Confortabilul

Mai mult confort, mai multă experiență

Relaxat prin traficul din oraș: Acest C 400 GT cu designul său elegant Triple Black Design oferă tot ce ai nevoie. Topcase-ul practic oferă spațiu de depozitare generos. Cu carcasa exterioară comandabilă separat pentru capacul de topcase vopsit în negru Storm metalizat, spațiul de depozitare și scuterul devin o singură unitate. Parbrizul înalt oferă o protecție eficientă împotriva vântului și intemperiilor, iar lumina de zi cu leduri oferă o siguranță suplimentară. Connectivity completează pachetul: Asculți muzică, suni și navighezi dintr-un loc în altul.

+ Află mai multe
Spre aplicația de configurare external-link-arrow-slim
Lumină de mers pe timp de zi cu leduri

Farul pentru timpul zilei cu leduri, cu designul său impresionant, asigură mai multă siguranță la drum. Pe lângă confortabila funcție automată, farul pentru timpul zilei poate fi activat și manual.

BMW Motorrad Connectivity

BMW Motorrad Connectivity oferă pe un display TFT de 6,5" funcții inovatoare pentru navigare, telefonare și audiții muzicale pe scuter. Operarea se face prin intermediul controlerului multifuncțional, astfel încât mâinile să rămână pe ghidon.

Portbagaj

Poți monta topcase-ul sau alte bagaje voluminoase pe portbagajul stabil, care are un design foarte atractiv.

Topcase mic, 30 l

Topcase-ul impermeabil din plastic cu capac vopsit și capacitate de 30 de litri este de înaltă calitate și oferă suficient spațiu pentru o cască.

Acesta se combină cu carcasa exterioară a capacului de la topcase și este disponibil în culori potrivite.

Pernă spătar pentru topcase mic

Grație pernei de spătar comode, pasagerul se bucură de mai mult confort atât într-o călătorie scurtă, cât și în excursii lungi.

Parbriz înalt

Parbrizul înalt vopsit, rezistent la zgârieturi, este mai înalt decât parbrizul standard și oferă protecție maximă împotriva vântului și a intemperiilor pentru șofer și pasager.

Personalizează-ți modelul C 400 GT

De la vopsea la dotare: creează-ți propriul tău scuter cu ajutorul configuratorului.

Spre aplicația de configurare

Descarcă catalogul de accesorii

Original BMW Motorrad Accessories Catalogue 2021
PDF   |   103.27 MB   |   English
This is disclaimer text for gpx download files.
spinner