Cu BMW Motorrad Definition CE 04 am dat o formă viziunii noastre privind mobilitatea urbană. Și încă cum. Designul său progresiv nu numai că stă drept exemplu, dar și îl și transmite: de exemplu, pe smartphone-ul tău. Conexiunea consecventă dintre șofer, autovehicul și mediu joacă un rol important în ceea ce privește Definition CE 04. Spre deosebire de emisii - Definition CE 04 cu propulsie electrică renunță la acestea complet. O chestie inteligentă care promite o plăcere a condusului pură printre zgârie-norii metropolei.

+ Află mai multe

Viziunea noastră a fost de a crea un autovehicul modern, progresiv, care să fie perfect pentru viața de oraș.

 ”

Edgar Heinrich

Head of BMW Motorrad Design

Definiția noastră de mâine

Definiția noastră de mâine

Cum vrem să ajungem de la A la B pe viitor? Cum facem naveta între casă și serviciu? Dacă depinde de noi: exact așa. BMW Motorrad Definition CE 04 arată cât de armonios poate fi combinată mobilitatea inteligentă cu designul de pionierat și plăcerea pură de a conduce.

 

+ Află mai multe

Adaptat nevoilor tale

Îmbrăcămintea pentru Definition CE 04 este la fel de futuristă ca și autovehiculul. Geaca parka este și ea prevăzută cu protecții invizibile și o protecție împotriva intemperiilor extrem de funcțională. Benzile luminoase suplimentare îți oferă un plus evident de vizibilitate și siguranță. Și grație funcției de încărcare inductivă, ai întotdeauna suficientă energie pentru viața ta digitală de zi cu zi.

+ Află mai multe

Plugged to Life te lasă să îți continui viața digitală fără probleme, oriunde ... poate fi aplicat chiar și pe îmbrăcăminte, lucru foarte confortabil.

 ”

Edgar Heinrich

Head of BMW Motorrad Design

Mai multe despre Urban Mobility

spinner