Calificări naționale

Pentru International GS Trophy 2024 Namibia
1 Ian 2023
Deutschland, Germany

Bine ați venit în Namibia

Bine ați venit în Namibia

Locația pentru Int. GS Trophy 2024 a fost stabilită: Călătoria ajunge în Namibia. Pe participanți îi așteaptă peisaje frumoase, o diversitate colorată de animale sălbatice, apusuri de soare roșii și un cer înstelat copleșitor. Așteptăm deja cu nerăbdare să descoperim această țară minunată și localnicii săi calzi și inimoși. În prealabil, cel mai buni piloți de Enduro trebuie să își demonstreze calitățile în cadrul calificărilor naționale și regionale. Pe cei mai buni îi așteaptă un loc în una dintre cele 22 de echipe naționale – și, astfel, un bilet către Namibia.

+ Află mai multe

Numărătoarea inversă începe

Va mai dura ceva timp până la startul oficial al Int. GS Trophy 2024. Calificările naționale și regionale oferă o avanpremieră. La nivel mondial, vor avea loc 15 calificări naționale și regionale, precum și o calificare internațională, unde piloții Enduro experimentați își pot dovedi calitățile. Cel care stăpânește cel mai bine exercițiile de navigare cu GPS-ul, deplasările pe teren, sau provocările tehnice își va asigura un loc într-una dintre cele 22 de echipe naționale. Echipele feminine care se vor clasa pe primul loc la nivel național vor câștiga o călătorie la calificările internaționale feminine. Acolo, un total de 6 echipe feminine vor fi selectate pentru a se alătura celor 16 echipe masculine în mult râvnitul avion spre Namibia.

Calificarea internațională

Calificarea internațională

Pentru toți cei care nu și-au găsit țara de origine pe lista de calificări naționale sau regionale, nu există niciun motiv de supărare. Pentru că, în cadrul BMW Motorrad Days, oferim pentru prima dată calificări internaționale pentru a oferi șansa unor piloți Enduro și mai entuziaști de a participa la Int. GS Trophy 2024. Mai multe informații despre înregistrare vor urma în scurt timp.

+ Află mai multe

#spiritofgs

spinner