Noile noastre modele de touring garantează o experiență de călătorie relaxată și fără compromisuri – confortabil, dinamic și puternic. Indiferent dacă ești singur sau în doi, dacă faci o excursie de o zi sau o călătorie mai lungă: Legendarul motor cu șase cilindri oferă control, plăcerea de a conduce și performanță perfectă de touring, de la călătorii relaxate până la condusul prin serpentine.

Cockpit-ul este proiectat pentru tine și nevoile tale. Ecranul său color TFT de 10,25" de dimensiuni mari stabilește noi standarde în navigarea pe hartă. Noul sistem audio 2.0 asigură sunetul perfect și noi capacități audio. Iar noul far cu LED-uri integral oferă cea mai modernă funcționalitate.

+ Află mai multe

Aceste patru motociclete sunt capodoperele pentru touring ale BMW Motorrad.

 ”

Timo Resch

Vice President Sales and Marketing BMW Motorrad

K 1600 GT și K 1600 GTL

K 1600 GT și K 1600 GTL

Cu K 1600 GT și K 1600 GTL, curbele și kilometrii parcurși devin o experiență confortabilă – acestea oferă chiar și un sistem automat de reglare a ținutei de drum. Cu doar o mică răsucire a încheieturii mâinii poți acționa accelerația irezistibilă a legendarului motor cu șase cilindri și poți experimenta performanța dinamică de touring pură. Modelul K 1600 GTL oferă mult confort și echipament și este conceput pentru o experiență de călătorie în doi.

+ Află mai multe

Vei obține confortul și experiența de deplasare rapidă pe care le dorești.

 ”

Timo Resch

Vice President Sales and Marketing BMW Motorrad

Modelele K 1600 B și K 1600 Grand America

Modelele K 1600 B și K 1600 Grand America

Un model casual de bagger, cu o linie aerodinamică lungă inconfundabilă. Ambele mașini promit prin designul lor o călătorie relaxată. Și totuși, puteți crește oricând cuplul motorului la 180 Nm, pentru a vă bucura de puterea fără compromisuri a motorului cu șase cilindri. Modelul K 1600 Grand America impresionează prin numeroase dotări: Platformele pentru picioare, topcase-ul cu spătar, alte două boxe, cotiere pentru însoțitorul tău și parbrizul înalt asigură confortul de călătorie pentru două persoane.

+ Află mai multe

Modelul special Option 719 Midnight

Modelul special Option 719 Midnight

În varianta Option 719 Midnight, modelul BMW K 1600 B și modelul BMW K 1600 Grand America sunt unice în adevăratul sens al cuvântului. Piesele de caroserie sunt finisate prin procedura complexă de imprimare prin transfer de apă – unică în producția de motociclete în serie. Datorită reprezentărilor grafice pregătite anterior, preciziei în execuție și lucrului manual, fiecare motocicletă este unică - decorată cu o galaxie cu aproximativ 340.000 de stele. La acestea se adaugă și numeroase alte echipamente de top, de exemplu șaua special concepută.

+ Află mai multe

#rideandshare - aici călătoria continuă

spinner