#NeverStopChallenging

Familia Roadster

De la fața scurtă și agresivă la spatele definit: linia aerodinamică a roadster-elor noastre promite o plăcere pură de a conduce. Construite pentru șosea, motocicletele își încordează mușchii și le place să-și etaleze caracteristicile. Tehnologia și modurile de deplasare moderne garantează un grad maxim de control și precizie la fiecare linie dreaptă și în fiecare curbă.

+ Află mai multe

Familia noastră Roadster

S 1000 R

Nu cunoaște pulsul în starea de repaus: Șasiul și motorul ei poartă genele modelului RR. Iar pachetul M opțional completează cerințele de performanță.

F 900 R

Dinamic, progresiv, intuitiv. Designul atletic, purist arată că: Acest roadster așteaptă să transforme fiecare gând în plăcere pură de a conduce.

G 310 R

Provoacă orașul și profită la maximum de fiecare zi: Acest roadster poartă genele modelului S 1000 R – și ziua perfectă pentru a porni.

R 1250 R

Mai versatilă și mai expresivă ca niciodată. Un model clasic care iese în evidență prin suveranitate și plăcere de a conduce datorită performanței tipice oferite de motorul Boxer.

Și mai multă plăcere de a conduce un roadster

Totul dintr-o singură sursă. Dezvoltăm îmbrăcămintea noastră împreună cu motocicletele noastre: pentru cel mai înalt grad de protecție și confort. Și pentru anumite detalii care fac aspectul roadster perfect, chiar și în afara motocicletei.

+ Află mai multe
Către colecție external-link-arrow-slim

Accesorii pentru roadsterul tău

Aici găsești ce îți trebuie pentru a-ți personaliza roadsterul. Indiferent dacă este vorba despre aspect sau performanță – toate piesele sunt dezvoltate și verificate de noi.  

+ Află mai multe
Spre accesorii external-link-arrow-slim

Scenariu imaginar cu final fericit

spinner