For the fast and the curious

PRIMEȘTE O OFERTĂ

#NEVERSTOPCHALLENGING

#NEVERSTOPCHALLENGING

Vrei să trăiești senzații tari și să controlezi puterea pură? Urmărești acel moment special? Vrei să înfrunți provocarea supremă? Dacă e așa, atunci cauți noile BMW F 900 R și F 900 XR. 

Cu un nou motor de 895 cm3 care oferă un cuplu maxim de 92 Nm la 6.500 rpm, F 900 R este un roadster puternic și agil, în timp ce F 900 XR garantează plimbări zilnice în ritm sportiv și performanțe superbe în fiecare viraj. 

Comandă acum F 900 R sau F 900 XR, ca să fii printre primii care urcă în șa.

+ Află mai multe

DINAMIC, PROGRESIV, INTUITIV. F 900 R.

DINAMIC, PROGRESIV, INTUITIV. F 900 R.

F 900 R este o motocicletă de stradă dinamică și puternică, a cărei putere poate fi gestionată cu precizie. Nu aștepta momentul perfect - acum este momentul perfect să-ți cumperi unul!

De la 8.600 €

Rată de leasing de la 119 €*

+ Află mai multe

MAI SUS, MAI RAPID, MAI DEPARTE. F 900 XR.

MAI SUS, MAI RAPID, MAI DEPARTE. F 900 XR.

Designul și performanțele fără compromis ale lui F 900 XR înseamnă că plimbarea ta nu trebui să se sfârșească niciodată. Bucură-te de doza zilnică de adrenalină sau caută următoarea mare aventură – chiar acum.

De la 11.400 €

Rată leasing de la 158 €*

+ Află mai multe

* Ofertă emisă de către BMW Financial Services, prin Unicredit Leasing Corporation IFN SA şi este valabilă până la 31.03.2020.

Preţurile menţionate pentru fiecare motocicletă în parte sunt în EURO, inclusiv TVA. Ratele s-au obţinut prin BMW 3asy Ride Select, leasing financiar, cu un avans de 20%, 48 de luni perioadă de finanţare, 40% plata finală opţională, 3,99% dobândă fixă. Ratele includ TVA 19% şi asigurarea CASCO valabilă exclusiv pentru BMW Motorrad, prin Groupama. Plata finală opţională se achită în cazul în care clientul doreşte să păstreze motocicleta la finalul contractului de leasing. Dacă utilizatorul doreşte să returneze motocicleta după achitarea ultimei rate de leasing, clientul nu mai achită plata finală opţională.

Ofertă destinată exclusiv persoanelor juridice. Ofertă fără caracter obligatoriu. Pot surveni modificări şi erori.

+ Află mai multe
spinner