Rezistență elegantă.

BMW Motorrad prezintă motocicleta de touring Concept 101.

Inspirată de infinitul asfaltului și de sentimentul de libertate și independență pură, echipa de design BMW Motorrad a venit cu o abordare complet nouă pentru motocicletele de touring, cu modelul Concept 101: elegant, exclusiv, extrovertit și cu putere pură de croazieră.

Un cadru adecvat.

Un cadru adecvat.

Urmărind spiritul drumului deschis, BMW Motorrad a creat o motocicletă în șase cilindri puternică, emoționantă și exclusivă, care transformă fiecare călătorie într-o experiență unică de condus. Premiera mondială a motocicletei conceptuale fascinante va avea loc în cadrul evenimentului exclusiv Concorso d’Eleganza Villa d’Este, unul dintre evenimentele cele mai semnificative din lume care celebrează mașinile și motocicletele istorice, pe Lacul Como din Italia.

+ Află mai multe

Aplicații din aluminiu șlefuit, carbon și lemn de culoare închisă.

Aplicații din aluminiu șlefuit, carbon și lemn de culoare închisă.

Concept 101 de la BMW este interpretarea unui bagger, stilul de motocicletă custom exclusivă popular în special în SUA. Corpul său alungit, sub formă de picătură, reține privirea tuturor. Liniile clare și suprafețele modelate cu grijă îi conferă un caracter de sportbike - o singură privire ajunge pentru a realiza că promite o experiență de condus unică. Detaliile din lemn de culoare închisă printre suprafețele vopsite în argintiu, cu elementele din aluminiu șlefuit și carbon, îi adaugă un accent exclusiv și cald. Designerul coordonator, Edgar Heinrich, și americanii Don Cammorata și Roland Sands sunt responsabili pentru design.

+ Află mai multe

Susținută de forță pură.

Susținută de forță pură.

Concept 101 de la BMW este personificarea forței. Șase cilindri puternici, cu o deplasare de 1.649 ccm, oferă cuplu enorm și propulsează motocicleta peste asfalt cu valori CP peste cele convenționale. Nu numai performanța promite exaltare, ci și partea estetică. Repere noi stabilite în calitatea materialelor și designului. Acestea redefinesc limitele calității înalte și ale exclusivității care se aplicau anterior motocicletelor.

+ Află mai multe

Motociclete potrivite.

spinner