Highlights 2019.

Ai ce aștepta anul viitor.

BMW Motorrad îți oferă experiența potrivită – și motocicleta potrivită – pentru fiecare oportunitate, călătorie și teren. De la produse noi și inovație, până la nenumărate evenimente: descoperă ce ți-a pregătit BMW Motorrad în 2019. 

SUPERBIKE SUPERLATIV

BMW S 1000 RR.

BMW S 1000 RR.

Acest superbike stabilește noi standarde.

Cu fiecare componentă, noul RR tinde către primul loc. Își asumă performanța maximă. Cu 152 kW (207 CP), superbike-ul a devenit și mai puternic, cu un cuplu maxim de 113 Nm la 11.000 rpm. Grație noii tehnologii BMW ShiftCam, semnificativ mai multă putere este acum disponibilă la regimurile de turație joase și medii.

 

RR este singurul superbike standard înmatriculabil cu o basculă de aluminiu care a fost folosită înainte doar în competiții. Cu o greutate la plin de doar 197 kg, design nou, ergonomie nouă, un motor nou și multe alte elemente noi, RR stabilește noi standarde.

+ Află mai multe

Combinezon de competiție ProRace.

Combinezon de competiție ProRace.

Croială perfectă pentru performanță perfectă.

Cu costumul de competiție ProRace, ai tot ce îți trebuie pentru nevoile tale sportive. Combinezonul sport din piele este impresionant prin libertatea maximă de mișcare și prin elementele de siguranță care sunt indispensabile pe circuit. ProRace este disponibil fie în varianta standard, fie ca un combinezon făcut pe măsura riderului. Poate fi ajustat pentru a-ți satisface necesitățile și preferințele speciale. Tu decizi ce culoare să fie costumul tău ProRace, adaugi protecții, numele și logo-ul tău personal și alegi între piele de vită nappa sau piele de cangur. Pentru a se asorta cu decorul și cu culorile combinezonului de competiție, casca Race, mănușile și cizmele ProRace sunt disponibile, împreună cu costumul de corp DoubleR. 

+ Află mai multe

NOI MODELE BOXER

De la GS la RS.

Complet noi, acum și mai bune: modelele 1250. Este greu să transmiți un sentiment în cuvinte. Același lucru este valabil atunci când mergi pe modelele boxer, mai ales ultimele modele: R 1250 GS, R 1250 GS Adventure, R 1250 RT, R 1250 R și R 1250 RS. Au multe în comun – forța enormă a cuplului care te împinge cu putere la ieșirea din viraje este o trăsătură comună. Și fiecare model este optimizat pentru utilizarea într-un anumit domeniu: Adventure, Tour, Roadster și Sport. Acum este rândul tău.

  R 1250 GS

  Grație controlului maxim, mai ales la turații mici, poți înfrunta orice obstacol din aventura ta cu ușurință.

  R 1250 GS Adventure

  Mai lin în funcționare și cuplu mare la orice turație – acestea asigură un echilibru perfect în orice călătorie pe distanțe lungi.

  R 1250 RT

  Rezervele suverane de putere ale noului motor boxer îți dau serenitate în următoarea ta tură.

  R 1250 R

  Noul motor boxer îți dă un plus de performanță în orice situație.

  R 1250 RS

  Accelerația puternică îți permite să te bucuri de următoarea tură cu și mai multă viteză și plăcere de a pilota.

  Noul R 1250 GS.

  Noul R 1250 GS.

  Următoarea ta aventură te așteaptă.

  Înfruntă cu succes orice provocare – noul R 1250 GS este all-rounder-ul absolut și își extinde din nou orizonturile cu tehnologia BMW ShiftCam din noul motor boxer. Control perfect în orice situație, fie în oraș, pe un drum lăturalnic sau, desigur, în off-road. Eficiența impresionantă și puterea superioară fac din noul R 1250 GS o motocicletă cu adevărat polivalentă. BMW Motorrad Spezial și numeroase opțiuni de customizare îți permit să transformi exemplarul tău de BMW R 1250 GS într-un tovarăș perfect pentru următoarea ta aventură. 

