#SoulFuel

Familia R 18

Piesa centrală inconfundabilă este motorul boxer cu cea mai mare capacitate cilindrică de 1.802 cmc construit vreodată de BMW Motorrad. Cadrul cu buclă dublă, furca telescopică, rezervorul în formă de lacrimă sau liniile duble sunt caracteristici de design emblematice din istoria noastră.

+ Află mai multe

Modelele noastre R 18

Modelul R 18

Soul is all that matters: Un Cruiser plin de caracter cu linie aerodinamică joasă și întinsă.

R 18 100 Years

Modelul în ediție limitată pentru cea de-a 100-a aniversare a BMW Motorrad. #SoulFuel în cea mai exclusivistă formă.

R 18 Classic

Emblematic, nostalgic, combustibil pentru suflet: Dezvoltate istoric plecând de la primele motociclete Cruiser adecvate pentru touring.

R 18 Roctane

Nonșalanță pură: Modelul R 18 Roctane este cel mai cool Grand Tourer al nostru, cu personalitatea unui Custom Factory Hot Rod.

R 18 B

Puterea brută întâlnește sufletul pur: aspect tipic de Bagger, cu simplificarea caracteristică, capitonaj montat pe ghidon și cutii fixe.

R 18 Transcontinental

Grand Touring cu Big Boxer: Exclusiv, luxos și confortabil, complet conceput pentru a fi condus în doi.

Familia R 12

Legendele trăiesc mai mult. Modelele R 12 au un aspect inconfundabil pe șosea prin limbajul minimalist al formelor și designul unic de roadster. Acestea sunt propulsate de motorul boxer de ultimă generație. În rest, în timpul dezvoltării, aproape niciun șurub nu a fost lăsat nemișcat. Cadrul backbone conceput pentru personalizare, cu un cadru clasic cu zăbrele din oțel, a fost complet reproiectat. Auzi provocarea? Trăiește-ți unicitatea.

+ Află mai multe

Modelele noastre R 12

R 12 nineT

Un roadster fără compromisuri, cu proporții inconfundabile și elemente stilate. Lui R 12 nineT îi place să fie în centrul atenției și transformă drumul în scena ta.

R 12

Cruiser casual cu design emblematic, înălțime redusă a șeii și design memorabil. Această motocicletă transmite feelingul #soulfuel ca nicio alta: Viața e ușoară pe R 12.

Mult mai mult decât simple motociclete

Ne confecționăm îmbrăcămintea cu aceeași pasiune ca și motocicletele noastre. Și cu aceeași conștientizare a calității: Pentru un aspect redus și clasic care nu își arată nivelul ridicat de funcționalitate și protecție. Și care permite, de asemenea, libertate deplină de mișcare în viața de zi cu zi.

+ Află mai multe
Către colecție external-link-arrow-slim

Modelul BMW R 18 The Wal

Personalizatorul Shinya Kimura a creat o piesă unică inconfundabilă dintr-un model R 18 și a numit-o The Wal. În atelierul său, el a combinat cu măiestrie estetica japoneză cu puterea brută a celor 1802 cmc ai Big Boxer-ului.

+ Află mai multe
Spre modelul R 18 The Wal external-link-arrow-slim

Experimentează Heritage de aproape

spinner