Elegantul

The R nineT Urban G/S 40 years edition

BMW R nine T Urban G/S

Pe șosea, dar şi în afara ei - emblematicul BMW R Ninet Urban G/S surprinde prin capacităţile lui şi se potriveşte perfect în călătoriile tale unice, indiferent de destinaţie.

Mai multe informaţii Test ride

Exploratorul

G310

BMW G 310 GS

Este timpul să explorezi jungla urbană - BMW G 310 GS este partenerul perfect de zi cu zi pentru călătorii de neuitat în împrejurimi.

Mai multe informaţii Test ride

Versatilul

The F 750 GS 40 years edition

BMW F 750 GS

Poţi avea totul - ușor de manevrat, design zvelt și ergonomie optimizată. BMW F 750 GS îndeplineşte toate cerinţele atunci când vine vorba de următoarea aventură.

Mai multe informaţii Test ride

Pionierul

The F 850 GS 40 years edition

BMW F 850 GS

Mergi unde nimeni nu a mai ajuns până acum, în necunoscut - BMW F 850 GS este alegerea perfectă pentru orice împătimit care a dorit întotdeauna să știe ce se află la orizont.

Mai multe informaţii Test ride

Cuceritorul

The F 850 GS Adventure 40 years edition

BMW F 850 GS Adventure

Împotriva limitelor - cu cel mai mare confort posibil. BMW F 850 GS Adventure este pregătit pentru toate tipurile de teren din următoarea ta călătorie și vine cu accesorii durabile.

Mai multe informaţii Test ride

Legenda

The R 1250 GS 40 years edition

BMW R 1250 GS

Legendele se construiesc, nu se nasc. BMW R 1250 GS este un simbol de zeci de ani și știm de ce: design încântător, accesorii suplimentare și o sete nemărginită de aventură.

Mai multe informaţii Test ride

Aventurierul

The R 1250 GS Adventure 40 years edition

BMW R 1250 GS Adventure

Cum va fi următoarea ta aventură? Cu BMW R 1250 Adventure, nicio destinație nu este prea departe - noul nostru standard optimizat pentru touring și confort se va asigura de acest lucru.

Mai multe informaţii Test ride

Mai multe despre #SpiritOfGS

spinner