NOUTĂȚILE 2020.

Află aici ce te așteaptă.

Curiozitatea nu-ți este satisfăcută? De-abia aștepți să afli ce va aduce anul viitor? Atunci ești în locul potrivit: Avem o mulțime de noutăți pentru fani și pentru rideri. Fie că este vorba de noile modele din gama de produse BMW Motorrad sau despre evenimente interesante: Privește împreună cu noi spre anul 2020 și lasă-ne să-ți arătăm care sunt cele mai interesante modele noi.

#NeverStopChallenging

#NeverStopChallenging este o atitudine a riderilor care preferă să-și țină pulsul la fel de ridicat precum cuplul motocicletei. Riderii care nu ezită în fața provocărilor sportive, pentru că mereu cer mai mult - atât de la ei, cât și de la motocicletele lor.

+ Află mai multe

Noul BMW S 1000 XR.

Noul BMW S 1000 XR.

Și tu te bucuri de fiecare viraj și de-abia îl aștepți pe următorul pe fiecare linie dreaptă? Și, mai presus de toate: Pur și simplu nu poți să te saturi?

Atunci îți trezim entuziasmul cu S 1000 XR. Combină sportivitatea fără compromis și confortul pentru drumuri lungi. Asta înseamnă că poți să te distrezi vânând viraje toată ziua.

+ Află mai multe

Performanțe de top cu combinezonul ProRace.

Performanțe de top cu combinezonul ProRace.

Un combinezon pentru competiții pentru toți cei care vor să se ridice la propriile standarde înalte de sportivitate. Acest combinezon dintr-o bucată din piele de vită Nappa îți asigură cel mai bun nivel de siguranță, grație protecțiilor sale. În același timp, croiala strânsă îl face confortabil de purtat.

Pentru cei care preferă un plus de personalizare, există opțiuni individuale disponibile cu ProRace Made-To-Measure.

+ Află mai multe

Noul BMW F 900 XR.

Noul BMW F 900 XR.

BMW F 900 XR combină sportivitatea și confortul la drum lung și este perfect adecvat pentru folosirea cotidiană. Designul său este tipic XR: agresiv și complet concentrat pe mișcare.

Ergonomia tipică XR îi permite riderului să stea cu bustul drept în mod confortabil, făcând din drumurile mai lungi o plăcere. Grație abilităților sale extinse, ești la fel de bine echipat pentru scurte plimbări, ca și pentru incursiuni prin oraș.

+ Află mai multe

Costumul XRide și XRide Pro - pentru mai multă plăcere în pilotaj.

Costumul XRide și XRide Pro - pentru mai multă plăcere în pilotaj.

Acest echipament îți asigură plăcerea pură a pilotajului în drumurile tale lungi, în ritm sportiv. Caracteristicile principale ale costumului sunt designul sportiv și ergonomia care a stabilit noi standarde în confortul la drum lung.

Pielea asigură un nivel ridicat de rezistență la uzura de zi cu zi, combinând confortul la purtare cu cea mai bună protecție pentru o experiență perfectă pe două roți.

+ Află mai multe

Noul BMW F 900 R.

Noul BMW F 900 R.

Așa ar trebui să arate un roadster dinamic: purist și puternic, mereu căutând următoarea provocare. F 900 R reacționează precis și direct la comenzile tale în pilotaj. Gândurile tale se transformă în plăcere pură a pilotajului într-o fracțiune de secundă.

+ Află mai multe

BMW Motorrad Vision DC Roadster.

BMW Motorrad Vision DC Roadster.

Vision DC Roadster combină designul legendar de boxer cu necesitățile impuse asupra tehnologiei de către propulsia electrică.

Cuplul mare asigură accelerații uimitoare. Puterea aceasta enormă oferă o experiență complet nouă și dinamică, permițându-ne să vedem viitorul mersului pe motocicletă.

+ Află mai multe

#Soulfuel

Mâinile sunt murdare și pline de vaselină, inima plină de pasiune și de imaginație: modelul nostru R nineT a trezit entuziasmul customizatorilor în toată lumea. Motocicletele noastre Concept urmează și ele această chemare.

Dar motocicletele nu sunt singurul combustibil pentru suflet, căci și echipamentul asortat Heritage ne inspiră.

+ Află mai multe

Stil atemporal cu colecția Heritage.

Stil atemporal cu colecția Heritage.

Acum poți simți pasiunea pentru legende cu echipmentul moto confortabil. Toate elementele din colecția Heritage sunt omagii aduse legendelor și reprezintă, libere și atemporale, funcția și estetica. Citește aici despre ce le face atât de speciale.

+ Află mai multe

Două designuri custom impunătoare.

AFLĂ MAI MULTE DESPRE EVENIMENTELE NOASTRE.

Apogeul aventurii: Int. GS Trophy.

Apogeul aventurii: Int. GS Trophy.

La fiecare doi ani, piloții de GS înfruntă o serie de noi provocări la Int. GS Trophy. A șaptea ediție a Trophy va avea loc în Noua Zeelandă în februarie, promițând adrenalină pură. Peisajul uluitor, cu terenul perfect pentru GS, aduce noi provocări participanților, asigurând o experiență unică pentru echipe.

Aici poți urmări cele 18 echipe naționale și o echipă internațională de femei în timpul spectacolului, pe măsură ce descoperă noi zone unde doar o mână de rideri au mai ajuns înainte.

+ Află mai multe

Zile de distracție: BMW Motorrad Days.

Zile de distracție: BMW Motorrad Days.

La început de iulie, a 19-a ediție a legendarului eveniment BMW Motorrad days va avea loc la baza muntelui Zugspitze. Mai mult de 40.000 de vizitatori vor face pelerinajul către Garmisch-Partenkirchen, unde totul este despre motociclete timp de trei zile. Pe lângă multe noi produse, cascadorii vedete de motorsport și oferte, poți să te aștepți și la o atmosferă relaxată de petrecere și la vederi panoramice din Alpi.

+ Află mai multe
spinner