Pantaloni, jachete, tricouri: Există numeroase produse textile de la BMW Motorrad din bumbac. În majoritatea cazurilor, acestea pot fi spălate la 40 de grade în mașina de spălat, dar, pentru siguranță, verifică întotdeauna și eticheta tipărită cu instrucțiunile de întreținere de pe produsul tău. Un ghid pas cu pas privind întreținerea corectă a produselor tale textile este disponibil aici.

+ Află mai multe

1. Pregătire

1. Pregătire

Înainte de spălare, îndepărtează echipamentele de protecție și închide toate fermoarele, închizătoarele tip arici și capsele. Întoarce articolul vestimentar pe dos.

+ Află mai multe

2. Curățare

2. Curățare

Spală articolul vestimentar în mașina de spălat cu un detergent funcțional BMW Motorrad sau folosește un detergent obișnuit pentru țesături delicate. Alege programul pentru spălare delicată și spală-l cu culori similare. Te rugăm să nu utilizezi balsam de rufe și să clătești îmbrăcămintea suficient. După spălare, articolul de vestimentar poate fi stors prin centrifugare pentru scurt timp.

+ Află mai multe

3. Uscare

3. Uscare

După spălare, usucă articolul vestimentar la temperatura camerei. Nu le lăsa să se usuce deasupra încălzirii sau la soare, chiar și după deplasări lungi pe ploaie.

+ Află mai multe

4. Călcare

4. Călcare

Poți călca produsele textile din bumbac. Acest lucru este chiar recomandat, deoarece efectul de impregnare poate fi reactivat prin călcare conform etichetei cu instrucțiunile de întreținere. ATENȚIE: Nu călca peste părțile dure din plastic, imprimeurile reflectorizante și închizătoarele tip bandă cu scai. Pentru a proteja piesele și accesoriile sensibile, pune un prosop din bumbac între fierul de călcat și articolul vestimentar.

+ Află mai multe

Noi stiluri pentru tine

spinner