Trei funcții de control pentru o deplasare în condiții de siguranță

Noul ACC are trei funcții de control. Dynamic Cruise Control (DCC) reglează viteza de deplasare setată de pilot. Controlul distanței Active Cruise Control (ACC) reglează viteza selectată, ținând cont de distanța setată de pilot față de vehiculul din față. Beneficiați de o deplasare în condiții de siguranță chiar și în curbe: Dacă este necesar, cu ACC activat controlul în curbă reduce automat viteza și oferă pilotului o poziție înclinată confortabilă. Dinamica de frânare și accelerare este limitată odată cu poziția de înclinare tot mai accentuată. Astfel, comportamentul la deplasare este stabil și ai o senzație de siguranță.

ACC permite un control complet: Responsabilitatea rămâne în sarcina pilotului și acesta poate interveni în orice moment.

+ Află mai multe

Simplu de setat

Viteza și distanța față de vehiculul din față pot fi setate în mod convenabil de la un buton de pe ghidon. Distanța poate fi setată în trei trepte, viteza dorită între 30 și 160 km/h - setarea individuală este vizibilă în orice moment pe afișajul TFT.

Cele două caracteristici de control „confortabil” și „dinamic” asigură o accelerare și decelerare mai echilibrate sau mai dinamice.

Controlul distanței poate fi dezactivat, astfel încât controlul electronic al vitezei Dynamic Cruise Control (DCC) poate fi și el utilizat individual. Acesta reglează automat viteza dorită în intervalul de la 15 până la 220 km/h.

+ Află mai multe

Și mai multă tehnologie în detaliu

spinner