Globetrotter-ul

Niciun drum prea lung, nicio provocare prea mare

Praf sau noroi, ploaie sau căldură excesivă: Nu te poate opri nimic, preiei orice provocare. Motocicleta R 1250 GS Adventure cu pachetele Confort și Touring este partenera adecvată pentru aventurile tale de drum. Tot ce îți este necesar în timpul călătoriei în necunoscut își găsește locul confortabil în topcase, portbagajele din aluminiu sau în extinderea de volum de 27 de litri în Edition 40 Years GS Look. Confortabil și pentru tine: Încălzirea scaunelor, care te menține cald în călătoriile lungi.

+ Află mai multe
Către configurator external-link-arrow-slim
Pachetul Confort

Pachetul confort cuprinde Keyless Ride, mânere confortabile încălzite și o instalație de eșapament cromată.

Pachetul Touring

Pachetul de călătorie cuprinde reglarea automată a vitezei, pregătirea navigației și protecția mâinilor precum și suporturile de portbagaj.

Tehnologie de iluminare cu leduri

Iluminare adaptivă în viraje

Iluminarea adaptivă în viraje asigură o iluminare semnificativ mai bună a carosabilului în viraj.

Lumină de zi cu leduri

Farul pentru timpul zilei cu leduri, cu designul său impresionant, asigură mai multă siguranță la drum.

Cruising Light

Cruising Light ale ambelor semnalizatoare estompate din față activează atenția și crește astfel siguranța.

Încălzire șa

Încălzirea șeii reglabilă separat pentru conducător și pasager oferă un plus de confort și în anotimpurile mai răcoroase o bucurie nelimitată de a călători.

Elemente de design robuste

Opt. 719 Pachet piese frezate-Classic II

Pachetul de piese frezate Classic II al exclusivistei opțiuni 719 adaugă accente de design într-o optică argintie prin componente de înaltă calitate.

Rezervor de aluminiu 1

Rezervorul de aluminiu 1 cu suprafețe laterale satinate și lăcuite este alegerea perfectă pentru motocicliștii care iubesc deosebitul.

Spațiu de depozitare

Portbagaj din aluminiu incl. portbagaj

De portbagajele din oțel inoxidabil portbagajele de aluminiu permit să fie fixate ușor și sigur pe ambele laturi ale motocicletei.

Topcase din aluminiu

Portbagajul robust Topcase din aluminiu oferă un volum de 32 de litri pentru o cască și convinge chiar și în condiții extreme.

Set extindere volum spațiu de depozitare portbagaj din aluminiu Limited Edition 40 Years GS

Setul de extindere a volumului portbagajului din aluminiu extinde volumul casetelor portbagajului de fiecare parte cu 13,5 litri, ajungând la un volum total de 27 litri de volum depozitare.

Geantă interioară pentru topcase aluminiu

Geanta interioară impermeabilă pentru topcase aluminiu aduce ordine în bagaje și facilitează încărcarea și descărcarea.

Pernă spătar pentru Topcase, 35 l

Grație pernei de spătar comode de la cutia Aluminium-Topcase, pasagerul se bucură de mai mult confort atât într-o călătorie scurtă, cât și în excursii lungi.

Rucsac pentru rezervor de mari dimensiuni

Rucsacul mare de rezervor cu un volum de 13 - 18 litri oferă detalii istețe precum un sac impermeabil ce se poate detașa și scoate și fixa prin curele.

Apelul inteligent în caz de urgență

Sistemul inteligent pentru apeluri de urgență contactează automat centrul BMW în cazul unui accident, pentru a activa lanțul de salvare cât mai rapid posibil.

Motocicletă offroad

Aventură în afara drumurilor cunoscute

Nu trebuie să fie întotdeauna asfaltat. R 1250 GS Adventure cu pachetul Dynamik aduce distracție pe suprafețe de drum de orice calitate. În stilul Rallye cu înălțare a ghidonului, tobă de eșapament sport și caracteristici multiple offroad, precum protecție motor din aluminiu Enduro, protecție far și anvelope de teren, nu permiți să fii oprit de nimic.

+ Află mai multe
Către configurator external-link-arrow-slim
Înălțare ghidon

Cu dispozitivul robust și ajustat de înălțare, ghidonul de serie este montat mai sus cu 30 mm.

Pachetul Dynamik

Pachetul Dynamik cuprinde Dynamik ESA (Electronic Suspension Adjustment), modul de condus Pro și sistemul de asistență la schimbarea treptelor de viteză Pro.

Stilul Rallye

Aspectul Rallye subliniază potenţialul sportiv al Dual Sport Enduro. Vopsirea în albastru Racing metalizat conferă, împreună cu roțile cu spițe încrucișate negre sau aurii și șaua joasă Rallye în trei culori, un adevărat sentiment de raliu.

Tobă de eșapament sport

Toba de eșapament sport din titan cu capăt de carbon oferă un sunet robust și face din fiecare plimbare o experiență vizuală și acustică plăcută.

Caracteristici offroad

Protecție motor din aluminiu Enduro

Protecția robustă a motorului din aluminiu Enduro protejează efectiv în mod special la utilizarea pe teren de loviturile pietrelor și deteriorări.

