* Imaginile pot conține dotări și accesorii speciale la un cost suplimentar. Preț cu caracter neobligatoriu recomandat de producător, inclusiv TVA 19%, fără transport și ambalaj. Cu excepția modificărilor și erorilor.

Modelul BMW K 1600 Grand America

Modelul special Option 719 Midnight

Ești mai degrabă exclusivist când ești pe drum sau preferi să fii mai mult decât exclusivist? Decizia îți aparține. Răspunsul nostru: Pentru prima dată în producția de motociclete de serie, folosim procesul complex de imprimare prin transfer de apă și, datorită acestei vopseli, fiecare motocicletă devine unică. Option 719 Midnight descrie o întreagă galaxie. Aceasta semnifică un număr infinit de locuri și spații de descoperit. Fiecare dintre stele este unică și totuși face parte din ceva mai mare.

Informații din producție

Strat cu strat

Strat cu strat

Pictura migăloasă și laborioasă ne-a făcut să ne gândim cu atenție la fiecare pas încă de la primul pigment: Graficele sunt calculate astfel încât să rezulte o imagine de ansamblu uniformă după montare. La bază avem culoarea Meteoric Dust II metalizat. Motivul ca atare al galaxiei este pe o folie purtătoare care se activează într-o baie de apă. Pigmenții sunt apoi desprinși de pe materialul purtător. Și plutesc pe deasupra.

+ Află mai multe

Scufundare în noi sfere

Scufundare în noi sfere

Pentru vopsire, scufundăm componenta respectivă în această baie, astfel încât pigmenții să adere la ea. Datorită comportamentului de curgere a apei, a poziționării graficului și a formei piesei, acest proces trebuie realizat manual. Aici este vorba de sensibilitate a materialului, unghiul și viteza de imersie. Pe scurt: Finețe. Astfel, fiecare piesă este unică și este o parte dintr-o întreagă galaxie. Care apoi este finisată cu un strat de acoperire lucios.

+ Află mai multe

Imprimarea prin transfer de apă ne-a oferit posibilitatea de a crea vopsele și efecte grafice complet noi și de a fi primul producător care le folosește în producția de motociclete în serie

 ”

Theresa Stukenbrock

Proiectant interfață grafică color

6
Straturi pentru o vopsea completă
340000
Stele
1
Scufundare – și nicio a doua șansă
1
Galaxie

Alte caracteristici principale ale Option 719 Midnight

Alte caracteristici principale ale Option 719 Midnight

Pe lângă vopsea, Option 719 Midnight vine și cu alte caracteristici de dotare exclusiviste: Emblema Midnight de înaltă calitate din aluminiu este pe capacul rezervorului. Șaua neagră Option 719 are imprimat un nor și numele modelului ca inscripție. Finisajele parbrizului și contragreutățile pentru ghidon sunt negre. Apărătoare de noroi a roții din față, aripa deflectorului de vânt și capacul rezervorului ies în evidență în Meteoric Dust II metalizat: Exclusivitate până la cel mai mic detaliu.

+ Află mai multe

Descoperă touring-ul de performanță

K 1600 Grand America

Modelul special Option 719 Midnight a fost conceput pentru adevărații individualiști care doresc să fie și mai exclusiviști. Află aici ce vă poate oferi modelul K 1600 Grand America, cu legendarul său motor cu șase cilindri ție și însoțitorului tău – în afară de călătorii luxoase, în designul caracteristic unui Bagger.

Spre K 1600 Grand America:
spinner