Îmbrăcămintea BMW Motorrad te face să arăți bine chiar și în situații dificile: grație echipamentelor de protecție fiabile. Vă rugăm să rețineți: cea mai bună întreținere nu poate opri procesele de îmbătrânire. Echipamentele de protecție fragile tind să se rupă și să își piardă funcția de protecție. Din acest motiv, un control regulat este esențial.

+ Află mai multe

1. Pregătire

1. Pregătire

Scoate echipamentele de protecție de pe îmbrăcăminte și verifică-le în privința deteriorărilor. Echipamentele de protecție deteriorate trebuie înlocuite imediat.

+ Află mai multe

2. Curățare

2. Curățare

Echipamentele de protecție trebuie curățate în mod regulat – iar în caz de murdărire intensă, acestea trebuie curățate imediat. Poți curăța echipamentele de protecție cu apă curată, prin spălare manuală.

+ Află mai multe

3. Uscare

3. Uscare

Nu lăsa echipamentele de protecție în stare umedă. După spălare, usucă-le – bine aerisite – la temperatura camerei, agățate sau așezate. Nu le lăsa să se usuce deasupra încălzirii sau la soare, chiar și după deplasări lungi pe ploaie. Echipamentele de protecție nu sunt adecvate pentru uscarea în uscător!

+ Află mai multe

Indicații

Indicații

Nu curăța chimic echipamentele de protecție și nu le înălbi cu clor!

Fiecare echipament de protecție BMW Motorrad poate fi comandat din nou în caz de pierdere sau deteriorare, de preferință de la partenerul tău BMW Motorrad.

+ Află mai multe

Noi stiluri pentru tine

spinner