FINISARE ULTIMATE

FINISARE ULTIMATE

Partea frontală remarcabilă și linia aerodinamică tipică GS sunt inconfundabile. Însă opțiunea 719 de detalii personalizate și seria limitată BMW Centenary sunt cele care ne aduc aminte de acest lucru, o celebrare de neuitat a unui simbol. Acestea înseamnă viteză, suveranitate și siguranță într-un finisaj elegant Triple Black, inclusiv bare de protecție negre puternice pentru cel mai bine integrat aspect pe care modelul GS l-a avut vreodată.

+ Află mai multe

ÎNCREDERE ULTIMATE

ÎNCREDERE ULTIMATE

Sistemul îmbunătățit de iluminare cu leduri asigură o apariție inconfundabilă și o vizibilitate maximă. Stăpânește terenul cu noul parbriz fumuriu reglabil și vibrații reduse, cu oglinzi optimizate aerodinamic. Pachetele Comfort și Touring te fac să-ți dorești aventuri fără limite, în timp ce opțiunea sistemului de bagaje premium înseamnă că nu vei lăsa nimic în urmă, doar inhibiții.

+ Află mai multe

CONTROLUL ULTIMATE

CONTROLUL ULTIMATE

Tu decizi cum arată aventura ta supremă. Stăpânește orice drum, în orice moment, cu o manevrabilitate superioară în șapte moduri de condus dinamice. Simte puterea motorului boxer clasic la orice viteză și în orice domeniu de turație, în timp ce îți stăpânești motocicleta cu un control dinamic maxim al frânei de motor și echipamente personalizate extinse.

+ Află mai multe

MAI MULTE MODURI DE A DESCOPERI

spinner