Puternic pe serpentine, energic pe drumurile de țară locale: Modelul BMW R 1250 RT cu parte frontală nouă, îngustă și caracteristici tehnice cum sunt noul sistem de opțional de asistență pentru șofer Active Cruise Control (ACC) vă aduce în suplețe la destinație.

+ Află mai multe

Modelul BMW R 1250 RT

Modelul BMW R 1250 RT

Boxerul de touring: Modelul R 1250 RT. Motorul boxer BMW ShiftCam oferă forță de tracțiune suverană în tot domeniul de turații. Caracteristicile noi cum sunt afișajul TFT mare de 10,25" TFT sau Active Cruise Control (ACC) vă fac excursia confortabilă, destinsă și sigură.

+ Află mai multe

Active Cruise Control

Plăcerea de a conduce fără griji: O noutate deosebită este sistemul de asistență pentru conductor Active Cruise Control (ACC), care reglează automat viteza și distanța față de vehiculul dinainte.

+ Află mai multe

Navigare relaxată

Navigare relaxată

Noul sistem de asistență pentru șofer Active Cruise Control (ACC) îți permite să setezi în mod convenabil viteza de deplasare dorită și distanța până la vehiculul din față de la un buton de pe ghidon. Motocicleta păstrează independent distanța – reglată din frânate și accelerare.  

+ Află mai multe

Și mai multe despre #RideAndShare

spinner