Modelul BMW R nineT 100 Years

Modelul în ediție limitată

O poveste de succes unică a început acum 100 de ani cu R 32. Astăzi sărbătorim istoria noastră mobilă cu un nou model reprezentativ: modelul BMW R nineT 100 Years.

Limitat la 1.923 de exemplare, acesta este un adevărat model de colecție care transmite un sentiment de nostalgie. Echipat cu o multitudine de piese frezate Option 719 exclusive și, bineînțeles, motorul boxer inconfundabil, reprezintă #SoulFuel în cea mai exclusivistă formă. Marea caracteristică specială a ediției este vopseaua negru Storm metalizat de pe rezervorul cromat. Această tehnică Paint-on-Chrome aduce un omagiu modelului R 75/5 din 1969.

„ 

100 de ani de pasiune pură

 ”

Una din 1.923

Strălucirea a zece decenii poate părea atemporală și modernă. Această motocicletă a fost, este și rămâne un model reprezentativ al designului. O declarație. Dragostea pentru detaliile istorice face din acest Limited Edition un obiect pentru fani și colecționari. Este distinctivă, iese în evidență. Piesele frezate Option 719 în negru incluse conferă un aspect dominant, de înaltă calitate. Un adevărat Masterpiece. Emblema de 100 de ani face acest lucru oficial: Aceasta spune „1 din 1.923”. Cu alte cuvinte: Nu este o motocicletă pentru toată lumea. Ci pentru fanii adevărați.

+ Află mai multe

Motocicleta 100 Years în detaliu

Exclusiv și distinctiv

Aspect elegant: Modelul 100 Years include pachetele de piese frezate Option 719 de înaltă calitate Shadow și Shadow II. Acestea conțin, de exemplu, o oglindă de capăt de ghidon, instalații pentru suport de picior și multe alte piese. La acestea se adaugă pachetul Confort, care prezintă caracteristici utile, cum ar fi farul adaptiv.

Crom clasic

Vopseaua crom clasic pune în valoare caracteristicile principale. Tehnica Paint-on-Chrome asigură un aspect de înaltă calitate. Liniile ornamentale albe subliniază originea sa istorică.

Mai exclusiv ca niciodată

În calitate de fondator a lumii Heritage, modelul R nineT poartă întotdeauna o parte din trecutul BMW și rămâne în continuare contemporan. Modelul BMW R nineT 100 Years pune componentele reprezentative într-o lumină și mai îndrăzneață. Piesele Option 719 Shadow și Shadow II conferă un aspect distinctiv, exclusivist. Datorită numeroaselor accente negre, se creează un contrast interesant față de șaua individuală în culoare oxblood red, iar Option 719 Roată Classic completează acest aspect exclusivist.

+ Află mai multe

Accesorii în stilul 100 Years

Accesoriile în designul 100 Years îți completează stilul. Cu o geantă din colecția Edition 100 Years, călătorești cu stil. Iar covorul pentru motocicletă cu logo-ul 100 Years transformă garajul într-o zonă de expunere pentru modelul tău R nineT 100 Years.

+ Află mai multe

Mai multe despre aniversare

spinner