Concept CE 02 de la BMW Motorrad

Interesant în mod diferit

Viața ta – în fiecare zi. 24 de ore din 24. Un loc de muncă pentru toată viața și program fix de la nouă la cinci – nu e pentru tine. O pauză de la pauză? Drumul tău nu este în linie dreaptă. Nu îți trăiești viața pe pista de curse. Trăiești peste tot și oriunde. Mereu alături de tine: modelul Concept CE 02 de la BMW Motorrad. Orașul este plin de posibilități, este tot al tău pentru că orașul este viața ta.Your life – every day. 24 hours. A job for life and nine to five? Not for you. Time out from a time out? Your life is not a straight line. You don't live in the fast lane. You are everywhere – all the time. Always by your side: the BMW Motorrad Concept CE 02. The city is full of opportunities and you are in control – because this is your life

Conceptul CE 02 vine cu noi proporții și forme moderne, într-un mediu urban.

 ”

Edgar Heinrich

Șef design BMW Motorrad

Designul? Atât de îndrăzneț și totuși atât de minimalist. Pus și simplu complet diferit. Un skateboard ca suport pentru picioare și un design de lumini cu leduri uimitor, pentru un aspect marcant atât ziua cât și noaptea. Designul este atât de clar și de expus încât vrei să te urci imediat și să pornești la drum. Pentru că totul este posibil atâta timp cât îl faci tu.

+ Află mai multe

Distracția te face să te miști

Următorul semafor? Accelerație? Deja ți s-a întâmplat. Cuplu maxim încă din staționare: Motorul electric al modelului Concept CE 02 de la BMW Motorrad este saltul tău către plăcerea pură de a conduce. Și aceasta cu până la 90 km/h. Poziția de ședere și ergonomia relaxată oferită de BMW Motorrad îți permit să treci prin trafic cu o putere de 11 kW și o autonomie de 90 km. Astfel chiar și cel mai scurt traseu îți creează un maximum de plăcere. Geaca este și ea la fel de simplă și de unică: Grație unei tehnologii nou dezvoltate, protecția este pur și simplu imprimată – ești protejat fără să se vadă. Pentru că și aici: ești orice vrei să fii.

+ Află mai multe

Modelul Concept CE 02 de la BMW Motorrad este partenerul tău de încredere în viața de zi cu zi. Îl adori pentru că este întotdeauna acolo și pur și simplu funcționează.

 ”

Alexander Buckan

Șef design vehicule BMW Motorrad

BMW CE 04

Viitorul este de mult printre noi. Descoperă modelul standard BMW CE 04 și abordările sale revoluționare.

Descoperă acum
spinner