Safety 360°.

Siguranța necesită luarea de măsuri. Nu cuvinte.

Pentru a te bucura cu adevărat de drum, trebuie să fii lipsit de griji. Chiar și pe o motocicletă. La BMW Motorrad, depunem eforturi în permanență pentru a găsi noi soluții care să te lase să îți concentrezi privirea și gândurile asupra celui mai important lucru: o experiență de motociclism lipsită de griji și distractivă.

Conceptul nostru comprehensiv de Safety 360 oferă tot ceea ce clienții noștri au nevoie pentru o plimbare în siguranță. Acesta acoperă trei domenii conectate între ele: 

1. TEHNOLOGIE PENTRU VEHICULE de ultimă oră pentru o siguranță activă în vehicul.

2. ECHIPAMENT PENTRU MOTOCICLIST deosebit de inovator și funcțional.

3. În centrul atenției se află motociclistul și siguranța pasivă a acestuia dezvoltată în cadrul cursurilor de calitate superioară de INSTRUIRE A MOTOCICLISTULUI pentru fiecare nivel de competență și fiecare tip de teren.

Safety 360° este o prioritate de top pentru BMW Motorrad, deoarece siguranța se rezumă numai la tine.

+ Află mai multe

Tehnologie pentru vehicule

De la furca telescopică din 1937 până la sistemul Connected Ride din era digitală: BMW Motorrad a redefinit în permanență standardele de siguranță din ingineria motocicletelor din ultimii 90 de ani și vom continua să facem acest lucru pe viitor. Acest lucru este din cauza faptului că o motocicletă nu primește logo-ul BMW până când nu ne îndeplinește standardele de performanță și siguranță în egală măsură. Acest echilibru este asigurat prin intermediul unei game de sisteme perfect integrate care asigură o experiență distractivă și sigură pe drum.

+ Află mai multe

Echipamente pentru motocicliști

Vasta gamă de echipamente pentru motocicliști susține perfect siguranța pasivă în timpul condusului. Timp de peste 40 de ani, BMW Motorrad a fost singurul producător care a dedicat expertiza din ingineria motocicletelor dezvoltării de îmbrăcăminte de motocicletă de calitate superioară și sigură.

+ Află mai multe

Conceptul C.A.R.E.

Conceptul C.A.R.E.

Plăcerea de a conduce începe cu mult înainte de a te urca pe motocicletă. Totul începe cu echipamentul motociclistului de la BMW Motorrad, care îndeplinește standardele C.A.R.E. C.A.R.E. – Concept of Advanced Rider Equipment (conceptul de echipament pentru motociclistul experimentat) este promisiunea celor de la BMW Motorrad privind siguranța maximă, inovația de ultimă oră, potrivirea și confortul optim, precum și calitatea superioară a produselor.

+ Află mai multe

Instruirea motociclistului

O motocicletă este sigură atât timp cât motociclistul este în siguranță.  Acesta este motivul pentru care am pus la dispoziție cursurile noastre de instruire de cel mai mare calibru, începând cu 1970. Astăzi, BMW Motorrad deține o rețea globală de parteneri și instructori care te pot iniția în siguranță în lumea captivantă a motociclismului sau care pot transforma motocicliștii mai ambițioși în motocicliști bine calificați.

+ Află mai multe

Puncte de referință.

Safety 360°.

Află mai multe

Mai multe povești care te-ar putea interesa.

spinner