp de două zile, trupe noi și mai marii festivalurilor, precum Drangsal, au făcut pe toată lumea să sărbătorească pe mai multe scene. În skategroundul nou-nouț, skaterii și BMXerii au putut să se dedice schemelor, având muzica oferită de DJ și muzica live pe fundal. Pe scurt: bucurie pură și atmosferă unică pe 5.000 de metri pătrați. În mijlocul Friedrichshain și, totuși, departe de Mainstream.

+ Află mai multe
Spre recenzie external-link-arrow-slim

Ovaționări la calificare

Ovaționări la calificare

Pentru a permite și piloților care nu pot să participe la un eveniment de calificare națională participarea la Int. GS Trophy, pentru prima dată a avut loc o calificare internațională. Echipa care s-a calificat la Adventure Hub al BMW Motorrad Days pentru finala din Namibia intră în istoria Int. GS Trophy drept prima „Echipă internațională”.

+ Află mai multe

Piele de găină pe pista de curse

Piele de găină pe pista de curse

Și fanii automobilismului sportiv s-au bucurat pe deplin. Și nu doar din tribună, ci și pe motocicletă. Împreună cu MotoRacingSchool, fanaticii vitezei au avut ocazia să parcurgă câteva ture de neuitat pe Spreewaldring pe cele mai noi modele BMW S 1000 în cadrul unui slot de instruire.

+ Află mai multe

Experimentează mai mult #SoulFuel

spinner