Teren accidentat, asfalt sau nisipul din deşert: cu BMW Motorrad în călătorie, ai mereu un partener sigur și de nădejde alături de tine - oriunde în lume. Fiecare tur este condus de ghizi calificați, care gestionează în mod profesionist aventurile tale pe motocicletă. O flotă de motociclete ce îţi stă la dispoziţie pentru închirieri şi este potrivită pentru condițiile de drum de la faţa locului, cu modele BMW Motorrad actuale, asigură plăcerea pilotajului - întreținerea și eventualele reparații sunt incluse.

Detalii suplimentare vei gasi la dealerii BMW Motorrad din Romania.

+ Află mai multe
Andalusia

Andalusia

Aventura nu are mai multe înţelesuri: pornind de la trasee off-road şi cazări autentice până la cele mai unice destinaţii. Turele organizate de Enduropark Andalusia combină mersul off-road cu cel pe asfalt, fiind însoţiţi în permanenţă de o echipă tehnică şi de un camion pentru bagaje.

Cele mai reprezentative ture au loc pe Coasta Atlanticului, Sierra Nevada, Cabo de Gata şi Maroc. De asemenea, aceştia găzduiesc evenimente internaţionale, dar şi antrenamente cu cele mai performante motociclete BMW Motorrad în Enduropark unde puteţi beneficia de cursurile instructorilor autorizaţi.

Detalii suplimentare la dealerii tăi BMW Motorrad din România.

Enduro Park Hechlingen

Enduro Park Hechlingen

Alături de Enduro Park Hechlingen, vei descoperi partea neîmblânzită a celor mai frumoase rute din Europa, Africa și Asia.

Organizarea perfectă a călătoriilor promite experiențe de neuitat și motociclete de ultimă generație: de la Alpii Maritimi la Maroc, Namibia sau un tur de 4 zile în cabanele din Alpi.

Acolo, într-un mediu pitoresc, vei stăpâni orice tip de teren offroad - însoțit de ghizi şi instructori experimentați.

Detalii suplimentare la dealerii tăi BMW Motorrad din România.

IMT BIKE

IMT BIKE

Bucurându-se de plăcerea pilotajului încă din 1997, IMTBIKE organizează ture remarcabile, dar şi închirieri de motociclete în Spania, Portugalia, Maroc, Franţa şi Italia.

În această perioadă au descoperit regiunile în care au călătorit, le-au învăţat istoria, cultura şi au reuşit să îşi consolideze relaţiile cu localnicii, fiind pregătiţi şi nerăbdători să-şi împartă cunoştinţele cu cei care aleg sa plece la drum alături de ei. 

Detalii suplimentare la dealerii tăi BMW Motorrad din România.

TWT MOTO

TWT MOTO

TWTMoto este situat în mijlocul Alpilor, iar de 20 de ani, aceştia îl explorează fără încetare. Specializați în tururi și instruiri în Europa, au cunoștințele și experiența de a călători peste tot în lume, oferind excursii ghidate și antrenamente în întreaga lume, atât off-road, cât şi on-road. Deoarece călătoritul este pasiunea lor, TWTMoto doreşte să-şi împărtăşească experiențele și să ofere cursuri în care veţi dobândi pregătirea necesară pentru propria călătorie cu motocicleta. 

Detalii suplimentare la dealerii tăi BMW Motorrad din România.

spinner