Expresionistul

Stilul este tot ce contează

Nu te încadrezi în șabloane și preferi să ieși din rând? Atunci ți se potrivește perfect această variantă de dotare. Prin designul său progresiv accentuat și prin includerea pachetului Highline, acest CE 02 iese în evidență și se diferențiază măiestrit de celelalte modele. Adaugă la asta scaunul confortabil atrăgător în nuanță petrol, care îți oferă un confort sporit în timp ce conduci relaxat. Un alt element care atrage atenția este carenajul cockpitului în nuanțe petrol. Instalația cu suport de picior de culoare argintie face ca totul să fie și mai BMX.

+ Află mai multe
Spre Configurator external-link-arrow-slim
Pachet highline

Design și tehnică next level. Cu pachetul Highline cu vopsea Cosmicblack uni 2, șaua Pro în trei culori, furca aurie a roții față și numeroase benzi, impui noul stil pe stradă. Interfața Bluetooth, suportul pentru smartphone SP Connect, modurile de conducere Pro, încărcătorul rapid extern de 11 Kw, mânerele încălzite și Backend Connectivity sunt companionii tăi inteligenți.

Carenaj cockpit colorat

Evidențiază colțurile și marginile: carenaj cockpit colorat cu design unghiular. Nuanța petrol reprezintă un element de atracție care face ca eParkourer să iasă și mai mult în evidență. Dar, mai presus de toate, carenajul cockpitului oferă o protecție sporită împotriva vântului și a intemperiilor. Pe timp de ploaie, te poți deplasa mai confortabil către următoarea locație.

Șa confortabilă în nuanță petrol

Mai lat, mai gros, supercomod: Nu mai vrei să cobori de pe șaua confortabilă în nuanță petrol. Suprafața de așezare este mai lată, tapițeria este cu 20 de mm mai groasă decât versiunea standard.

Suport picior față și spate

Fanii BMX adoră asta: Suportul picior față și spate din aluminiu frezat amintește de suporturile de picioare de BMX și conferă un aspect sportiv eParkourer.

Spirit liber

Ieșirea ta din rutină

Viața de zi cu zi devine prea restrictivă? Nimic nu se compară cu ieșirile: Ieșire la lac, picnic în parcul orașului, you name it. Vehiculul tău de evadare este CE 02 în această variantă de dotare. Cu suportul pentru smartphone cu tehnologia SP Connect și un suport pentru buzunarul lateral drept și buzunarul lateral mare din colecția Urban, este perfect echipat și pregătit pentru tot ce ai nevoie pentru a-ți reîncărca bateria personală.. Înapoi la universitate, la birou sau într-un spațiu de co-working? Cu această variantă poți lua ușor totul cu tine.

+ Află mai multe
Spre Configurator external-link-arrow-slim
Suport pentru smartphone

Dispozitive de la o gamă largă de producători pot fi prinse sigur în suportul pentru smartphone Connect cu element de blocare de tip baionetă. Amortizorul de vibrații ajută la prevenirea deteriorărilor prin absorbirea vibrațiilor. Smartphone-ul poate fi aliniat utilizând mecanismul de reglare. Ușor de utilizat: rotiți elementul de blocare cu 90 de grade pentru a-l bloca și debloca.

Geantă laterală mare

Împachetezi mult mai multe decât doar costumul de baie: în geanta laterală mare cu capacitate de 16 l. Obiectele personale își găsesc un loc sigur și uscat în sacul interior impermeabil și detașabil. Datorită mecanismului sofisticat de închidere rapidă , geanta este fixată ușor la eParkourer-ul tău fără curele agasante. Alege-ți stilul cu una dintre colecțiile noastre: Urban Collection, Adventure Collection sau Black Collection.

Suport geantă laterală dreapta

Suportul din țeavă de oțel negru permite fixarea ușoară si sigură a genții laterale în partea dreaptă prin intermediul unui mecanism de închidere rapidă.

Exploratorul

Pregătit pentru toate planurile tale

Mereu pe picior de plecare și permanent în mișcare? Atunci ți se potrivește perfect această dotare. Dotată cu un portbagaj și Topcase light, poți împacheta tot ce ai nevoie pentru călătoriile tale scurte prin oraș. Carenajul cockpitului te protejează mai bine de vânt și de intemperii pentru ca tu să cobori cât mai rar posibil. Pachetul exclusivist Highline este, de asemenea, inclus – cu un încărcător rapid inclus ești gata să pornești din nou ultrarapid, iar cu modul de conducere FLASH suplimentar ești și mai dinamic.

+ Află mai multe
Spre Configurator external-link-arrow-slim
Pachet highline

Design și tehnică next level. Cu pachetul Highline cu vopsea Cosmicblack uni 2, șaua Pro în trei culori, furca aurie a roții față și numeroase benzi, impui noul stil pe stradă. Interfața Bluetooth, suportul pentru smartphone SP Connect, modurile de conducere Pro, încărcătorul rapid extern, mânerele încălzite și Backend Connectivity sunt companionii tăi inteligenți.

Carenaj cockpit

Încă un motiv în plus pentru a-ți folosi eParkourer-ul în fiecare zi: carenajul cockpitului. Transparent și unghiular, se potrivește perfect în designul CE 02 și te protejează mai bine de vânt și de intemperii. Datorită stratului de acoperire rezistent la zgârieturi, parbrizul este extrem de durabil.

Portbagaj negru

Ai multe planuri și multe de cărat? Portbagajul reprezintă accesoriul perfect pentru CE 02-ul tău. De exemplu, pe acesta poți fixa în siguranță Topcase light 29 l sau un alt bagaj mare. Dacă dorești să iei pe cineva cu tine, acesta este adecvat ca mâner pentru însoțitorul tău. Iar manevrarea devine și mai simplă dacă îl folosești ca element de împingere. Din punct de vedere vizual, portbagajul se integrează discret în designul general al modelului CE 02.

Topcase light negru, 29 l

Negrul ușor: Poți împacheta casca de protecție sau lucrurile esențiale pentru drum până la 3 kg în topcase-ul de plastic cu încuietoare, cu un volum de 29 de litri. Reflectorul cu suprafață mare de pe partea posterioară te face vizibil. Emblema de pe capac face ca acest topcase să fie și mai valoros.

Create your own

Ai propriile idei sau alte nevoi? Configurează-ți eParkourer-ul exclusiv în funcție de dorințele tale personale.

Spre Configurator
spinner