De 100 de ani, ne străduim să aducem pe șosele idei care doboară recorduri, explorează terenuri noi și sfidează constant status quo-ul. Cele două noi puncte de atracție cu ocazia aniversării sunt modelele în ediție limitată de 1923 de bucăți fiecare: BMW R 18 100 Years și BMW R nineT 100 Years. Strălucirea pe care o vedeți nu se datorează doar bucuriei noastre, ci și tehnologiei exclusive Paint-on-Chrome. Sărbătorește alături de noi 100 de ani de Make Life a Ride Spirit.

+ Află mai multe
„ 

#SoulFuel în cea mai exclusivă formă a sa: modelul R 18 100 Years.

Modelul BMW R 18 100 Years 

Modelul BMW R 18 a fost, este și va rămâne o emblemă. Multe dintre caracteristicile sale au făcut istorie, de exemplu motorul boxer sau rezervorul inconfundabil, în formă de lacrimă. Modelul BMW R 18 100 Years este deja o motocicletă emblematică prin aspectul său. Modelul de ediție prezintă caracteristici istorice cu mult crom - un adevărat model de colecție. Emblema de 100 de ani cu inscripția „1 din 1923” pune accentul pe această exclusivitate.

+ Află mai multe

Descoperă cele două modele de ediție 

Roadster cu atitudine: modelul R nineT 100 Years.

 ”

Modelul BMW R nineT 100 Years  

BMW R nineT 100 Years întruchipează în mod inconfundabil istoria noastră, rămânând în același timp contemporan. În calitate de fondator al BMW Motorrad Heritage World, și aceasta a devenit în urmă cu mult timp un adevărat cult. Această motocicletă reprezintă individualismul în acțiune. Punctul de referință, special al modelului de ediție: piesele frezate Option 719 incluse, de culoare neagră, pentru un aspect puternic, de înaltă calitate. O adevărată capodoperă - recunoscută prin emblema exclusivă de 100 de ani de pe rezervor.

+ Află mai multe

Două modele deosebite – acum și mai speciale 

Două modele deosebite – acum și mai speciale 

BMW R nineT și BMW R 18 sunt motociclete pentru personalități unice, acestea fiind întotdeauna pregătite pentru a fi personalizate. Cele două ediții se disting și mai mult de restul modelelor prin designul lor exclusivist și numărul limitat de unități. Aceste motociclete sunt pentru fanii adevărați. Care ți se potrivește?

+ Află mai multe

Atracțiile aniversării 

spinner