Multitool

Partenerul perfect de călătorie

Cu aceste accesorii, F 800 GS este motocicleta ideală pentru escapade scurte din viața de zi cu zi. Cutiile Vario și topcase-ul se montează rapid și asigură spațiul necesar pentru bagajul tău. Parbrizul reglabil pe înălțime te protejează în timpul călătoriei în caz de furtună. Și pentru ca tu să găsești întotdeauna drumul corect, te ajută suportul ConnectedRide Cradle. Tot ce trebuie să faci este să îți introduci smartphone-ul și să lași aplicația să te ghideze.

+ Află mai multe
Spre Configurator external-link-arrow-slim
ConnectedRide Cradle

ConnectedRide Cradle servește drept suport pentru utilizarea smartphone-ului ca dispozitiv de navigație în timpul deplasării. Aplicația BMW Motorrad Connected permite apelarea hărții de navigație și a datelor vehiculului în câmpul vizual prin intermediul controlerului multifuncțional. Suportul permite utilizarea de smartphone-uri de diferite dimensiuni și încarcă smartphone-ul prin inducție sau prin conexiune cu cablu.

Ridicare ghidon argintiu

Ridicarea ghidonului de 15 mm din aluminiu forjat îți permite o poziție mai relaxată și mai mult control pe teren.

Protecție împotriva vântului și a condițiilor meteorologice

Parbriz Tour înalt, nuanțat

Parbrizul touring nuanțat este cu aprox. 80 mm mai înalt și 30 mm mai lat decât parbrizul standard și oferă astfel o protecție semnificativ îmbunătățită împotriva vântului și a condițiilor meteorologice, precum și un confort îmbunătățit la touring. Stratul de acoperire rezistent la zgârieturi asigură o transparență de durată, în timp ce nuanțarea îmbunătățește și mai mult aspectul motocicletei.

Mecanism de ajustare a parbrizului

Prin mecanismul de ajustare a parbrizului, pilotul poate modifica poziția parbrizului mare și a parbrizului touring în două trepte.

Sistem de cutii Vario

Cutiile Vario etanșe la apă, cu mecanism de reglare brevetat, oferă un volum variabil de 30 - 39 de litri pe partea stângă și de 20 - 29 de litri pe partea dreaptă. Acest lucru este eficient mai ales în traficul urban, deoarece lățimea cutiilor poate fi redusă în același timp. Cutiile negre practice Vario sunt etanșe la apă și sunt potrivite și pentru utilizare off-road

Topcase-ul Vario etanș la apă, de culoare neagră, oferă un volum suplimentar variabil de la 25 la 35 de litri.

Protecție motor din aluminiu Enduro argintiu

Protecția motorului robustă și ușoară Enduro din aluminiu protejează în special la utilizarea pe teren de loviturile pietrelor și deteriorări.

Etrier de protecție al motorului argintiu

Etrierul de protecție al motorului argintiu, format din două componente, din oțel inoxidabil, protejează zona cilindrilor împotriva deteriorării, fără a limita unghiul de înclinare.

Far suplimentar cu LED

Farurile suplimentare puternice cu LED asigură vizibilitatea necesară în condiții de vizibilitate redusă.

Dinamic până la cel mai mic detaliu

Descoperă-ți latura dinamică

Modelul BMW F 800 GS în albastru Racing metalizat este făcut pentru următorul tău tur de explorare. Cu accente minore și subtile, această propunere dinamică subliniază linia sportivă a modelului F 800 GS. Atât la nivel vizual, cât și tactil și sonor, această variantă reprezintă un upgrade față de modelul de bază.

+ Află mai multe
Spre Configurator external-link-arrow-slim
Tobă de eșapament finală sport din titan, neagră

Toba de eșapament finală neagră din titan, carbon și oțel inoxidabil transformă cu sunetul său puternic fiecare călătorie într-o experiență sportivă.

Suport picior pentru pasager

Suporturile pentru picioare ale pasagerului, cu suprafață zimțată, oferă o aderență optimă - chiar și atunci când se poartă cizme cu profil grosier sau foarte murdare. Datorită fabricării din oțel turnat rezistent la coroziune, suporturile pentru picioare nu ruginesc. Atunci când călătorești singur, acestea pot fi rabatate în sus.

Suport picior pentru pilot Enduro

Suporturile pentru picioare Enduro mai late și mai lungi oferă mai multă aderență și un control mai bun al vehiculului pe teren.

Personalizează-ți propria motocicletă F 800 GS

Ai și alte idei? Alege dintr-o gamă largă de echipamente speciale și accesorii originale BMW Motorrad și creează o motocicletă în funcție de dorințele tale.

Spre Configurator
spinner