Lorem Ipsum

În calitate de co-fondator al Int. GS Trophy și însoțitor la fiecare Int. GS Trophy de până acum, pot spune că: Această motocicletă este perfect dotată pentru Albania și pentru numeroase alte aventuri.

 ”

Christian Pingitzer

Manager Product Offer Strategy

Motocicleta în timpul unei treceri prin apă și o fotografie de aproape a crampoanelor în noroi
Fotografii detaliate ale motocicletei, cum ar fi protecția motorului, precum și geamul de protecție al luminii frontale și motocicleta din profil

Cu BMW R 1250 GS ca model Int. GS Trophy 2022 ești foarte aproape de Int. GS Trophy 2022. Șaua Rallye „GS Trophy” cu portbagaj din oțel inoxidabil este concepută pentru utilizare offroad dură. Jantele cu spițe încrucișate de culoare neagră, cu spițe din oțel inoxidabil lucios, nu numai că au un aspect impresionant, dar sunt și complet adecvate pentru teren datorită anvelopelor cu crampoane mari.

+ Află mai multe

Pilot Int. GS Trophy 2022: Costumul din două piese GS Karakum GTX este adecvat pentru utilizarea în zone climatice mai calde și mai reci, datorită mai multor straturi. Materialul cu respirabilitate ridicată îndeplinește cele mai exigente cerințe și permite o manieră de conducere sportivă maximă. Numai cine este bine protejat și confortabil pe drum poate aduce performanță maximă și se poate bucura de fiecare provocare.

+ Află mai multe
Către colecția BMW Motorrad external-link-arrow-slim

Mai multe de descoperit

spinner