Personalizarea modelului Inspiration One

Expresiv, cool, sportiv

Prin vopseaua Manhattan metalizat mat, R 18 este deosebit de expresiv. Acest look este completat și mai benefic de capacul farului și de roțile din aluminiu frezat în 2 nuanțe de negru. Șaua individuală neagră de înaltă calitate Custom, împreună cu ghidonul jos Apehanger negru asigură acel factor cool. Finisajul sportiv este constituit din tobele de eșapament Tapered, care fac fiecare călătorie să fie nu numai o experiență vizuală, ci și acustică.

+ Află mai multe
Spre Configurator external-link-arrow-slim
Șa individuală Custom, neagră

Șaua individuală Custom neagră este un produs de înaltă calitate și asigură accente sportive prin cusăturile încrucișate și poziționarea joasă.

Capac far în 2 nuanțe de negru

Capacul farului de înaltă calitate în 2 nuanțe de negru, fabricat din aluminiu frezat, conferă un accent suplimentar de design.

Roata din spate în 2 nuanțe de negru 5,00x16"

Roata din spate în 2 nuanțe de negru din aluminiu de înaltă calitate are un aspect bicolor exclusiv și o frezare în contrast complexă.

Tobă de eșapament Tapered neagră

Tobele de eșapament Tapered subliniază sunetul motorului boxer și fac din fiecare călătorie o experiență optică și acustică.

Ghidon Apehanger negru, 6,5"

Ghidonul Apehanger de 6,5", în stilul Custom elegant, creează un aspect extrem de cool, asigurând o poziție de condus relaxată.

Manhattan metalizat mat

Vopseaua Manhattan metalizat mat conferă motocicletei un aspect elegant și totodată expresiv.

Personalizarea modelului Inspiration Two

Modern, rafinat, extravagant

Option 719 Galaxy Dust metalic/Argintiu Titan 2 metalic oferă mașinii un aspect modern, mulțumită vopselei cu efecte și suprafețelor contrastante argintii. Motorul boxer reprezintă, de asemenea, o componentă impresionantă, cu capacul blocului motor din față Machined, prelucrat din aluminiu. Dar aceasta nu este totul: Prin șaua neagră Option 719 și Roata Icon Option 719 în negru mat, aspectul general al motocicletei este deosebit de elegant. Designul este completat de ghidonul înalt și relaxat Apehanger și de toba de eșapament cromată Tapered, iar nota de extravaganță este garantată.

+ Află mai multe
Spre Configurator external-link-arrow-slim
Capacul blocului motor Machined

Capacul blocului motor Machined de înaltă calitate, fabricat din aluminiu frezat, demonstrează caracterul impresionant al motorului Boxer.

Tobă de eșapament Tapered cromată

Tobele de eșapament Tapered subliniază sunetul motorului boxer și fac din fiecare călătorie o experiență optică și acustică.

Ghidon Apehanger negru, 16"

Grație ghidonului înalt de 16" tip Apehanger, în stil Custom elegant, se obține un aspect extrem de relaxat.

Șa Option 719

Șaua neagră Option 719 are cusături model de diamant, impresionând prin aspectul său elegant.

Roată Icon Option 719

Roata Icon Option 719 pe negru mat conferă motocicletei o notă individuală.

Option 719 Galaxy Dust metalic/Argintiu Titan 2 metalic

Aspectul modern se contopește cu designul clasic. Prin Option 719 Galaxy Dust metalic/Argintiu Titan 2 metalic vopseaua cu efecte se îmbină cu suprafețele contrastante argintii.

Personalizarea modelului Inspiration Three

Expresiv, stilat, relaxat

Motocicleta R 18 pe Roșu Mars metalizat este deosebit de expresivă. Piesele Machined pentru motor și roți au fost frezate cu atenție din aluminiu de înaltă calitate. La fel și în cazul pragurilor pentru picioare Machined, care, împreună cu ghidonul Beachbar cromat și șaua individuală Custom de culoare maro, asigură o poziție relaxantă.

+ Află mai multe
Spre Configurator external-link-arrow-slim
Șa individuală Custom

Șaua individuală Custom de culoare maro, de înaltă calitate, asigură accente sportive prin matlasarea atractivă și înălțimea scăzută.

Capacul blocului motor Machined

Capacul blocului motor Machined de înaltă calitate, fabricat din aluminiu frezat, demonstrează caracterul impresionant al motorului Boxer.

Ghidon Beachbar cromat, 36/7"

Ghidonul Beachbar lat permite o poziție de ședere verticală și relaxată și amintește de vremurile bune de altădată petrecute pe motocicletă.

Prag pentru picioare Machined

Pragurile pentru picioare Machined din aluminiu reprezintă o soluție stilată, atunci când vine vorba de călătorii relaxante.

Roată frontală Machined 3.00x19"

Roata frontală Machined de înaltă calitate din aluminiu se prezintă cu un aspect exclusiv în două tonuri, cu frezare contrastantă elaborată.

Roșu Mars metalizat

Vopseaua Roșu Mars metalizat pune în scenă motocicleta deosebit de impresionant.

Accesorii originale BMW Motorrad

Dorești să îți faci motocicleta R 18 și mai specială? Vei găsi inspirația de care ai nevoie și o mulțime de idei în catalogul nostru de accesorii.

+ Află mai multe

Catalog de accesorii originale BMW Motorrad 2021

Descarcă catalogul de accesorii
PDF   |   53.99 MB
[This is disclaimer text for gpx download files.]

Configurează motocicleta R 18

Configurează motocicleta pe gustul tău

Spre Configurator
spinner