Orașul la picioarele tale.

Concept Link de la BMW Motorrad descoperă noi căi conectate.

Oraș mare. Canioane urbane nesfârșite, printre care există ceva nou de descoperit după fiecare colț. Dar este vorba și despre dorința de mișcare, libertate și posibilitatea de a ajunge rapid dintr-un loc în altul. Prin Concept Link, pe care BMW Motorrad îl va prezenta în cadrul Concorso d’Eleganza Villa d’Este 2017, un vehicul conceptual este acum determinat să combine provocările ridicate de mobilitatea urbană a viitorului cu oportunitățile unei lumi digitalizate.  

Atunci când vine vorba despre estetică, eleganță și design atemporal al mașinilor și motocicletelor, Concorso d’Eleganza Villa d’Este este prima oprire. Încă din 1929, o dată pe an, orașul italian Cernobbio devine Mecca iubitorilor de vehicule care entuziasmează cu designul excepțional și orientat spre viitor. Istoria întâlnește prezentul și viitorul, combinându-se adesea în ceva magic: inspirația plutește în aer atunci când vehicule clasice de neuitat strălucesc alături de cele mai recente creații conceptuale. Concept Link de la BMW Motorrad este un astfel de vehicul conceptual. Unul care dovedește că prin conectarea pilotului cu vehiculul și mediul înconjurător este posibilă o experiență de conducere complet nouă.  

+ Află mai multe

O înțelegere nouă a mobilității urbane.

O înțelegere nouă a mobilității urbane.

Atunci când te afli în mișcare într-un mediu urban, mai mult decât orice altceva: ești conectat în orice moment. Cu prietenii și colegii tăi, cu smartphone-ul tău, cu orașul. Concept Link de la BMW Motorrad este continuarea logică a acestei conectivități: datorită acționării electrice, emisiilor inexistente și conectivității complete, vehiculul conceptual nu este doar un mijloc de transport, ci și unul de comunicare. Astfel, Concept Link de la BMW Motorrad unește beneficiile lumii digitale cu cele ale lumii analogice. Și făcând aceasta  devine simbolul vizionar al unei epoci noi a mobilității urbane.  

+ Află mai multe
Cu stilul său atemporal și minimalist, Concept Link de la BMW Motorrad este mai mult decât un studiu - este simbolul unei epoci noi. ”

Edgar Heinrich, directorul de design al BMW Motorrad

Conceput pentru metropole.

Conceput pentru metropole.

Atunci când îți dorești să aluneci plin de încredere, relaxat și conectat pe străzile orașului, ai nevoie de un vehicul care să fie conceput pentru acest gen de spațiu. Concept Link de la BMW Motorrad este o viziune pe două roți care anunță viitorul mobilității urbane. Și, făcând acest lucru, pune pe primul loc cerințele motociclistului privind mobilitatea. Totul începe de la design: un dispozitiv plat de stocare a energiei în partea inferioară a corpului și acționarea compactă a roții spate sunt bazele pentru silueta modernă, clară și dinamică a modelului Concept Link de la BMW Motorrad. Posibilitățile variate de personalizare - de la șa, trecând prin carenele laterale colorate, până la diferitele tipuri de parbriz - evidențiază individualitatea fiecărui motociclist.  

+ Află mai multe

Interconexiunea dintre om, vehicul și mediu.

În oraș ești obișnuit să fii întotdeauna mobil și conectat. Și te aștepți la această conectivitate și în timpul călătoriei. Aici intervine Concept Link de la BMW Motorrad. Studiul conceptual vizionar extinde mediul mobil anterior al motociclistului cu posibilități noi: vehiculul poate fi conectat la calendar, care îi comunică următoarea destinație, putând astfel sugera cea mai rapidă sau mai spectaculoasă rută și redând muzică la cerere. Conceptul merge un pas mai departe: chiar și îmbrăcămintea motociclistului este inteligent conectată la vehicul. Spre exemplu, o singură atingere a mânecii este suficientă pentru a închide ușa glisantă a compartimentului pentru bagaje. Prin Concept Link de la BMW Motorrad, mobilitatea urbană este reinterpretată complet: inteligentă, integrată și perfect intuitivă.  

+ Află mai multe
Concept conectează lumea analogică cu cea digitală într-o manieră lipsită de discrepanțe. Permite utilizatorului să fie în permanență conectat și oferă o nouă experiență a mobilității viitorului. ”

Timo Resch, vicepreședinte pe vânzări și marketing al BMW Motorrad

Un vehicul conceptual cu apetență pentru esențial.

Dacă dorești să stăpânești jungla unui oraș mare, nu trebuie să pierzi niciodată privirea de ansamblu. Concentrația ta trebuie să fie îndreptată asupra orașului și a modului în care îl poți traversa. Cum poți căuta extraordinarul sau ajunge la destinație cât de rapid posibil. Aici intervine Concept Link de la BMW Motorrad: viteza, navigația și starea bateriei sunt afișate pe parbriz, în timp ce un panou mare cu funcții tactile prezintă toate informațiile despre infotisment, conectivitate și planificarea traseului. Pentru un nivel și mai ridicat de personalizare și conectivitate între motociclist și vehicul, există scurtături care pot fi atribuite individual pe ghidonul cu funcții tactile.  

+ Află mai multe

Când viziunea devine realitate.

Când viziunea devine realitate.

În prezent, Concept Link de la BMW Motorrad este încă în stadiul de prototip. Acesta deja indică unde ar putea duce călătoria alături de BMW Motorrad. Soluțiile interconectate asigură conectivitatea, confortul și, nu în ultimul rând, siguranța. Și astfel Concept Link de la BMW Motorrad construiește puntea dintre tradiție și modernitate, în cadrul evenimentului Concorso d’Eleganza Villa d’Este 2017. Oferind o imagine a ceea ce va fi important în mediul urban al viitorului: plăcerea pură de a conduce, conectivitatea dintre motociclist și vehicul și focalizarea pe esențial.  

+ Află mai multe

Mai multe povești care te-ar putea interesa.

Motociclete potrivite.

spinner