Colecție Pilotează
System 7 Carbon

System 7 Carbon

DEPLIN PREGĂTIT PENTRU ORICE APARE ÎN CALE.

În fiecare colț, pe fiecare linie dreaptă - în jurul lumii sau poate spre muncă: BMW Motorrad reprezintă plăcerea pură a mersului pe motocicletă. Siguranța și confortul trebuie să te însoțească în permanență în acest caz. Noua System 7 Carbon nu lasă nimic de dorit. Învelișul fabricat în totalitate din carbon este deosebit de ușor și rigid. Prezintă de asemenea o absorbție foarte crescută a șocurilor. Viziera sa cu protecție solară ajustabilă în mod infinit îți permite să te relaxezi complet chiar și în condiții de lumină care se schimbă. Ventilația excelentă și viziera cu strat dublu montată standard sunt de asemenea de ajutor în acest caz: asigură întotdeauna o vedere clară. Mai mult, aspectul general al căștii este foarte compact datorită mecanismului cu patru balamale. Și cu câteva mișcări rapide ale mâinii poți transforma casca integrală într-o cască jet. În principal, o cască pentru plăcerea pură a mersului pe motocicletă.

Secțiune detașabilă la bărbie

Două căști într-una singură. Pur și simplu unică.

Este călătoria ta, libertatea ta. Iar casca ta nu ar trebui să te împiedice. Prin urmare poți transforma System 7 Carbon fără nicio unealtă, rapid și convenabil, în orice mod dorești, de la o cască pentru toată fața la o cască jet. Pentru a face acest lucru este necesar doar să deblocați cele două butoane din partea de la bărbie. Viziera pentru soare servește apoi ca vizieră în varianta jet. Prin urmare, cu System 7 Carbon obții două căști omologate conform ECE 22-05 în una. Poți utiliza sistemul de comunicații disponibil opțional, integrat, în ambele variante. Inovația noastră, libertatea ta.
+ Află mai multe

CARCASA CĂȘTII FABRICATĂ 100% DIN CARBON

Mai ușoară, mai sigură, mai sportivă.

Singurul material care merita să fie luat în considerare chiar de la început: carbonul. Tehnologia din fibre e carbon are o tradiție îndelungată la BMW. Mulțumită acestei experiențe și expertizei, am putut chiar să reducem greutatea carcasei căștii comparativ cu alte carcase de căști din carbon cu încă 25%. Pentru a face acest lucru am adecvat o fibră de carbon de înaltă performanță cu un proces de prelucrare inovator, complex.
Rezultatul: o carcasă de cască complet din carbon, ușoară, în două mărimi, care impresionează cu rigiditatea optimizată și performanța în domeniul siguranței în fiecare zonă de impact.
+ Află mai multe

AERODINAMICĂ OPTIMIZATĂ

Fără probleme și silențioasă.

Simți vântul, dar doar așa cum ai nevoie. De aceea experții noștri din diferite departamente și-au unit forțele cu privire la dezvoltarea System 7 Carbon. Acest lucru ne-a permis să încorporăm rezultatele testării elaborate în tunelele noastre de vânt ultra moderne din Munchen și Milano direct în procesul de dezvoltare și design.
Analizele intensive și optimizările geometriei spoilerului realizate prin intermediul acestora nu sunt numai impresionante din punct de vedere vizual, ci și funcțional: System 7 Carbon are o aerodinamică deosebită. Există un cuplu foarte redus chiar și când te uiți în lateral - și aeroacustică impresionantă. Este una dintre cele mai silențioase căști pliabile de pe piață.
+ Află mai multe

Toate avantajele într-unul singur

Dealeri în apropierea ta.

Găsește acum un dealer în apropierea ta și întreabă de System 7 Carbon.

Găsește un distribuitor BMW acum

C.A.R.E.

C.A.R.E. înseamnă Concept of Advanced Rider Equipment și reprezintă angajamentul ferm față de siguranță, inovație, confort și calitate care este transpus în proiectarea fiecărui articol de echipament pentru motociclist de la BMW Motorrad.

Află mai multe
spinner