Rapid, ușor și flexibil

De la priza de acasă la Wallbox-ul BMW până la punctul de încărcare public: Poți utiliza toate cele trei opțiuni pentru a alimenta modelul BMW CE 04 cu curentul electric necesar. Sinergiile cu BMW Group și standardele auto rezultate se aplică într-un mod unic și modelului tău BMW CE 04: începând cu preluarea componentelor tehnice până la tehnologia de înaltă tensiune și cerințele de siguranță aferente valabile pentru cabluri, prize, electronica bateriei și întreruperea de siguranță. Bineînțeles că acest lucru se aplică și service-ului oferit pentru Wallbox-ul tău BMW.

+ Află mai multe

Încărcare la priza de acasă

Încărcare la priza de acasă

Cu cablul de încărcare rapid si flexibil mod 2, cu priză Schuko de uz casnic, poți încărca cu ușurință motocicleta BMW CE 04 la priza de acasă. Cu cablul lung de cinci metri, scuterul tău se încarcă de la 0 % la 80 % în mai puțin de 3 ore și jumătate, grație capacității de încărcare de 2,3 kW.

+ Află mai multe

Încărcare la Wallbox-ul BMW

Încărcare la Wallbox-ul BMW

Stația ta de încărcare pentru acasă. La Wallbox-ul BMW instalat permanent îți poți încărca BMW-ul, MINI-ul, precum și modelul BMW CE 04. Afișajul de stare te informează în orice moment cu privire la starea de încărcare actuală. La 2,3 kW îți poți încărca scuterul de la 0 % la 80 % în 3 ore și jumătate. Cu încărcătorul rapid opțional poți chiar să economisești destul de mult timp. La până la 6,9 kW și un curent maxim de încărcare, același proces de încărcare durează doar 65 de minute.

+ Află mai multe

Încărcare la puncte de încărcare publice

Încărcare la puncte de încărcare publice

Cu cablul de încărcare Mode 3 disponibil suplimentar, motocicleta ta BMW CE 04 poate fi încărcată comod la punctele de încărcare publice. La 2,3 kW scuterul tău se încarcă de la 0 % la 80 % în 3 ore și jumătate. Cu încărcătorul rapid opțional, acest timp este redus la 65 de minute la o capacitate de încărcare de până la 6,9 kW – în funcție de punctul de încărcare respectiv.

+ Află mai multe

Încărcare cu încărcătorul rapid

Modelul BMW CE 04 poate fi dotat opțional cu un încărcător rapid. Îl încarci rapid și sigur la Wallbox-ul de acasă sau cu un cablu de încărcare Mode 3 la punctele de încărcare publice. Încărcătorul rapid este o dotare specială din fabrică. Cu acesta puterea de încărcare poate fi utilizată în mod optim grație celor 6,9 kW și îți poți încărca motocicleta BMW CE 04 de la 0 % la 80 % în doar 65 de minute.

+ Află mai multe

Puncte de încărcare și starea de încărcare

Drumul tău către punctul de încărcare

Drumul tău către punctul de încărcare

Navigația îți arată punctele de încărcare în zona dorită prin funcția Point of Interest și te ghidează într-acolo pe cel mai scurt traseu. Poți selecta această funcție fie din aplicația BMW Motorrad Connected, fie poți alege ruta către următorul punct de încărcare direct pe display-ul TFT de 10,25“ de la scuter.

+ Află mai multe

Starea de încărcare mereu la vedere

Starea de încărcare mereu la vedere

În timpul procesului de încărcare, aplicația BMW Motorrad Connected te informează cu privire la timpul preconizat de finalizare a încărcării și, bineînțeles, cât de departe și cât timp poți merge cu energia electrică stocată. Poți citi aceste date pe display-ul TFT de 10,25“ în orice moment în timpul deplasării.

+ Află mai multe

Cele mai importante întrebări și răspunsuri despre autonomie și încărcare

Cum influențează stilul meu de condus autonomia motocicletei mele BMW CE 04?

Desigur că stilul tău de condus are un efect asupra consumului și implicit asupra autonomiei. Pentru un maximum de autonomie poți selecta modul de deplasare Eco la motocicleta ta BMW CE 04. Scuterul dispune și de un sistem de recuperare a energiei unde bateria de înaltă tensiune este reîncărcată prin recuperare a energiei. Stilul de pilotaj anticipativ, accelerația moderată și evitarea mersului de durată la viteză maximă contribuie la un maxim de autonomie.

Bateria de la BMW CE 04 se uzează în timp?

