Inspirație pentru personalizare

Cool și ușor pe drum

Această versiune de dotare este făcută pentru următoarea ta călătorie. Datorită numeroaselor caracteristici de confort, poți manevra cu ușurință această motocicletă prin trafic și poți rămâne calm în orice situație. Headlight Pro nu numai că arată emblematic, ci sporește și siguranța ta. Cu mânerele încălzite, chiar și pe vreme mai rece, ai totul sub control. Există spațiu pentru suportul de bagaje în spatele șeii individuale confortabile – perfect pentru călătoriile tale solo.

+ Află mai multe
Spre Configurator external-link-arrow-slim
Headlight Pro

Cu Headlight Pro, farurile dispun de un element de iluminare iconic care acționează ca lumini de poziție sau de zi. În combinație cu iluminarea adaptivă în viraje vizibilitatea este îmbunătățită, sporind astfel siguranța.

Asistență marșarier

Asistența în marșarier ajută la manevrarea și parcarea de ex. pe suprafețe denivelate și unde spațiul este limitat. Marșarierul electric este activat prin simpla apăsare a unui buton de pe ghidon atunci când se află în treapta neutră, iar un R de pe afișaj indică funcția. După o manevră de ieșire din parcare fără efort, următoarea destinație poate fi abordată cu atât mai relaxat.

Mânere încălzite

Nu vei mai avea mâinile reci: manșoanele încălzite electric cu control pe două niveluri se asigură de acest lucru. Acestea sporesc confortul și în același timp oferă mai multă siguranță, deoarece cu mâinile calde și mai multă senzație în degete, motocicleta este mai bine controlată – atât în zilele friguroase, cât și la condusul pe timp de ploaie.

Hill Start Control (HSC)

Hill Start Control permite oprirea fără efort pe deal cu motorul pornit, iar repunerea în mișcare este mai confortabilă ca niciodată. Odată activat, asistentul practic de pornire împiedică automat deplasarea înapoi a vehiculului, fiind astfel un ajutor prețios, mai ales pentru motocicliștii cu bagaje.

Șa individuală neagră, joasă

Șaua individuală sportivă de culoare neagră este o șa mai scurtă pentru opțiunea de portbagaj. Suprafața șeii din piele sintetică de înaltă calitate, cu cusături contrastante gri, se potrivește perfect cu designul vehiculului. Perfectă pentru toți cei cărora le place să se bucure singuri de adierea vântului.

Portbagaj, negru

Portbagajul negru este alegerea ideală pentru piloții solo care preferă să ia mai multe bagaje decât să aibă un pasager. Suportul permite încărcarea bagajelor mici, cu o greutate maximă de 10 kg, și poate fi montat numai împreună cu un scaun individual pentru portbagaj.

Panou intermediar, grunduit

Întotdeauna elegant și ordonat la drum: Panoul intermediar grunduit face ca spațiul dintre cutie și apărătoarea de noroi să dispară vizual și conferă părții din spate a motocicletei un aspect deosebit de ordonat. Elementul de acoperire este fabricat din plastic și poate fi vopsit individual în culoarea dorită.

Totul pentru motocicleta ta de vis

Tu ai ideile tale, noi avem accesoriile. Aici găsești tot ce ai nevoie pentru motocicleta ta personalizată.

Spre Configurator
spinner