Provocări mari și noi prietenii

International GS Trophy 2022

Călătorii spectaculoase printre stânci, nisip și noroi, provocări epuizante în secțiunile de Trial – piloții au dat tot ce au avut mai bun. În peisajul de vis neatins al Albaniei, pe 4 septembrie 2022 a început cea mai mare aventură offroad: ediția a 8-a de Int.GS Trophy. Provocarea de o săptămână este o experiență Once-in-a-Lifetime, care solicită totul de la participanții internaționali: Curaj, îndemânare și rezistență. Probele cu care s-au înfruntat cei 57 de participanți au necesitat multă îndemânare, dar mai ales coeziunea reală a echipei – #SpiritofGS pur.

Elemente principale

Doi ani de pregătiri pentru șapte zile de acțiune

În jur de 10 ore pe zi pe motocicletă și peste 1.000 kilometri parcurși: Pentru o astfel de provocare, trebuie să te pregătești pentru o perioadă de timp suficient de lungă. Mai exact, doi ani. Pentru că, după încheierea ultimei ediții de Int. GS Trophy, au început deja pregătirile pentru ediția din acest an. După multe sesiuni de antrenament și runde de calificare, în cele din urmă, toate echipele au fost stabilite. Deși luptă cu toată determinarea, victoria este o chestiune secundară. Mai degrabă, este vorba de noi prietenii, experiența comună și de coeziunea echipei. Și totuși, în cele din urmă, au fost două echipe care au ieșit învingătoare datorită capacităților lor: Echipa Africii de Sud a câștigat atât proba masculină, cât și cea feminină.

+ Află mai multe

Îndrăznește imposibilul

Îndrăznește imposibilul

În fiecare zi, piloții s-au confruntat cu noi provocări în ascensiuni pline de pietre și gropi nesfârșite de noroi, s-au luptat prin defilleuri și pe trasee înalte montane, drumuri nisipoase și poteci înguste și abrupte. Aceștia au depășit provocările planificate prin secțiuni de Trial dificile – și pe cele neplanificate printr-o turmă mare de capre și oi.

+ Află mai multe

Această țară frumoasă, cu oameni incredibil de prietenoși, a transformat International GS Trophy 2022 într-o experiență spectaculoasă pentru noi toți.

 ”

Ralf Rodepeter

Director de marcă și produs BMW Motorrad

După Trophy, alt Trophy

O aventură incredibilă se apropie de sfârșit. Suntem complet recunoscători tuturor participanților, fie că este vorba de piloți, organizatori sau sponsori și, nu în ultimul rând, oamenilor prietenoși din Albania. Int. GS Trophy 2022 a fost, ca întotdeauna, un eveniment de echipă. Așadar, privim în urmă cu mândrie și, în același timp, privim din nou înainte. Deoarece pregătirile pentru Int. GS Trophy 2024 au început deja. În 2023, calificările naționale vor începe cu cel mai talentați piloți din fiecare țară. Ești unul dintre ei?

+ Află mai multe

Începe-ți propria aventură

Vrei să parcurgi traseele de la International GS Trophy? Fuel for Life îți oferă experiențe exclusive BMW Motorrad, pe care nu le vei uita niciodată.

Fuel for Life external-link-arrow-slim

Totul pentru următoarea ta aventură

spinner