Colecția Ride
Costum ProRace

COMBINEZON PRORACE.

PERFORMANȚĂ DE TOP PENTRU PILOȚI ADEVĂRAȚI.

Când motocicleta ta se încinge din nou, ai nevoie să gândești la rece – în combinezonul de competiție potrivit. ProRace îți oferă tot ce îți trebuie pentru a-ți satisface pretențiile sportive. Îți dă libertate maximă de mișcare și elemente de siguranță care sunt indispensabile pe circuit. ProRace este disponibil și în varianta făcută pe măsura ta. Astfel, poți să-l personalizezi conform nevoilor și preferințelor tale – și să-ți arăți personalitatea pe pistă. 

Atracția calității, siguranței și a caracterului sportiv.

Atracția calității, siguranței și a caracterului sportiv.

ProRace nu doar că respectă cele mai înalte standarde în materie de sport, ci este în top și în ceea ce privește calitatea și siguranța. Combinezonul croit precis, realizat din piele de vită nappa (opțional din piele de cangur) oferă un pachet complet de siguranță, cu protecții în zona umărului, a coatelor, șoldurilor și genunchilor. Pentru a-ți proteja spatele, BMW Motorrad oferă o protecție de spate sau o vestă cu protecții, disponibile separat. Cocoașa din spate asigură aerodinamică perfectă, iar palpatoarele de pe genunchi, antebrațe și umeri te ajută să pilotezi la limită. Ca să nu transpiri când te lupți pentru primul loc în bătălii încinse, materialul tricotat 3D de pe spate și panourile de piele perforate de pe brațe, piept și coapse asigură ventilație excelentă. Desigur, combinezonul ProRace este certificat CE și îndeplinește cele mai înalte norme în materie de siguranță.     

+ Află mai multe

Stilul tău de pilotaj este unic. Ca și combinezonul tău.

Cu combinezonul tău personal, faci o declarație clară – și, în mod clar, ieși în evidență față de ceilalți rideri. Poți decide ce culoare să aibă combinezonul tău ProRace, poți adăuga mai multe protecții, numele și logo-ul tău personal și poți alege între piele de vită nappa și piele de cangur. Poți și să-l faci pe măsura ta: doar introduci dimensiunile tale și vei primi un costum de competiție făcut pentru tine. Astfel încât poți fi sigur: acest combinezon este unic – și la fel de diferit cum ești tu. 

ProRace făcut pe măsură: făcut pentru tine.

Un combinezon, mii de posibilități coloristice.

Adu culoarea în jos: cu ProRace, tu decizi ce design să folosești pe pistă. Alege dintre multitudinea de culori și de elemente de design din configurator. 

Protecție, în funcție de nevoile tale

Cu configuratorul combinezonului ProRace Made-to-Measure, poți decide unde vrei protecții speciale. 

Numele tău pe ProRace.

Vrei să te asiguri că toată lumea știe cu cine se luptă, atunci când ești pe pistă? Atunci pur și simplu îți pui însemnul pe ProRace. Nicio problemă, cu configuratorul. 

Logo-ul potrivit? Desigur!

Arată din ce echipă faci parte. În configurator, alege logo-uri diferite pentru combinezonul tău de competiție. 

O chestiune de material.

Poți alege între piele de vită de 1,3 mm, care oferă un echilibru bun între confort și rezistența la abraziune, sau piele de cangur de 1,0 mm (pentru un cost extra), care este mai ușoară și mai rezistentă la abraziune și la propagarea rupturilor. 

Costumul tău, făcut pe măsură.

Combinezonul ProRace Made-to-Measure nu se numește așa degeaba. Până la urmă, primești un combinezon făcut special, croit anume pentru a ți se potrivi. 

POȚI SĂ-L FACI COMBINEZONUL TĂU

Ca să poți combina costumul ProRace.

Ai nevoie de cizmele și mănușile potrivite, plus casca potrivită, ca să fii complet echipat în fiecare cursă. Aici vei găsi produsele care pot fi combinate în mod perfect cu combinezonul de competiție ProRace.

Casca Race.

Cu această cască, cu câmpul vizual mai mare, te poți concentra complet la pistă și să reacționezi rapid ca fulgerul. Cu un spoiler mare, care garantează o poziție stabilă și relaxată la peste 300 km/h.

Mănuși ProRace.

Nu doar că aceste mănuși de calitate care protejează degetele sunt sigure, sunt și foarte confortabile de purtat.

Cizme ProRace.

Aceste cizme sunt destinate piloților sportivi. Slidere de plastic în lateral și la călcâi, o protecție pentru tibie cu formă anatomică și ranforsarea internă de la călcâi la vârf asigură protecție și stabilitate suplimentară.

SUPERBIKE-UL PERFECT PENTRU COMBINEZONUL PRORACE.

S 1000 RR

ACCESORII SUPLIMENTARE

spinner