Personalizarea modelului Inspiration One

Expresiv, cool, sportiv

Prin vopseaua Manhattan metalizat mat, R 18 este deosebit de expresiv. Acest look este completat și mai benefic de capacul farului și de roțile din aluminiu frezat în 2 nuanțe de negru. Șaua individuală neagră de înaltă calitate Custom, împreună cu ghidonul jos Apehanger negru asigură acel factor cool. Finisajul sportiv este constituit din tobele de eșapament Tapered, care fac fiecare călătorie să fie nu numai o experiență vizuală, ci și acustică.

+ Află mai multe
Spre Configurator external-link-arrow-slim
Șa individuală Custom, neagră

Șaua individuală Custom neagră este un produs de înaltă calitate și asigură accente sportive prin cusăturile încrucișate și poziționarea joasă.

Capac far în 2 nuanțe de negru

Capacul farului de înaltă calitate în 2 nuanțe de negru, fabricat din aluminiu frezat, conferă un accent suplimentar de design.

Roata din spate în 2 nuanțe de negru 5,00x16"

Roata din spate în 2 nuanțe de negru din aluminiu de înaltă calitate are un aspect bicolor exclusiv și o frezare în contrast complexă.

Tobă de eșapament Tapered neagră

Tobele de eșapament Tapered subliniază sunetul motorului boxer și fac din fiecare călătorie o experiență optică și acustică.

Ghidon Apehanger negru, 6,5"

Ghidonul Apehanger de 6,5", în stilul Custom elegant, creează un aspect extrem de cool, asigurând o poziție de condus relaxată.

Manhattan metalizat mat

Vopseaua Manhattan metalizat mat conferă motocicletei un aspect elegant și totodată expresiv.

Personalizarea modelului Inspiration Two

Modern, rafinat, extravagant

Option 719 Galaxy Dust metalic/Argintiu Titan 2 metalic oferă mașinii un aspect modern, mulțumită vopselei cu efecte și suprafețelor contrastante argintii. Motorul boxer reprezintă, de asemenea, o componentă impresionantă, cu capacul blocului motor din față Machined, prelucrat din aluminiu. Dar aceasta nu este totul: Prin șaua neagră Option 719 și Roata Icon Option 719 în negru mat, aspectul general al motocicletei este deosebit de elegant. Designul este completat de ghidonul înalt și relaxat Apehanger și de toba de eșapament cromată Tapered, iar nota de extravaganță este garantată.

+ Află mai multe
Spre Configurator external-link-arrow-slim
Capacul blocului motor Machined

Capacul blocului motor Machined de înaltă calitate, fabricat din aluminiu frezat, demonstrează caracterul impresionant al motorului Boxer.

Tobă de eșapament Tapered cromată

Tobele de eșapament Tapered subliniază sunetul motorului boxer și fac din fiecare călătorie o experiență optică și acustică.

Option 719 Moonstone

Garantează aspectul Vintage suprem: vopseaua de culoare alb mineral metalizat.

Combinația de semnalizatoare cu LED și lumini spate cromate

Combinația de semnalizatoare cu LED și lumini spate cromate reunește toate funcțiile într-o carcasă cu aspect atractiv.

Semnalizator cu LED cromat, față

Semnalizatoarele cu LED aflate într-o carcasă metalică cromată sunt un adevărat produs high-end și stabilesc standarde în materie de design și funcționalitate.

Ghidon cromat, 36/7"

Ghidonul cromat de 36/7" vă permite să vă așezați într-o poziție verticală și relaxată și să vă amintiți de vremurile bune ale motociclismului.

Personalizarea modelului Inspiration Three

Expresiv, stilat, relaxat

Modelul R 18 Classic transmite pasiune pură pentru ture. Varianta de model Moonstone cu pachetul Option 719 ne duce cu gândul la aspectul modelului Streamliner din anii 30. Ghidonul Apehanger cromat de 6,5 inch, semnalizatoarele cu LED cu combinația de lumini spate și capacele negre pentru tobele de eșapament finale adaugă accente suplimentare. Iar parbrizul mascat, jos, subliniază aspectul sportiv al motocicletei.

+ Află mai multe
Spre Configurator external-link-arrow-slim
Black storm metallic/Vintage

The Black storm metallic/Vintage paintwork makes the bike look like a true classic.

Black powertrain

The black powertrain emphasises the bike’s powerful look.

Design package Black

The black coated surfaces of this package, comprising timing cover, cylinder head covers and intake snorkel cover, ensure a stylish look.

 

Bobber kit with black number plate carrier

The bobber kit comes with a flat rear-wheel cover including black number plate carrier, retaining bracket for the turn indicators and a tribute to the single seat.

Chrome-plated wheel set, front 3.50x21", rear 5.50x18"

The high-grade aluminium rim set boasts elaborate milling with a chrome-plated surface.

Short, chrome-plated rear silencers

Short, chrome-plated rear silencers ensure a sporty look at the rear end.

Ghidon Beachbar cromat, 36/7"

Ghidonul Beachbar lat permite o poziție de ședere verticală și relaxată și amintește de vremurile bune de altădată petrecute pe motocicletă.

Accesorii originale BMW Motorrad

Dorești să îți faci motocicleta R 18 și mai specială? Vei găsi inspirația de care ai nevoie și o mulțime de idei în catalogul nostru de accesorii.

+ Află mai multe

Catalog de accesorii originale BMW Motorrad 2021

Descarcă catalogul de accesorii
PDF   |   53.99 MB
This is disclaimer text for gpx download files.

Configurează motocicleta R 18

Configurează motocicleta pe gustul tău

Spre Configurator
spinner