The 80s Superbike

Renașterea unei epoci

Anii '80, epoca supermotocicletelor. Muzica, moda și atitudinea față de viață sunt de neuitat. Cu aceste caracteristici, R 12 nineT readuce în prezent acest deceniu atât de iubit. Aspectul de supermotocicletă este asigurat de carenajul cockpitului tipic și detaliile care definesc stilul, cum ar fi capacul de chiulasă negru Option 719 și maneta Option 719, închiderea spate scurtă și neagră, inclusiv rama plăcuței de înmatriculare, instalația suport de picior Option 719, precum și toba de eșapament finală din titan de la Akrapovič.

+ Află mai multe
Spre Configurator external-link-arrow-slim
Pachetul Confort

Pachetul confort sporește confortul multor călătorii, cu mânere încălzite și reglarea automată a vitezei. În plus, asistentul de comutare Pro îți permite să schimbi viteza fără a folosi maneta ambreiajului. Hill Start Control Pro facilitează pornirea în rampă.

Versiune monoloc

Versiunea monoloc adaugă un accent sportiv la aspectul clasic și este montată în locul șeii pentru pasager. Căptușeala spate asigură mai mult confort și completează cu stil designul retro reușit.

Carenaj cockpit

Carenajul cockpitului vopsit în negru Storm metalizat completează aspectul retro al vehiculului și reduce presiunea vântului. Capitonajul este fixat de ghidon și dispune de un parbriz transparent cu strat de acoperire și rezistent la zgârieturi.

Închiderea spate, inclusiv rama pentru plăcuța de înmatriculare

Închiderea spate de culoare neagră mută rama pentru plăcuța de înmatriculare mai jos, în spatele roții. Astfel rezultă o parte posterioară scurtă și sportivă. Rama plăcuței de înmatriculare fixată la transmisia punții spate este din aluminiu anodizat negru. Componentele sunt omologate odată cu vehiculul și, prin urmare, nu trebuie să fie înregistrate.

Tobă de eșapament finală din titan

Perfecțiune premium: Toba de eșapament finală slip-on din titan cu capac din carbon garantează un sunet plin și un aspect sportiv. În plus, toba sport dezvoltată cu Akrapovic are un avantaj în materie de greutate față de toba standard.

Piese Option 719

Manetă neagră Option 719 Shadow II

Manetele reglabile ale Option 719 Shadow exclusive sunt frezate dintr-un aliaj de aluminiu anodizat negru. Lățimea mânerelor poate fi reglată în cinci etape și adaptată la necesitățile individuale. Piesele frezate de înaltă calitate cu marca Option 719 pun în valoare suplimentar motocicleta.

Instalație suport de picior neagră Option 719 Shadow

Instalația suport de picior pentru pilot a Option 719 exclusive în negru Shadow rafinează aspectul și funcția motocicletei. Piesele frezate de înaltă calitate evidențiază și mai mult aspectul sportiv al motocicletei și calitatea materialelor.

Capac de chiulasă Option 719 negru Shadow

Capacele de chiulasa Option 719 în negru Shadow impresionează prin suprafețele de înaltă calitate și aspectul personalizat. În plus față de capacele de chiulasă din magneziu, setul include capacele frezate ale bobinei de inducție, realizate din aluminiu anodizat negru cu monograme gravate cu laser și un șurub anodizat de admisie a uleiului.

Classic Urban Lifestyler

Pentru apariții și ture

Acest echipament face ca R 12 nineT să fie pregătită pentru utilizarea de zi cu zi, fie în oraș, fie la țară. În rucsacul pentru rezervor din colecția Soulfuel Collection, poți transporta ceea ce ai nevoie în traficul din oraș sau în călătoriile scurte. Gențile laterale din colecția Soulfuel Collection sunt ideale pentru turele mai lungi. Cu ConnectedRide Navigator, ai întotdeauna turele planificate "în bagaj". Și, nu în ultimul rând, protecția capacului capului de chiulasă protejează împotriva zgârieturilor și se potrivește perfect cu stilul motorului boxer.

+ Află mai multe
Spre Configurator external-link-arrow-slim
Pachetul Confort

Pachetul confort sporește confortul multor călătorii, cu mânere încălzite și reglarea automată a vitezei. În plus, asistentul de comutare Pro îți permite să schimbi viteza fără a folosi maneta ambreiajului. Hill Start Control Pro facilitează pornirea în rampă.

Controlul presiunii în pneuri

Controlul presiunii în pneuri (RDC) informează cu privire la presiunea curentă în pneuri și atenționează din timp șoferul cu privire la posibilele pericole în cazul pierderii de presiune. Aceste valori pot fi vizualizate pe afișaj. Un bec martor galben și o lumină roșie de avertizare indică automat o deviație semnificativă de la valorile de referință, în timpul mersului.

Headlight Pro

Cu Headlight Pro, farurile dispun, în plus față de emblema iluminată LED cu rol de lumini de poziție/de zi, și de lumină adaptivă în curbe. Segmentele LED sunt pornite în plus față de faza scurtă, în funcție de poziția înclinată, pentru a optimiza iluminarea interiorului curbei.

Digital Display

Afișajul digital discret catapultează motocicleta în era digitală. Datorită afișajului clar, toate informațiile rămân clar vizibile - în special în modul Pure Ride, care este și mai compact. Pe lângă viteză și turația motorului, afișajul poate indica, de exemplu, distanța parcursă zilnic, consumul mediu de combustibil sau temperatura motorului.

ConnectedRide Navigator

Cu navigatorul BMW ConnectedRide, toate traseele și planificările sunt în permanență la îndemână. Prin intermediul BMW ID, traseele planificate și înregistrările pot fi sincronizate cu aplicația BMW Motorrad. Ecranul tactil de 5,5 țoli este ușor de citit chiar și în lumina directă a soarelui. Operarea se realizează ușor prin controlerul multifuncțional.

Opțiuni pentru bagaje

Rucsac mic pentru rezervor Soulfuel, verde, 5 l
Rucsacul mic pentru rezervor impermeabil din colecția Soulfuel este fabricat din poliester reciclat și piele și, cu un volum de 5 litri, este partenerul ideal pentru o călătorie scurtă. Printre funcțiile utile se numără trecerea cablurilor, compartimentul principal impermeabil cu sac interior și buzunarul de pe capac pentru lucrurile care trebuie să fie la îndemână rapid.

Geantă laterală din colecția Soulfuel, verde, 10 l + 16 l
Gențile laterale impermeabile din colecția Soulfuel, cu un volum de 10 și 16 litri, sunt fabricate din poliester reciclat și piele. Gențile se fixează pe suportul pentru genți laterale. Un buzunar exterior cu fermoar hidrofug oferă spațiu pentru obiectele personale. Volumul poate fi ajustat în mod variabil cu ajutorul curelelor de compresie.

Protecție capace de chiulasă

Protecția capacului chiulasei din oțel inoxidabil protejează capacul de chiulasă de zgârieturi și pietre. De asemenea, este prevăzut cu un tampon mare de cauciuc în interior. Din punct de vedere vizual, protecția capacului chiulasei se potrivește perfect cu designul și liniile motorului boxer.

Ideile tale, accesoriile noastre

Indiferent dacă vrei să îi conferi modelului tău R 12 nineT mai multă individualitate, mai mult confort, mai multă siguranță sau mai multă sportivitate: Ai garanția că vei găsi piesele potrivite pentru motocicleta ta de vis în gama extinsă de accesorii BMW Motorrad.

Descoperă accesorii
spinner