Protecție pentru faruri

Protecția farurilor pentru utilizare în teren protejează farurile în afara drumurilor publice de avariile datorate loviturii pietrelor.

Pneuri pentru teren

Potențialul offroad al motocicletei poate fi exploatat în totalitate cu opțiunea gratuită ce includ anvelope offroad.

Spațiu de depozitare

Geantă de bagaj cu închidere prin rulare Atacama cu chingi ce se pot încuia

Cu chingile ce se pot încuia cu inimă de oțel, gențile de bagaj Atacama precum și alte piese de bagaj sau căștile se pot asigura la mașină.

Genți laterale Atacama incl. adaptor și chingi ce se pot încuia

Gențile laterale rezistente la abraziune Atacama oferă detalii inteligente și un volum total de depozitare de 60 de litri. Cu chingile ce se pot încuia cu inimă de oțel, gențile de bagaj Atacama precum și alte piese de bagaj sau căștile se pot asigura la motocicletă.

Baterie Lightweight M

Bateria M Lightweight, cu cea mai modernă tehnologie litiu-ion, este cu aproximativ 3 kg mai ușoară decât bateria de serie standard.

Eleganta

Creată pentru cele mai frumoase destinații ale planetei

A descoperi și a fi descoperit: Aceasta este lumea ta. Lookul se așează: În stilul Triple Black R 1250 GS Adventure se prezintă redusă și deosebit de nobilă. Pachetul de lumini cuprinzător te plasează pe tine și drumurile lumii în cea mai bună lumină. Protecția motorului de aluminiu de înaltă calitate Enduro asigură protecție și exclusivitate. Roțile cu spițe încrucișate în auriu, piesele frezate argintiu-negru semnificativ și parbrizul colorat completează finisarea nobilă.

+ Află mai multe
Către configurator external-link-arrow-slim
Style Triple Black

În Style TripleBlack Enduro de călătorie se înfățișează într-o impresie elegant ascunsă.

Pachetul de lumini

Pachetul de lumini cuprinde Headlight Pro cu lumina de zi și iluminare adaptivă în viraje, în plus Cruising Light în față și lumini semnalizatoare multifuncționale în spate.

Roți cu spițe încrucișate aurii

Jantele devin vedete, care în mod uzual sunt negre, cu roțile având spițe încrucișate II datorită culorii aurii și spițelor din oțel inoxidabil foarte strălucitoare.

Opt. 719 pachete de piese frezate Storm și Storm II

Pachetele de piese frezate Storm și Storm II ale opțiunii exclusive 719 creează accente cu design emblematic, cu ajutorul componentelor de înaltă calitate într-un gri-argintiu cu aspect rugos rough-look.

Accesorii design în lookul Style TripleBlack

Parbriz colorat

Parbrizul colorat subliniază optica sportivă a motocicletei și asigură transparența de durată datorită acoperirii sale în strat rezistent la zgârieturi.

Schimbător de viteze reglabil negru

Schimbătorul de viteze variabil cu bolț reglabil permite să fie adaptat la mărimea ghetei și oferă mai mult confort de acționare la deplasarea în poziția verticală.

Suport negru pentru scărițele din spate

Setul de suporturi negre pentru scărițele din spate oferă aceleași funcție și calitate cu cele ale pieselor de serie în negru mat eloxat.

Spațiu de depozitare

Portbagaj negru pentru cutiile din aluminiu, traversă spate

Traversa neagră leagă portbagajele dreapta și stânga și asigură stabilitatea și la încărcare completă.

Portbagaj negru pentru cutiile din aluminiu

De portbagajele din oțel inoxidabil vopsit cu pulbere neagră poate fi fixat, simplu și în siguranță, sistemul pentru bagaje ușoare Atacama.

Suport Topcase negru pentru Aluminium-Topcase

Pe suportul stabil Topcase din oțel inoxidabil vopsit cu pulbere neagră se pot fixa geanta de bagaj cu închidere prin rulare Atacama sau alte piese de bagaj.

Topcase de aluminiu negru, 32 l

Portbagajul negru din aluminiu anodizat oferă un volum de 32 litri pentru o cască BMW și este util chiar și în condiții extreme.

Portbagaj negru din aluminiu

Portbagajul robust din aluminiu oferă pe partea dreaptă un spațiu de depozitare de 36 de litri și pe partea stângă unul de 44 de litri. Numeroasele detalii practice impresionează și în condiții extreme.

Protecție motor din aluminiu enduro, neagră

Protecția motorului robustă și ușoară Enduro din aluminiu acoperit în strat negru protejează în special la utilizarea pe teren de loviturile pietrelor și deteriorări.

Configurează-ți motocicleta R 1250 GS Adventure

De la vopsea până la accesoriile motocicletei originale BMW - în configurator îți poți crea individualizat propria ta motocicletă de vis.

Către configurator

Descarcă catalogul de accesorii

Original BMW Motorrad Accessories Catalogue 2021
PDF   |   103.27 MB   |   English
This is disclaimer text for gpx download files.
spinner