Capacitatea unei baterii de înaltă tensiune litiu-ion scade de-a lungul duratei de viață. În acest sens, prin certificatul nostru pentru baterie oferim clienților noștri cel mai bun service posibil. Acesta este valabil pentru primii 40 000 de kilometri și se încheie la cinci ani de la prima livrare sau înmatriculare. Dacă între timp bateria de înaltă tensiune se defectează, vom remedia defectul în mod gratuit. Același lucru este valabil și în caz de pierdere excesivă a capacității. Mai multe poți afla de la partenerul tău BMW Motorrad.

Pot conduce o motocicletă BMW CE 04 și dacă nu dispun de o modalitate de încărcare rapidă?

Desigur, în acest caz, autovehiculul poate fi încărcat cu cablul de încărcare standard la priza normală de acasă și bineînțeles, la punctele de încărcare publice. Procesul de încărcare durează mai mult decât la opțiunea de încărcare rapidă.

La ce trebuie să fiu atent atunci când încarc la priza de acasă?

Cablul de încărcare rapid si flexibil mod 2, pentru curent de încărcare de 2,3 kW face parte din dotarea de serie standard* a modelului BMW CE 04. Cu o lungime de cinci metri, este de regulă asigurat accesul la o priză din casă. Se interzice utilizarea de cabluri prelungitoare și tripluștecăre.

*ofertă specifică pieței

Cum găsesc o opțiune de încărcare adecvată pentru motocicleta mea BMW CE 04 în timp ce sunt pe drum?

Opțiuni de încărcare găsești cu aplicația de încărcare BMW (și toate celelalte aplicații de încărcare) și aplicația BMW Motorrad Connected. Punctele de încărcare pot fi și ele gestionate prin navigația de la bord, de la funcția Point of Interest.

Ce cabluri de încărcare pune la dispoziție BMW Motorrad pentru încărcarea la punctele de încărcare publice?

Modelul BMW CE 04 poate fi încărcat cu încărcătorul rapid opțional cu până la 6,9 kW, acesta fiind încărcat în mod standard cu până la 2,3 kW. Diferențele care țin de specificul fiecărei țări la instalarea punctelor de încărcare duc la utilizarea de cabluri de încărcare monofazate sau trifazate.

Pentru a face față acestei situații și pentru a oferi tuturor un rezultat optim de încărcare, BMW Motorrad oferă în prezent trei cabluri Mode 3. Acestea diferă în ceea ce privește puterea de încărcare, dimensiunea și greutatea:

  • Cablu cu putere de încărcare de până la 7,4 kW: monofazic, 32 amperi, greutate 2,35 kg. Se recomandă în țările în care predomină punctele de încărcare monofazate. 
  • Cablu cu putere de încărcare de până la 22 kW: trifazic, 32 amperi, greutate 3,3 kg. Acesta permite utilizarea puterii maxime de încărcare a modelului CE 04 în orice situație. De aceea, este puțin mai mare și mai greu decât celelalte două cabluri.
  • Cablu cu putere de încărcare de până la 11 kW: trifazic, 20 amperi, greutate 2,15 kg. Acesta este cel mai mic și mai ușor cablu de încărcare oferit de noi. Prin urmare, în cazul punctelor de încărcare monofazate, nu puteți profita de întreaga viteză de încărcare potențială a modelului CE 04. Cu toate acestea, în țările în care predomină punctele de încărcare trifazate, este o soluție bună și practică.

Rețineți că, în funcție de țară, oferta de cabluri Mode 3 poate varia.

Cum pot verifica starea de încărcare a motocicletei mele BMW CE 04?

La modelul BMW CE 04, starea de încărcare este interogată pe display-ul TFT al autovehiculului. În același timp, poți utiliza aplicația BMW Motorrad Connected pentru a citi timpul preconizat de finalizare a încărcării atunci când scuterul este conectat.

Cum beneficiez de un Wallbox BMW?

Wallbox-ul poate fi conectat flexibil și ușor la rețeaua electrică a casei. Datorită capacității mari de încărcare și a încărcării trifazate (numai cu încărcătorul rapid opțional instalat pe BMW CE 04), acesta scurtează efectiv durata de încărcare. Cablul pentru Wallbox are o lungime de cinci metri. Wallbox BMW poate fi achiziționat de la orice dealer de mașini și motociclete.

Chiar și lumea digitală este cel mai frumoasă când e live

Cât mai perfect posibil: Experimentează modelul BMW CE 04 cu un test drive. Așadar, ia-ți smartphone-ul și constată cât de perfect se integrează modelul BMW CE 04 în lumea ta.

Programează un test drive
spinner