#SoulFuel

Familia R 18

Colaj cu familia BMW R 18.

Piesa centrală inconfundabilă este motorul boxer cu cea mai mare capacitate cilindrică de 1.802 cmc construit vreodată de BMW Motorrad. Cadrul cu buclă dublă, furca telescopică, rezervorul în formă de lacrimă sau liniile duble sunt caracteristici de design emblematice din istoria noastră.

+ Află mai multe

Modelele noastre R 18

Modelul R 18

Soul is all that matters: Un Cruiser plin de caracter cu linie aerodinamică joasă și întinsă.

R 18 100 Years

Modelul în ediție limitată pentru cea de-a 100-a aniversare a BMW Motorrad. #SoulFuel în cea mai exclusivistă formă.

R 18 Classic

Emblematic, nostalgic, combustibil pentru suflet: Dezvoltate istoric plecând de la primele motociclete Cruiser adecvate pentru touring.

R 18 Roctane

Nonșalanță pură: Modelul R 18 Roctane este cel mai cool Grand Tourer al nostru, cu personalitatea unui Custom Factory Hot Rod.

R 18 B

Puterea brută întâlnește sufletul pur: aspect tipic de Bagger, cu simplificarea caracteristică, capitonaj montat pe ghidon și cutii fixe.

R 18 Transcontinental

Grand Touring cu Big Boxer: Exclusiv, luxos și confortabil, complet conceput pentru a fi condus în doi.

Familia R nineT

Colaj cu familia BMW R nineT.

Limbajul redus al formelor este marcat de 100 de ani de construcție de motociclete și de pasiunea noastră nestăpânită pentru motorul boxer. Designul clasic de roadster cu rezervor compact și poziție verticală a scaunului pune în evidență materialele de înaltă calitate și elementele de stil corespunzătoare.

+ Află mai multe

Modelele noastre R nineT

R 12 nineT

Nonșalanță pură: Modelul R 18 Roctane este cel mai cool Grand Tourer al nostru, cu personalitatea unui Custom Factory Hot Rod.

R nineT

Clasic, nealterat, pasionat: Redus în mod constant, acest roadster clasic fascinează prin motorul său boxer emblematic și instalația de eșapament cu două țevi.

R nineT 100 Years

Modelul în ediție limitată pentru cea de-a 100-a aniversare a BMW Motorrad. #SoulFuel în cea mai exclusivistă formă.

R nineT Pure

Purist, redus, încrezător: Numele este programul. Renunțarea conștientă omagiază forma originală a motocicletei.

R nineT Scrambler

Puternică, robustă, creativă: furca telescopică cu burdufuri vălurite, instalația de eșapament ridicată și poziția relaxată a scaunului caracterizează aspectul Scrambler neadaptat.

R nineT Urban G/S

Autentic, atrăgător, echilibrat: Designul se bazează pe primele modele G/S. Un aspect care iese în evidență, cu o poziție relaxată și verticală a scaunului.

Mult mai mult decât simple motociclete

Jachetă SummerRide.

Ne confecționăm îmbrăcămintea cu aceeași pasiune ca și motocicletele noastre. Și cu aceeași conștientizare a calității: Pentru un aspect redus și clasic care nu își arată nivelul ridicat de funcționalitate și protecție. Și care permite, de asemenea, libertate deplină de mișcare în viața de zi cu zi.

+ Află mai multe
Către colecție external-link-arrow-slim
Fotografii ale modelului R 18 The Wal.

Modelul BMW R 18 The Wal

Personalizatorul Shinya Kimura a creat o piesă unică inconfundabilă dintr-un model R 18 și a numit-o The Wal. În atelierul său, el a combinat cu măiestrie estetica japoneză cu puterea brută a celor 1802 cmc ai Big Boxer-ului.

+ Află mai multe
Spre modelul R 18 The Wal external-link-arrow-slim

Experimentează Heritage de aproape

spinner