Performanță pentru stradă și pista de curse

Cu M Performance Parts maximizezi sportivitatea motocicletei tale. Multe dintre acestea sunt realizate din carbon sau sunt frezate dintr-o singură bucată de material: pentru un plus de stabilitate, economie de greutate și dinamism. Sau vrei să fii în pole position? Cu produsele noastre absolut necesare pentru pista de curse, îți poți face motocicleta adecvată pentru curse.

+ Află mai multe
Pentru mai multă sportivitate

Fiecare piesă face diferența

Pentru o greutate mai mică sau mai multă dinamică, pentru o milisecundă în minus sau câteva grade în plus în poziție înclinată: cu M Performance Parts crești sportivitatea motocicletei tale.

Pentru pista de curse

Piesele absolut necesare pentru pole position

Pentru pasionații de motorsport și vânătorii pentru cei mai buni timpi cu o dorință puternică de performanță: Pregătește-ți motocicleta pentru pista de curse cu aceste M Performance Parts fără compromisuri.

Te atenționăm că unele piese nu sunt omologate pentru circulația pe drumurile publice, ci pot fi utilizate numai pe pista de curse.

Partenerul tău de performanță

Transformă-ți motocicleta într-o motocicletă de curse. Aici găsești un dealer BMW Motorrad pentru M Performance Parts în apropierea ta.

Către dealeri

Mai multă fascinație M

spinner