Operare simplă.

Operare simplă.

Pentru a activa sau dezactiva modulul de comunicații, apasă și menține apăsat butonul timp de trei secunde și pur și simplu utilizează-l folosind aplicația gratuită. În continuare, operarea se face de la buton sau din aplicație: Fă dublu clic pentru a trece la modul de cuplare - cuplarea dispozitivelor Bluetooth - pentru căști, comunicare în grup, telefon sau BMW Motorrad Navigator Și printr-o simplă apăsare, selectezi elementele de meniu individuale.

În funcție de rata de utilizare a conversației și dispozitivele Bluetooth conectate, timpul de funcționare este de până la 9 ore - o baterie cu polimer litiu-ion de 1400 mAh alimentează modulul de comunicații. Imediat după pornire ledurile îți arată starea de încărcare prin luminare intermitentă. 

+ Află mai multe

Compatibil cu toate sistemele de comunicații BMW Motorrad.

Compatibil cu toate sistemele de comunicații BMW Motorrad.

Modulul de comunicații bike-to-bike foarte ușor, de doar 125 g, este extensia funcțională optimă independentă de cască pentru toate sistemele actuale de comunicații BMW Motorrad. Modulul transmite vocea (comunicare, anunțuri de navigare și telefonie), dar nu și muzica.

Software-ul modulului poate fi actualizat grație aplicației numite „Comunicare bike-to-bike”. Instrucțiuni de operare detaliate sunt incluse alături de produs și sunt disponibile online la www.bmw-motorrad.com/service.

+ Află mai multe
Highlights

Bine gândit și funcțional.

Fie singur, fie cu pasager: Grație numeroaselor sale accente, modulul de comunicații bike-to-bike devine rapid un însoțitor de care nu mai vrei să te desparți:

  • un singur modul pentru motociclist și pasager
  • comunicare pentru până la șase motociclete și doisprezece participanți
  • arie de acoperire între două vehicule până la 300 m, deci în grup sunt posibile distanțe de până la 2 km opțiune de încărcare prin pregătirea sistemului de navigație sau cablu micro-USB USB
  • clemă inclusă pentru transportul modulului pe un bagaj rulat, un rucsac pentru rezervor sau în topcase 
Pachetul include

Bine gândit și mereu acolo.

Următoarele sunt incluse în inventarul de livrare pentru montarea și utilizarea cu ușurință a modulului de comunicații:

  • Modul de comunicații
  • Carabinieră
  • Cablu de fixare
  • Clemă de fixare
  • Cablu de încărcare prin USB și cablu de date

Date tehnice

Greutate

125 g

Dimensiune

11,3 x 6,3 x 2,9 cm    

Tip acumulator

Lithium-Polymer

Capacitate acumulator

1400 mAh

Posibilități de încărcare

Cablu micro USB (5 V), pregătire sistem de navigație BMW Motorrad (12 V)

Curent de încărcare

max. 680 mA

Interval de temperatură ambiantă

În funcțiune: -20 până la 60°C

La procesul de încărcare: 0 până la 45°C

Umiditate permisă a aerului

max. 85 %, fără condensare

Design premiat

Modulul de comunicații Bike-to-Bike combină funcționalitatea cu designul excepțional, premiat în nenumărate rânduri.

+ Află mai multe

Modulul de comunicații Bike-to-Bike a fost premiat de un juriu al Red Dot Awards. De mai bine de 60 de ani, Red Dot Award premiază calitatea ridicată în design. În plus, acest premiu se numără la nivel internațional printre cele mai importante din această categorie, devenind astfel o confirmare a calității extrem de dorită.

+ Află mai multe

Modulul de comunicații Bike-to-Bike a fost premiat cu iF Design Award 2020 la categoria „Produs”. Acest premiu este destinat performanțelor de top din întreaga lume de aproape 70 de ani. Un juriu format din 78 de membri a fost impresionat de avantajele oferite de acest modul, ca de exemplu forma compactă, manipularea ușoară și montarea flexibilă.

+ Află mai multe

Ia-ți modulul Bike-to-Bike

Pune Bike-to-Bike acum foarte simplu pe lista ta de solicitări și ia-ți sistemul confortabil de la partenerul tău BMW Motorrad.

Comandă acum

Mai multe povestiri de care ai putea fi interesat(ă).

spinner