Navigație de ultimă generație

Design tipic BMW

Totul ca dintr-o singură bucată turnată: atât designul grafic, cât și interacțiunea cu utilizatorul. Hardware-ul și software-ul se încadrează perfect în mediul de operare BMW Motorrad. Designul intuitiv al ecranului îl face ușor de utilizat în orice moment.

Hardware pentru inserție dificilă

Hardware-ul a fost conceput pentru cerințele motocicliștilor, dar și pentru cea mai dificilă inserție. Rezistă prafului, șocurilor severe, înghețului și căldurii extreme și poate fi curățat prin spălarea cu presiune. A primit chiar și certificarea IP69 pentru aceasta.

Are totul pe ecran

Ecranul tactil de 5,5 inchi oferă o lizibilitate optimă chiar și în lumina directă a soarelui. Ecranul TFT și ConnectedRide Navigator funcționează perfect împreună. De îndată ce Navigator este conectat, telefonul, elementele de navigare și media sunt decolorate pe ecranul TFT.

Totul perfect conectat în rețea

Totul perfect conectat în rețea

Indiferent dacă sunt produse BMW ConnectedRide sau smartphone-ul dvs.: ConnectedRide Navigator conectează toate dispozitivele și aplicațiile media într-un singur dispozitiv. De exemplu, funcția de navigare, telefonia și media sunt decolorate pe ecranul TFT al motocicletei atunci când conexiunea dintre motocicletă și Navigator este activă și sunt afișate clar pe display-ul ConnectedRide Navigator. Iar planificarea rutei dvs. din aplicația BMW Motorrad Connected este ușor de sincronizat cu ConnectedRide Navigator datorită BMW ID și BMW Motorrad Cloud Integration.

Cu kitul de navigație disponibil ca dotare specială pentru modele noi sau ca soluție de dotare ulterioară, ConnectedRide Navigator conectează, de asemenea, multe motociclete BMW mai vechi începând cu anul de fabricației 2014 sau mai vechi cu străzile lumii. Pur și simplu faceți clic, blocați și utilizați avantajele ConnectedRide Navigator.

+ Află mai multe

Întreaga lume la îndemâna ta

Întreaga lume la îndemâna ta

În timpul curselor, funcțiile ConnectedRide Navigator pot fi operate cu ușurință și în siguranță folosind multicontroller. De exemplu, pentru a vă folosi smartphone-ul și a efectua apeluri sau a asculta muzică prin aplicația de streaming, pur și simplu folosiți degetul mare din stânga și vă deplasați prin interfața intuitivă de utilizator. Volumul tuturor celorlalte dispozitive finale conectate prin Bluetooth poate fi, de asemenea, ajustat.

+ Află mai multe

Momente grozave de navigație

Întreaga lume într-un singur dispozitiv. Cu ConnectedRide Navigator puteți planifica, încărca sau descărca și gestiona rutele preferate. Cu My Rides puteți evalua toate cursele înregistrate în ceea ce privește viteza, intensitatea frânării, accelerația și poziția înclinată. Informațiile privind traficul sunt actualizate în timp real atunci când conectați ConnectedRide Navigator la un hotspot sau utilizați propria cartelă SIM. Cum începeți următoarea experiență?

+ Află mai multe

Detalii tehnice

Dotare
  • Display: Ecran TFT de 5,5" cu 800 nits
  • Puterea bateriei: 3.000mAh, încărcare rapidă cu USB C până la 2,4 V
  • Clasa de protecție: Certificat IP69
  • Cartelă SIM: Micro SIM; compatibil până la 4G/LTE
  • Racorduri: pentru toate dispozitivele externe, antene GPS comune, antene WiFi
Compatibilitate
  • Posibilitate de încărcare și transfer de date: Conexiune USB-C și cablu
  • Compatibilitate inversă: Aproape toate modelele BMW Motorrad începând cu AM 2014 cu un multicontroller și dotări speciale pregătite pentru dispozitivul de navigație pot folosi ConnectedRide Navigator și îl pot opera prin multicontroler. Sunt excluse modelele Tourer R 1200 RT, R 1250 RT, K 1600 GT, K 1600 GTL, K 1600 B și K 1600 Grand America.
Actualizări

De acum puteți importa, pe lângă rute, și piste în navigatorul dvs. ConnectedRide. O altă noutate: o mai bună gestionare a energiei și stabilizarea sistemului. Actualizările disponibile sunt afișate automat atunci când există o conexiune la internet activă, de ex. prin rețea mobilă sau WiFi. Pur și simplu, începeți descărcarea și apoi instalați actualizarea pe navigatorul dvs. Astfel, aparatul dvs. este întotdeauna actualizat, iar dvs. puteți folosi direct cele mai noi funcții.

Instrucțiuni

Scurt ghid pentru ConnectedRide Navigator
PDF   |   408.03 KB
This is disclaimer text for gpx download files.

Cea mai rapidă cale către ConnectedRide Navigator

Pur și simplu puneți ConnectedRide Navigator pe lista de solicitări acum și ridicați-l convenabil de la un partener BMW Motorrad din apropierea dvs.

Comandă acum

Mai aveți întrebări despre BMW Motorrad ConnectedRide Navigator? Atunci aruncă o privire în portalul nostru pentru întrebări frecvente.

Mai multe despre condusul conectat la rețea

spinner