* Recomandare de preț fără caracter obligatoriu. Prețul afișat include TVA 19%. Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați cel mai apropiat dealer BMW Motorrad.

BMW R nine T.

Inconfundabilă. Originală. Cu răcire pe aer.

Motociclismul ca un semn al libertății pure: peisaj, colțuri, linii drepte. Fiecare metru contează. Aceasta este exact calea ta. R nineT este companionul perfect și nu cunoaște limite când vine vorba de împlinirea ta personală - asta datorită nenumăratelor posibilități de customizare. În acest sens, caracterul motorului său boxer răcit cu aer te împinge înainte în mod irezistibil, într-un fel care poate fi simțit clar la curba luată cu cuplu maxim - împreună cu tehnologia de ultimă oră. Chiar de la cuvânt „Du-te”, R nineT a încântat entuziaști ai motociclismului din întreaga lume. Modelul stimulează, inspiră și infectează.

Designul modelului R nine T

Alege-ți stilul.

Noi sunt cele două culori Spezial Opțiunea 719 negru Storm metalizat / Vintage și Opțiunea 719 albastru Planet metalizat / aluminiu din oferta de individualizare a BMW Motorrad Spezial. Aici, în afară de rezervor, modelul tău R nine T primește rezemarea de șa din aluminiu adecvată și apărătoarea frontală împotriva stropirii cu noroi în culoarea aleasă. În plus, șaua din spate standard este și ea inclusă în pachet, iar motocicleta este livrată cu sub-cadrul standard pentru pasageri și scărițele care pot fi detașate. Cu culoarea Spezial Opțiunea 719 negru Storm metalizat / Vintage, motocicleta ta R nineT capătă un aspect unic și individual, datorită finisării șlefuite manual.

  Black storm metalizat

  Elegant și clasic: R nineT se arată într-un mod pur și irezistibil, și în ceea ce privește schema sa de culori.

  Opț. 719 Negru Storm metalizat / Vintage

  Aplicația galbenă unificată, cu numărul de start „21”, este la fel de șlefuită manual ca și pereții căptușiți: vintage în consistență absolută.

  Opt. 719 Pollux metallic/Aluminium

  Option 719 Pollux metallic/Aluminum creates a successful interplay of light and dark on your tank.

  Opt. 719 Mars red metallic matt/Cosmic blue metallic matt

  The Spezial colour Option 719 Mars red matt/Cosmic blue metallic matt shows a perfect matt colour game, which is accomplished by the Option 719 logo.

  R nineT inconfundabil.

  R nineT are un stil redus și totuși o prezență complet inconfundabilă. Întruchipează pasiunea și inovarea a peste 90 de ani de construcție a motocicletelor – bineînțeles, împreuna cu proporțiile clasice BMW Motorrad: motorul boxer de succes, rezervorul compact, spatele subțire. Toate materialele sunt de înaltă calitate; suprafețele sunt perfecționate cu grijă. La aceasta se adaugă o atenție enormă la detalii și o reală măiestrie. De exemplu, capacul roții din față este înșurubat la locul de introducere a furcii cu două suporturi forjate. Iar suportul farului este și el fabricat din aluminiu.
  + Află mai multe

  Născută pentru a fi customizată.

  Născută pentru a fi customizată.

  La dezvoltarea modelului R nineT, încă de la început, s-a pus accent pe conceptul său modular: pentru cel mai înalt grad de posibilități de customizare. Nenumăratele modificări efectuate de profesioniști și particulari demonstrează potențialul enorm al lui R nineT. Interfețele deschise din electronică facilitează și atenuează montarea componentelor electrice. La aceasta se adaugă și cadrul separabil, foarte bine gândit. Partea finală a cadrului posterior poate fi dezasamblată cu ușurință: pentru un aspect solo pur și elegant sau pentru opțiuni alternative de așezare. 

  + Află mai multe

  Motor boxer cu doi cilindri

  116
  Nm la 6 000 rpm
  1.170
  cc capacitate
  222
  Masă proprie kg, cu rezervorul plin/gata de drum
  805
  mm înălțime șa
  Motor boxer cu doi cilindri în patru timpi răcit cu aer/ulei

  Un boxer clasic.

  Un boxer clasic.

  Motorul boxer puternic, răcit cu aer, cu două cilindri al acestuia, are o capacitate de 1 170 cc și o putere de 81 kW (110 CP) pentru a furniza putere extrem de dinamică, chiar și la viteze reduse. Rezultatul: fiecare călătorie este o experiență specială. Atât în oraș, cât și pe drumul de țară. În același timp, modelul R nineT respectă și standardul UE-4 aplicabil. Sistemul standard BMW Motorrad ABS și Controlul automat al stabilității ASC îți permit să aduci mereu dinamica inconfundabilă pe drum, în condiții de siguranță. Furca inversată poate fi reglată manual pentru coordonare individuală: pretensionarea arcului, nivelul de presiune și stadiul de compresie se potrivesc ție și stilului tău de pilotaj. Instrumentul dublu nou proiectat, cu vitezometru și turometru, te informează în mod fiabil cu privire la tot ceea ce trebuie să ști, în afară de distracția de pilotaj.

