Modelul BMW Motorrad Vision AMBY

Mișcă-te așa cum vrei

Modelul BMW Motorrad Vision AMBY este o idee. Ideea noastră de mobilitate pentru viitor. Noi o numim Adaptive Mobility (Mobilitate adaptivă). Pentru că în viitor vei folosi exact drumurile pe care vrei să le folosești. Pentru a ajunge la destinație cât mai repede sau cât mai relaxat posibil. Și aceasta cu același autovehicul. Câțiva factori ai acestei viziuni sunt deja o realitate: acționarea electrică, gradul ridicat de individualitate și designul unic.

Electromobilitatea pe două roți trebuie să fie cu adevărat distractivă și interesantă.

 ”

Markus Schramm

Director BMW Motorrad

Fără limite

Evadează: Orașul devine un escape room. Un loc în care îți face plăcere să rămâi, sau pe care îți face plăcere să-l părăsești. Modelul BMW Motorrad Vision AMBY, cu o autonomie de aprox. 110 km, este conceput exact pentru acest scop. Atât tehnologia, cât și designul vin cu posibilități cu totul și cu totul noi. Transformarea continuă de la biciclete pedelec la motociclete poate fi observată din prima privire la autovehiculul de 65 kg, elementele tipice de motocicletă fuzionând cu elementele tipice de bicicletă. O motocicletă urbană? Enduro? Aici nu este vorba de categorii. Este vorba despre descoperirea mobilității într-un mod complet nou și flexibil.

+ Află mai multe

Am dorit să dezvoltăm un autovehicul care să trezească sentimente puternice cu privire la transportul inteligent în și în jurul orașului, cu maximum de libertate.

 ”

Edgar Heinrich

Șef design BMW Motorrad

Drum forestier, pistă pentru biciclete, tangentă prin centrul orașului – totul este posibil: În această lume plină de posibilități, grație tehnologiei de delimitare geografică (Geofencing) pe baza serviciului cartografic HERE, modelul BMW Motorrad Vision AMBY identifică unde te deplasezi și selectează automat una dintre cele trei trepte de viteză. De la max. 25 km/h, la max. 45 km/h, până la max. 60 km/h. De asemenea, îți ajustează asigurarea la cerere (on Demand). Și chiar și numărul de înmatriculare digital reacționează la această schimbare. Aplicația Vision AMBY îți cunoaște întotdeauna profilul personal: Cheie, categorie permis de conducere, căutare vehicul – sunt avute în vedere chiar și dispozitivul antifurt și imobilizatorul. Și totul pe smartphone-ul tău. Așa poate arăta mobilitatea urbană de mâine.

+ Află mai multe

Mai multe despre Urban Mobility la BMW Motorrad

spinner