  + Află mai multe

  Noul motor boxer.

  Noul motor boxer.

  Un alt nivel de putere cu tehnologia BMW ShiftCam.

  Mai multă putere pe întreaga plajă de turație a motorului, emisii și consum de combustibil reduse, plus rafinament la rulare optimizat: cu motorul boxer nou dezvoltat, principiul tradițional de design atinge un nou nivel de performanță, control și eficiență. Noul propulsor are o putere maximă de 100 kW (136 CP), un cuplu maxim de 143 Nm și o cilindree de 1.254 cmc. Pentru prima dată, tehnologia BMW ShiftCam este folosită pe un motor boxer BMW Motorrad – o tehnică pentru varierea timpului și înălțimii de ridicare a supapelor pe partea de admisie. 

  + Află mai multe

  DESCOPERITORUL DE LUMI

  F 850 GS Adventure.

  F 850 GS Adventure.

  O motocicletă pentru tura ta prin lume.

  Dacă ești atras de necunoscut, ar trebui să pornești din nou la drum: BMW F 850 GS Adventure îți permite să cucerești noi terenuri și să te pregătești pentru noi aventuri. Pentru oamenii pentru care nicio destinație nu este prea îndepărtată. Cu F 850 GS Adventure, vei sfida vântul și intemperiile, vei fi pregătit pentru orice teren și vei experimenta aventurile lumii în deplin confort: parbrizul touring reglabil pe înălțime, elementele laterale robuste, șaua confort, barele de protecție pentru motor și rezervorul mare, de 23 de litri. Toate sunt făcute pentru tine și pentru tura ta prin lume. 

  + Află mai multe

  ALTE ELEMENTE IMPORTANTE

  BMW C 400 GT.

  BMW C 400 GT.

  Acest scuter de cilindree medie îți extinde orizonturile.

  Ai nevoie de cineva alături de tine în viața de oraș și în turele mai lungi pe lângă oraș, în deplin confort? BMW C 400 GT este răspunsul nostru. Cu scuterul de cilindree medie, raza ta de acțiune crește, la fel ca interacțiunea ta digitală cu lumea. Pentru că, cu acest scuter, te simți confortabil și agil atât în oraș, cât și în afara sa. Noul motor asigură nu doar consum redus de combustibil, dar și plăcere autentică a pilotajului. Și asta în condițiile în care propulsorul respectă normele de poluare Euro 4. 

  + Află mai multe

  BMW Motorrad Spezial.

  BMW Motorrad Spezial.

  Estetică individualizată, piese de înaltă calitate.

  Transformă-ți motocicleta în ceva special. BMW Motorrad Spezial îți permite să-ți personalizezi motocicleta la cel mai înalt nivel de calitate – chiar și din fabrică. Pentru noile modele boxer GS, RT, R și RS, există opțiuni perfecte pentru motociclete: BMW Motorrad Spezial oferă cel emai fine componente din două pachete de piese de diferite culori, în forma a două jante Option 719, scheme coloristice, șei și tobe sport HP pentru a face ca motocicleta ta să devină cu adevărat a ta. Cauți ceva pentru exemplarul tău de R nineT – fie ele Pure, Racer, Scrambler sau Urban G/S? Și aici, sub opțiunea 719, vei găsi culori interesante și multe piese de înaltă calitate pentru a-ți personaliza motocicleta. 

  + Află mai multe

  Navigație și comunicație.

  Navigație și comunicație.

  Pur și simplu, ajungi mai bine la destinație.

  Ajungi la destinație și te distrezi în același timp? Mereu pe cea mai bună rută? Acestea nu sunt probleme datorită comunicației bazate pe Bluetooth. Și, cu sistemele noastre de navigație, poți crea cele mai bune condiții pentru o tură de succes. Alege opțiunile tale pentru rută și ai mereu traseul perfect. 

  + Află mai multe

  Trei ani în care doar te dai.

  Trei ani în care doar te dai.

  Garanție extinsă pentru motocicleta ta.

