Stil unic, performanță extraordinară: Ceea ce este valabil pentru motocicleta ta este valabil și pentru îmbrăcămintea din colecția BMW Motorrad. Adesea, articolele vestimentare din poliester și bumbac nu arată ca îmbrăcămintea tipică pentru motociclete, dar te protejează pe motocicletă la fel ca îmbrăcămintea funcțională. Află cum să o îngrijești corect și cum să o păstrezi pentru o perioadă lungă de timp aici.

+ Află mai multe

1. Pregătire

1. Pregătire

Scoate echipamentele de protecție și inserția înainte de spălare. Închide toate fermoarele, închizătoarele tip arici și capsele.

+ Află mai multe

2. Curățare

2. Curățare

Spală îmbrăcămintea din poliester și bumbac la 30 de grade într-un program pentru spălare delicată. Utilizează un detergent funcțional BMW Motorrad sau un detergent lichid pentru țesături delicate, dar nu utiliza balsam de rufe. Apoi clătește îmbrăcămintea suficient. După spălare, articolul de vestimentar poate fi stors prin centrifugare pentru scurt timp.

Recomandare: Spală jacheta exterioară individual și inserția separat într-un săculeț pentru spălat rufe.

+ Află mai multe

3. Uscare

3. Uscare

După spălare, atârnă articolul vestimentar și usucă-l la temperatura camerei. Nu îl lăsa să se usuce deasupra încălzirii sau la soare. După deplasările pe ploaie, aerisește-l bine la temperatura camerei și depozitează-l agățat pe un umeraș.

+ Află mai multe

4. Călcare

4. Călcare

Poți călca îmbrăcămintea din poliester și bumbac pe o setare joasă. Efectul de impregnare poate fi reactivat prin călcare conform etichetei cu instrucțiunile de întreținere. Nu călca peste părțile dure din plastic, imprimeurile reflectorizante și închizătoarele tip bandă cu scai! Pentru a proteja piesele și accesoriile sensibile, pune un prosop din bumbac între fierul de călcat și articolul vestimentar.

+ Află mai multe

5. Impregnare

5. Impregnare

Materialul exterior este impregnat în timpul producției. Deoarece impregnarea nu este permanentă, după deplasări lungi pe ploaie și după spălare, trebuie să tratezi articolul vestimentar cu un agent de impregnare BMW Motorrad pentru îmbrăcăminte de motociclete.

+ Află mai multe

Îmbrăcăminte BMW Motorrad

spinner