Navetistul prin oraș

Agil, mnevrabil, plin de clasă

Vrei să faci naveta rapid prin oraș? Modelul C 400 X în Style Sport este alegerea corectă. Poți depozita în siguranță tot ce ai nevoie în timpul zilei în geanta mică de spate din colecția noastră Black Collection. Luminile de mers pe timp de zi cu leduri și farurile auxiliare cu leduri asigură o iluminare și vizibilitate bune în traficul orașului. Pe drum asculți muzică, faci apeluri sau ajungi rapid la destinație datorită navigației: Connectivity te conectează.

+ Află mai multe
Către configurator external-link-arrow-slim
Keyless Ride

Cu Keyless Ride, de acum încolo cheia rămâne în buzunarul tău. Pentru că sistemul keyless este foarte confortabil și îi permite pilotului să pornească motocicleta cu o simplă apăsare de buton. Blocatorul de ghidon și capacul rezervorului pot fi descuiate și ele în acest mod. Mottoul este: pur și simplu te așezi în șa și pornești la drum!

BMW Motorrad Connectivity

BMW Motorrad Connectivity oferă pe un display TFT de 6,5" funcții inovatoare pentru navigare, telefonare și audiții muzicale pe scuter. Operarea se face prin intermediul controlerului multifuncțional, astfel încât mâinile să rămână pe ghidon.

Lumină de mers pe timp de zi cu leduri

Farul pentru timpul zilei cu leduri, cu designul său impresionant, asigură mai multă siguranță la drum. Pe lângă confortabila funcție automată, farul pentru timpul zilei poate fi activat și manual.

Portbagaj

Poți monta topcase-ul sau alte bagaje voluminoase pe portbagajul stabil, care are un design foarte atractiv.

Geantă de spate Black Collection, de mici dimensiuni

Geanta de spate cu un volum de 35 - 42 litri oferă detalii istețe, precum un sac impermeabil ce se poate detașa și curele reglabile.

Protecție pentru carenaj față

Protecția pentru carenaj din oțel inoxidabil lustruit electrolitic protejează împotriva deteriorării pieselor vopsite fără a restricționa unghiul de înclinare.

Faruri auxiliare cu leduri

Vezi și ești văzut mai bine în caz de ceață, ninsoare sau ploaie: farurile auxiliare cu leduri oferă un plus de siguranță în caz de vizibilitate redusă.

Șa joasă

Șaua mai joasă cu 15 mm facilitează urcarea și coborârea și îmbunătățește sprijinul pe sol.

Personalizează-ți modelul C 400 X

De la vopsea la dotare: creează-ți propriul tău scuter cu ajutorul Configuratorului.

Spre configurator

Descarcă catalogul de accesorii

Original BMW Motorrad Accessories Catalogue 2021
PDF   |   103.27 MB   |   English
This is disclaimer text for gpx download files.
spinner