  Facem mai mult decât să vorbim despre garanție, ți-o dăm: dealerul tău autorizat de motociclete BMW îți dă un an de garanție – pe lângă garanția normală de 24 de luni. Dacă lucrurile nu merg atât de lin cum te așteptai, partenerii de service și mecanicii BMW Motorrad sunt acolo ca să se asigure că totul merge bine din nou imediat – fără costuri, indiferent unde în lume te afli. Pentru fiecare motocicletă nouă BMW începând cu anul 2019. 

  + Află mai multe

  Accesorii pentru tura ta.

  Perfect adaptat, din cap până în picioare.

  Plăcerea ta de a conduce nu cunoaște limite. Atitudinea ta este polarizată pentru aventură. Permițându-ți să fii perfect asortat și pregătit din cap până în picioare, poți porni la drum cu colecția BMW Motorrad RIDE în orice moment. Pe orice vreme. În următoarea ta aventură. Oriunde te-ar duce pasiunea ta – cu echipamentele noastre, vei fi protejat și te vei simți confortabil pe drum. 

  + Află mai multe
  CĂTRE COLECȚIA TA external-link-arrow-slim

  Fashion pur!

  Fashion pur!

  LNLA este brandul tău de fashion.

  BMW Motorrad inspiră și lumea modei: „Limits No Longer Apply” este numele brandului de fashion care îți oferă un stil individualist și nonconformist. LNLA combină atenția pentru calitate, specifică BMW Motorrad, cu stilul pur și minimalist al omului în pas cu moda. Fie că este vorba de jeanși solizi din doc, hanorace fără fasoane sau tricouri casual. Astfel te simți la fel de confortabil când lucrezi ca într-o seară la bar.

  + Află mai multe

  EVENIMENTE

  Calificări pentru GS Trophy.

  Pe drum către o experiență moto de neuitat. Ai chef de marea aventură pe motocicletă? Atunci califică-te pentru International GS Trophy 2020! Țările participante vor găzdui sesiuni naționale de calificare din ianuarie până în septembrie 2019. Aventura vieții îi așteaptă pe cei mai buni trei participanți din fiecare țară, plus o echipă internațională de femei, ca urmare a unor provocări și a unor teste: International GS Trophy 2020.

  AFLĂ MAI MULTE external-link-arrow-slim

  EICMA 2019.

  EICMA 2019.

  05 până pe 10 noiembrie 2019.

  Când producătorii moto prezintă cele mai noi produse, la final de toamnă, este timpul din nou pentru cea mai mare și mai importantă expoziție moto din lume. La EICMA (Esposizione Internazionale Ciclo Motociclo e Accesori), producători renumiți prezintă modelele pentru sezonul următor într-un spectacol senzațional, în orașul Milano din nordul Italiei. Permite-ți să fii uimit de cele mai noi produse pentru sezonul 2020! 

  + Află mai multe

  BMW Motorrad Days.

  BMW Motorrad Days.

  De pe 5 până pe 7 iulie 2019

  Aventura alpină: BMW Motorrad Days în Garmisch-Partenkirchen este o experiență reală pentru orice motociclist. În fiecare an, aproximativ 40.000 de fani ai motociclismului se întâlnesc pentru a se reconecta cu comunitatea și pentru a afla cele mai noi știri din lumea BMW Motorrad – 3 test ride-uri, inclusiv cele mai noi modele. Stunt-show-uri spectaculoase și un program variat vor avea loc la poalele muntelui Zugspitz de pe 5 până pe 7 iulie 2019. 

  + Află mai multe

  BMW Motorrad Race Trophy.

  BMW Motorrad Race Trophy.

  Oportunitatea ta.

  Așa arată sportul pentru clienți: următorul sezon de BMW Motorrad Race Trophy va începe în 2019. Piloții care iau startul cu un RR au șansa să-și facă un nume în BMW Motorrad Race tropy, prin intermediul campionatelor naționale și internaționale în care aleargă și să se lupte pentru râvnitele trofee și premii.

  + Află mai multe

  Evenimente Interesante

  spinner