Dornicul de aventuri

O adevărată senzație GS

Vrei să redescoperi în fiecare zi #SpiritofGS? Atunci, modelul G 310 GS Rallye este exact ce îți trebuie. Împachetează tot ce îți trebuie pentru drum în buzunarul lateral mare. Pentru că s-ar putea să îți placă să parcurgi încă câțiva kilometri dacă Navigator îți arată cele mai frumoase rute către destinație. Grație ridicării ghidonului, poți sta într-o poziție mai aproape de verticală și vezi ce se întâmplă. Protecția pentru mâini și mânerele încălzite îți protejează mâinile de vânt, intemperii și frig pe tot parcursul anului. Iar protecția motorului din aluminiu, inclusiv barele de protecție a motorului, protejează inima vehiculului tău de loviturile de pietre și deteriorări în cazul în care drumul devine puțin mai prost.

+ Află mai multe
Spre aplicația de configurare external-link-arrow-slim
Buzunar lateral mare

Buzunarul lateral impermeabil cu un design tehnic curat oferă mult spațiu de depozitare pentru bagaje grație capacității de 15 litri.

Mânere încălzite

Mânerele încălzite reglabile în trei trepte țin de cald la mâini și degete în mod confortabil, chiar și în zilele reci.

BMW Motorrad Navigator VI

Suport pentru sistemele de navigație BMW Motorrad

Suportul pentru sistemele de navigare BMW Motorrad este atașat de blocul de prindere al ghidonului în câmpul vizual direct al șoferului.

 

Sistem de navigare Navigator VI

Sistemul de navigare Navigator VI își găsește interes pe piață nu numai printre fanii tourerurilor. În afară de ghidarea perfectă pe traseu, sistemul oferă numeroase funcții suplimentare.

Protecție motor

Bare de protecție a motorului stânga și dreapta

Protecțiile de motor din oțel inoxidabil protejează sigur zona cilindrului împotriva deteriorării, fără a limita unghiul de înclinare.

 

Protecție motor din aluminiu

Protecția motorului robustă din aluminiu protejează eficient împotriva loviturilor de pietre și a deteriorărilor, de exemplu când motocicleta este suspendată.

Ridicare ghidon

Ridicarea ghidonului cu 15 mm permite o poziție confortabilă de ședere și stat în picioare și facilitează în mod vizibil manevrarea în siguranță a motocicletei în afara drumului.

Protecție pentru mâini

Protecția robustă pentru mâini conferă vehiculului un aspect sportiv și protejează în mod fiabil mâinile împotriva vântului, intemperiilor,
crengilor și pietrelor.

Commuter GS

Însoțitorul tău de încredere

Poți cuceri jungla urbană cu lejeritate cu G 310 GS în culoarea negru Cosmic uni 3. Indiferent că ești în drum spre serviciu, la sală sau la prieteni; Bagajele tale ajung în topcase și tu stai confortabil pe șaua „joasă”. Cu suportul pentru smartphone ai întotdeauna telefonul mobil la vedere. Parbrizul negru te protejează de vânt în zilele furtunoase.

+ Află mai multe
Spre aplicația de configurare external-link-arrow-slim
Topcase Light, 29 l

Topcase-ul Light cu un volum de 29 litri oferă suficient spațiu pentru o cască și convinge atât în ​​viața de zi cu zi, cât și în tururi de scurtă durată.

Șa joasă

Șaua mai joasă cu 15 mm facilitează în special urcarea și coborârea șoferilor de înălțime mică și îmbunătățește sprijinul la sol.

Parbriz Sport, negru

Parbrizul Sport, negru subliniază designul sportiv și protejează în mod evident partea superioară a corpului împotriva presiunii vântului.

Personalizează-ți propria motocicletă G 310 GS

Dă frâu liber creativității și configurează o motocicletă conform propriilor tale idei.

Spre aplicația de configurare
spinner