COLECȚIA RIDE
Costumul XRide și XRide Pro.

* *Disponibil începând cu primăvara 2020

COSTUMUL XRIDE ȘI JACHETA XRIDE PRO.

PERFORMANȚE CONVINGĂTOARE LA DRUM LUNG.

Bucuria pilotajului, curiozitatea despre următoarea curbă, anticiparea următorului kilometru. Dacă #neverstopchallenging este crezul tău, noul XRide este costumul tău: Asigură protecție completă și cel mai bun nivel de confort pentru o tură în ritm sportiv.

Cu croiala sa strânsă pe corp și designul care iese în evidență, cu siguranță vei face senzație.

Jacheta XRide Pro pentru bărbați, într-o serie limitată de 1.500 de unități, este un element foarte special. Acest look este creat de pielea albă de vită de pe brațe, iar sliderele de la umeri sunt realizate dintr-o combinație de plastic și oțel.

Ce au în comun: cu XRide și jacheta XRide Pro, cantitatea ridicată de material elastic îți asigură o libertate de mișcare maximă; detaliile inteligente asigură funcționalitatea pe care o cauți, fie că optezi pentru o aventură lungă sau scurtă. Așa că ieși de la aspirație și arată-le tuturor cine ești.

ÎNTR-O TURĂ SPORTIVĂ, COMPLET PROTEJAT.

XRide te va mișca.

XRide te va mișca.

Fie că vânezi viraje sau ești într-o aventură pe distanță lungă, ești pregătit pentru orice cu XRide. Este realizat din piele rezistentă, pentru protecția ta. Designul ergonomic al costumului XRide îți dă libertatea de mișcare de care ai nevoie ca să te bucuri de fiecare viraj și să lași kilometru după kilometru în spatele tău. XRide este croit strâns pe corp, dar proporția mare de material elastic îți asigură cel mai bun nivel de confort. Experiența confortabilă a pilotajului este susținută de materialul elastic de pe umeri și de pe brațe și de deschiderile special poziționate pentru a crea pliuri ergonomice.

+ Află mai multe

Răspunsul perfect pentru orice vreme.

Răspunsul perfect pentru orice vreme.

Sistemul frontal AirVent al jachetei XRide și țesătura 3D spacer din secțiunea din spate asigură cea mai bună circulație a aerului.

Arată bine și sunt acolo doar când ai nevoie: jacheta și pantalonii de ploaie XRide. Poți să le rulezi și să le iei cu tine în buzunarul din spate al costumului XRide la fiecare plimbare. Dacă vremea se înrăutățește, poți să le îmbraci în câteva secunde. Cagula impermeabilă din gulerul jachetei te protejează de umezeală și de vânt.

+ Află mai multe

Tot ce îți trebuie. Dar niciun gram în plus.

Tot ce îți trebuie. Dar niciun gram în plus.

Design sofisticat, 100% plăcere a pilotajului. XRide este realizat de motocicliști ca tine: XRide nu are nimic din ce nu ai nevoie, dar tot ce ți-ar putea trebui la drum

Pune-ți costumul, pleacă la drum: benzile elastice pre-ajustate economisesc timp și te asigură că acest costum se potrivește strâns pe brațe și pe talie. Sistemul inovator AirVent asigură circulația perfectă a aerului. Fie după colți sau gata pentru distanțe lungi: Buzunarul ascuns din față asigură spațiu pentru tot ce ai vrea să ai la îndemână.

+ Află mai multe

JACHETA XRIDE PRO.

Nivel "Pro" pentru fiecare aventură.

Nivel "Pro" pentru fiecare aventură.

Vânezi viraj după viraj, mereu căutând trasa ideală. Pulsul ți-e accelerat - dar nu doar al tău: La 1.500 de unități, jacheta ediție limitată pentru bărbați XRide Pro garantează entuziasm în orice situație. Pielea albă de vită de pe brațe accentuează aspectul sprotiv, sliderele de la umăr realizate din plastic și din oțel cu însemne BMW Motorrad adaugă niște accente interesante. Ești gata pentru jacheta XRide Pro?

+ Află mai multe

POVESTEA ORIGINILOR LUI XRide.

Cum s-a dezvoltat ideea.

Cum s-a dezvoltat ideea.

La început, designerii și dezvoltatorii noștri de produs au venit cu ideea de a proiecta zonele de mișcare intensă, precum brațele, umerii și genunchii, cu module individuale, fie integrate sau atașate. Scopul a fost să se păstreze protecțiile ușoare, astfel încât pilotul să se poată mișca liber. Dar cum? Soluția: Bazându-ne pe tehnologia unor curele, am împachetat costumul în zonele în care era nevoie de protecție - în cazul nostru cu piele - și am lăsat anumite zone libere pentru a asigura libertate optimă de mișcare. Rezultatul a fost un "design ergonomic" și designul final al costumului.

+ Află mai multe
"Odată ce ai mers cu el, te vei îndrăgosti - ai circulație naturală a aerului grație țesăturii 3D spacer și a structurii aerisirilor" ”

Manager Produs, BMW Motorrad

Dezvoltarea intră în ultimul tur.

Dezvoltarea intră în ultimul tur.

Puteam vedea linia de finiș, dar mai aveam treabă de făcut. În primul rând, era important pentru noi să dezvoltăm un look adecvat și inovator pentru costum. Așa că am testat diferite structuri și finisări. Până la urmă, am hotărât la pielea imprimată în relief cu o structură tehnică. Apoi am pus costumul XRide la încercare: teste de spălare, intemperii și proprietățile de rezistență la pierderea culorii, plus, desigur, testele pe motocicletă și finalizarea ultimelor detalii vizuale și tehnice. Rezultatele se pot vedea - și le poți purta.

+ Află mai multe

TOVARĂȘUL PERFECT PENTRU COSTUMUL TĂU XRIDE.

Îți lipsește încă ceva pentru aventura ta? Poate o cască, cizme sau mănuși? Aici vei găsi toate produsele care se pot combina perfect cu costumul XRide.

Cască Street X.

With this helmet and its infinitely adjustable visor, you can adapt to changing lighting conditions in the blink of an eye. The excellent ventilation also keeps your head cool, while the double-visor delivers perfect visibility – ideal for highways, country roads and cities.

ProRace Gloves.

The perfect glove for anyone who likes to be sporty. This product delivers extreme flexibility, remarkable safety and a direct grip for fast rides.

Cizme ProRace.

These boots are not only waterproof, breathable and designed for a striking race look, they will also win you over with their many practical features, such as the side and heel sliders made of plastic or the interior shaft made of soft suede leather.

FOR EVERYONE WHO WANTS TO BE THE VERY BEST.

spinner