  + Află mai multe

  Experimentează sunetul R nine T

  Caracteristicile principale ale modelului R nine T

  Motor boxer cu doi cilindri.
  R nine T Motor boxer
  Amortizoare de direcție.
  Amortizoare de direcție.
  Plăcuța de tip.
  Plăcuța de tip
  Spate variabil.
  Spate variabil
  Suporturi șa.
  Suporturi șa
  Aluminiu pur.
  Aluminiu pur
  ABS.
  ABS
  Suport la parașocuri.
  Suport la parașocuri

  Șa confortabilă, pilotaj relaxat.

  Șa confortabilă, pilotaj relaxat.

  Chiar și ergonomia modelului R nineT este aliniată în totalitate la aspectul său general și caracteristicile sale dinamice de pilotaj. Apare aproape un paradox, dar în ciuda performanțelor motorului, obiectul aici este o decelerare relaxată - cu maxim de plăcere. Triunghiul ergonomic echilibrat și unghiul capului coloanei de direcție, oarecum mai mic, îți permit să descoperi noi rute în timp ce stai în picioare și totuși rămâi relaxat. Adică ergonomia și caracteristicile deosebite de pilotaj merg mână în mână cu R nineT.

  + Află mai multe

  Mai multă individualitate

  Complet R nineT. Complet tu.

  Fiecare motociclist este unic. Atunci de ce să nu fie și motocicleta la fel? Modelul R nineT vă oferă numeroase moduri de customizare: de exemplu, cu un set premium de piese frezate de la BMW Motorrad Spezial sau cu accesorii originale BMW Motorrad.

  Află mai multe

  BMW Motorrad Spezial

  Arată-ți personalitatea pe șosea.
  Fără improvizații, fără surprize, fără compromisuri. Cu BMW Motorrad Spezial, achiziționezi o motocicletă personalizată, la cele mai înalte standarde de calitate.

  La BMW Motorrad Spezial, vei găsi în special echipamente opționale de înaltă calitate, precum seturile de piese forjate din opțiunea exclusivă 719 și culori Spezial sau accesorii pentru îmbunătățirea performanței, precum piesele HP.

  Îmbinarea dintre competențele de dezvoltare bazate pe o experiență îndelungată de la BMW Motorrad și interacțiunea dintre procesele complexe de producție și artizanatul înrădăcinat în tradiție creează un standard de semnificație și exclusivitate.

  Află mai multe

  R Nine T Motociclete personalizate

  Specimene unice.

  Conversii R nineT.

  R nineT este un punct de pornire perfect pentru customizare. În doar câțiva pași, șaua poate fi convertită de la două persoane la o persoană și, datorită componentelor electronice separate pentru vehicul și pentru motor, oferă posibilități aproape nelimitate pentru cutiile de angrenaje.

  Câțiva dintre cei mai renumiți customizatori s-au dezlănțuit pe modelul R nineT. Fiecare cu semnătura lui unică, aceștia au arătat ce se poate face folosind expertiză, creativitate și modernul boxer clasic.

  Află mai multe

  Accesorii pentru noul model R nine T

  Stilul: pur și simplu atractiv

  Mai multe modele Heritage

  Evenimente corespondente

  Festivalul Pure&Crafted 2017

  Locație nouă, prieteni vechi: După doi ani la Berlin Postbahnhof, următorul Festival Pure&Crafted va avea loc la vechea centrală electrică Rummelsburg, în data de 26 și 27 august 2017. Cu tot farmecul industrial atât de tipic Berlinului, locația încărcată de istorie de pe râul Spree este locul perfect pentru două zile pline de cultură vintage, muzică și motociclete customizate. Ca să nu existe nicio îndoială după Festivalul Pure&Crafted din 2015: muzica și motocicletele pur și simplu sunt menite să fie împreună. Numele spune totul: iubitorii de muzică pură, simplă, fără artificii, la chitară, vor avea parte de tot ce este mai bun la cel de-al treilea festival, care se mândrește cu o nouă linie apreciată la nivel internațional. De data aceasta, motocicletele și noul Heritage vor fi mai mult în centrul atenției în duminica festivalului. Va fi prezentat un stil de viață pe motocicletă, cu nenumărați constructori care execută lucrări de customizare, plimbări pe motociclete și un program pentru copii. Dar un lucru este și sigur: duminică va fi muzică din plin. Sună bine? Atunci să fi acolo!

  Mergi la eveniment

  **Ofertă emisă de către BMW Financial Services, prin Unicredit Leasing Corporation IFN SA şi este valabilă până la 31.08.2020.
  Preţurile menţionate pentru fiecare motocicletă în parte sunt în EURO, inclusiv TVA. Ratele s-au obţinut prin BMW 3asy Ride Select, leasing financiar, cu un avans de 20%, 48 de luni perioadă de finanţare, 40% plata finală opţională, 3,99% dobândă fixă. Ratele includ TVA 19% şi asigurarea CASCO valabilă exclusiv pentru BMW Motorrad, prin Groupama. Plata finală opţională se achită în cazul în care clientul doreşte să păstreze motocicleta la finalul contractului de leasing. Dacă utilizatorul doreşte să returneze motocicleta după achitarea ultimei rate de leasing, clientul nu mai achită plata finală opţională.
  Ofertă destinată exclusiv persoanelor juridice. Ofertă fără caracter obligatoriu. Pot surveni modificări şi erori.

  + Află mai multe
  spinner