1. Pregătire

1. Pregătire

Înainte de curățare, îndepărtează echipamentele de protecție și închide toate fermoarele, închizătoarele tip arici și capsele.

+ Află mai multe

2. Curățare

2. Curățare

Îndepărtează imediat murdăria ușoară cu o perie pentru piele de căprioară/fină. Pentru murdăria medie, aplică o cârpă moale, umezită pe murdărie, lasă să se înmoaie și îndepărtează murdăria apăsând ușor (repetă dacă este necesar). Dispune curățarea murdăriei excesive exclusiv de către un specialist în curățarea pielii.

+ Află mai multe

3. Uscare

3. Uscare

Usucă articolul vestimentar la temperatura camerei, apoi periază-l cu o perie specială pentru piele de căprioară/fină.  Nu îl lăsa să se usuce deasupra încălzirii sau la soare, chiar și după deplasări lungi pe ploaie.

+ Află mai multe

4. Impregnare

4. Impregnare

Îmbrăcămintea ta poate fi tratată regulat cu un agent de impregnare BMW Motorrad. Stratul hidrofob deja existent oferă protecție împotriva ploii timp de mai multe ore. Durata de impermeabilitate poate varia de la un articol vestimentar la altul, deoarece fiecare piele este foarte individuală.

+ Află mai multe

Indicații

Indicații

Îmbrăcămintea ta din piele nu poate fi spălată la mașină. Nu o călca și nu o înălbi cu clor! Nu utiliza niciodată agenți de curățare agresivi (de ex. benzină, acid, solvenți, soluție) pentru curățare! Dacă este posibil, solicită producătorului de piele o reîmprospătare specială la fiecare 2-3 ani. Partenerul tău BMW Motorrad te ajută cu plăcere.

+ Află mai multe

Noi stiluri pentru tine

spinner