Realizat pentru metropolă

BMW Definition CE 04 este perfect integrat în viața ta.

Rapid dintr-un loc în altul. De la serviciu la prieteni, de la o cafenea în oraș. Flexibil, spontan, conectat la rețea în orice moment: Șofer, smartphone și Definition CE 04. Unitatea sa de propulsie are zero emisii, iar designul a fost complet regândit. Cu BMW Motorrad Definition CE 04 continuăm în mod perseverent ce am început la primul nostru maxi-scuter electric BMW C evolution și conceptul de vehicul Concept Link - maximizând mobilitatea și plăcerea de a conduce. Electric și cu zero emisii, conectat la rețea, mereu #PluggedToLife.

Mergi mai departe într-o nouă estetică urbană

Mergi mai departe într-o nouă estetică urbană

Repede de la A la B, complet electric pe drum: Definition CE 04 se strecoară hotărât prin oraș. Conceput pentru o navetă rapidă. De acasă la serviciu, la bar. Dinamic și eficient - și 100 % zero emisii. Datorită centrului de greutate jos este ușor de direcționat și ajunge cu ușurință la orice destinație din oraș. Și apoi la altă și altă destinație.

+ Află mai multe

Toate news-urile despre Definition CE 04 direct în Mailbox-ul tău

Design pentru acum și pentru viitor

O viziune devine realitate

Silențios și încrezător prin metropole: Pentru aceasta a fost gândit Definition CE 04. Designerii și dezvoltatorii noștri au început pe o coală de hârtie complet goală. În centrul viziunii lor: Oamenii și modul de deplasare prin marele oraș în viitor. Pornind de la această idee, au regândit complet designul și funcționalitatea. Bateria compactă le-a oferit multă libertate. Aceasta stă la baza siluetei clare, dinamice: Forma modelului Definition CE 04 este dominată de suprafețe mari, plate, întrerupte de muchii ascuțite.

+ Află mai multe

Un design care combină nevoia de funcționalitate și estetică clară cu realitatea digitală.

 ”

Alexander Buckan

Head of Vehicle Design BMW Motorrad

Funcția întâlnește designul

Caracteristicile modelului Definition CE 04: astfel încât să se potrivească viitorilor șoferi. Astfel încât fiecare deplasare să devină o plăcere. Șaua va sta în aer și va putea fi reglată individual prin împingere înainte și înapoi - chiar și șoferii înalți stau foarte confortabil. Există spațiu suficient pentru o geantă sau o cască în compartimentul de depozitare care poate fi deschis din lateral. Și desigur, valorile de la exterior contează. Acestea se potrivesc grație vopselei Alb mineral metalic, pieselor granulate în Negru mat, benzilor în degrade roșu-portocaliu și roților din aluminiu cu aspect de roți pline. Echipamentul pentru motociclist iese și el în evidență: Benzile luminoase de pe parka oferă vizibilitate suplimentară.

+ Află mai multe

Lumile digitală și analogică conectate perfect

Lumile digitală și analogică conectate perfect

În oraș ești mobil și conectat la rețea - așa și trebuie să fie când te deplasezi dintr-un loc în altul. Cu Definition CE 04 șoferul este conectat prin smatphone la mediul său. Ecranul clar devine interfața dintre lumile digitală și analogică - îți arată toate informațiile importante. Modelul Definition știe următoarea destinație, navighează hotărât pe ruta perfectă, în timp ce playlistul cu melodiile preferate rulează în fundal. Când ești întotdeauna conectat, viața continuă pe drum: inteligent, integrat și complet intuitiv.

+ Află mai multe

Extrem de funcțional - cu stil

Extrem de funcțional - cu stil

Funcțional, sigur și în același timp aspectuos: Geaca parka croită lejer arată la fel de bine pe drum ca atunci când întâlnești cu prietenii relaxat. Protecțiile invizibile te protejează fără a atrage atenția, în timp ce materialul robust și respirabil de înaltă tehnologie îți ține de cald și te apără de umiditate pe timp de vânt și vreme urâtă. Benzile luminoase de pe mâneci și glugă sporesc semnificativ vizibilitatea în trafic. Acestea pot fi pornite de la senzorii de pe mânecă, iar culoarea poate fi și aici schimbată. Și grație funcției de încărcare inductivă din geantă, smartphone-ul este întotdeauna suficient încărcat. Blugii Riding negri, adidașii și o cască albă Open Face completează aspectul.

+ Află mai multe

Am vrut să creăm haine funcționale care nu par a fi importante - care pur și simplu arată bine.

 ”

Julia Lein

Head of Design Rider’s Gear & Style BMW Motorrad

Mai multe despre Urban Mobility la BMW Motorrad

spinner