EICMA 2019.

Vino să vezi toate noile senzații din 2020.

Transmisie în direct de la standul din expoziție: Urmărește prezentarea în direct a premierelor și a evenimentelor de la EICMA (Esposizione Internazionale Ciclo Motociclo e Accessori), pe măsură ce acestea se desfășoară, la Milano. Expoziția este un loc de întâlnire la scară internațională pentru comunitatea moto, care așteaptă deja cu nerăbdare începutul următorului sezon. Pentru prima dată, BMW Motorrad își va face o apariție care va consta în mai mutl decât un simplu stand de expoziție. Pe lângă evenimente interesante în direct și mulți rideri eroi din toată lumea, veți avea șansa să vedeți noile modele și accesorii. Punctul culminant va fi dezvăluirea noilor noastre modele la conferințele de presă în direct și prezentările și impresiile despre eveniment. Vă vom arăta toate punctele principale care vor face din sezonul 2020 unul senzațional.

PROGRAMUL NOSTRU LA EICMA

Poți găsi toate elementele din program și să le filtrezi conform intereselor tale personale aici. Ai găsit deja evenimentele tale preferate? Atunci marchează-le în calendarul tău personal.

+ Află mai multe

Dezvăluim secretele noilor noastre modele.

Așteptarea s-a încheiat: scena este pregătită pentru noile modele în lumina reflectoarelor de la EICMA. Urmărește transmisia în direct pentru a vedea ce modele vor stăpâni străzile sezonul următor.

+ Află mai multe

#NeverStopChallenging

#NeverStopChallenging este o atitudine a riderilor care preferă să-și țină pulsul la fel de ridicat precum cuplul motocicletei. Riderii care nu ezită în fața provocărilor sportive, pentru că mereu cer mai mult - atât de la ei, cât și de la motocicletele lor.

+ Află mai multe

#Soulfuel

Mâinile sunt murdare și pline de vaselină, inima plină de pasiune și de imaginație: modelul nostru R nineT a trezit entuziasmul customizatorilor în toată lumea. Motocicletele noastre Concept urmează și ele această chemare.

Dar motocicletele nu sunt singurul combustibil pentru suflet, căci și echipamentul asortat Heritage ne inspiră.

+ Află mai multe

Mereu cu un pas înaintea celorlalți - cu newsletter-ul Heritage.

Mereu cu un pas înaintea celorlalți - cu newsletter-ul Heritage.

Adevărații fani nu vor mai pierde nimic din lume Heritage cu newsletter-ul nostru. Vei primi în mod regulat știri exclusive despre modele, promoții și evenimente, înainte să afle toată lumea. Ce mai aștepți? Fii informat.

+ Află mai multe

Concept R 18 /2 makes EICMA debut.

Second BMW Motorrad cruiser concept unveiled.

Află mai multe

MAI MULTE ATRACȚII BMW MOTORRAD.

spinner