Aceasta oferta este disponibila la dealerii participanti BMW Motorrad si este emisă de către UniCredit Leasing Corporation IFN SA.

Prețurile menționate pentru fiecare motocicletă în parte sunt în EURO, includ TVA si extinderea de garanție la un an in plus fata de contractul de leasing, dar nu mai mult de cinci ani. Ratele s-au obținut prin BMW 3asy Ride Select (care este un leasing financiar) cu un avans de 10%, pe o perioada contractuala de 48 de luni, dobândă EURO variabila (margine fixa + EURIBOR 3M) si 52% valoare reziduala garantata ca opțiune finală de plata. Ratele includ TVA 19% și asigurarea multianuala CASCO. Plata finală opțională se achită în cazul în care clientul dorește să păstreze motocicleta la finalul contractului de leasing. In cazul in care clientul si UniCredit Leasing IFN SA agreaza returnarea motocicletei la finalul contractului de leasing fara achitarea valorii reziduale, in funcție de starea in care este returnata motocicleta pot exista costuri suplimentare generate de necesitatea efectuării unor reparații (care nu sunt acoperite de garanție sau CASCO) sau pentru depășirea rulajului agreat in contract. 

Oferta este destinată exclusiv persoanelor juridice si este supusa unor termene si condiții. Finanțarea este condiționată de aprobarea dosarului de finanțare depus de client, care va fi decisa în urma analizei financiare de către UniCredit Leasing Corporation IFN SA.  Oferta este valabilă până la 31.03.2023, dar poate fi modificata, retrasa sau prelungita in orice moment.

BMW R nineT

Clasic, nealterat, pasionat

Redus constant. Și totuși atât de prezent. Modelul BMW R nineT. Clasicul roadster întruchipează pasiunea și inovația de peste 90 de ani de construcție de motociclete - cu materiale de înaltă calitate și prelucrare atentă până la ultimul detaliu. Motorul său boxer emblematic se îmbină acum și mai armonios cu proporțiile originale. Și grație curbei cuplului motor îmbunătățite mergi cu și mai multă putere pe asfalt. Nenumăratele posibilități de individualizare înseamnă aproape nicio limită atunci când vine vorba de împlinirea ta personală. Fii parte a comunității #Soulfuel și arată cine ești cu adevărat cu motocicleta ta R nineT.

Caracteristici principale pentru individualiști

Pledează pentru culoarea ta

Fiecare dintre cele trei vopsele subliniază unicitatea motocicletei tale BMW R nineT. Care ți se potrivește?

  Negru Storm metalizat

  Designul ei clasic în negru face referire la originile istoriei BMW Motorrad.

  Option 719 Negru Noapte uni mat/Aluminiu mat

  Șasiul principal vopsit în roșu și designul modern cu benzi subliniază sportivitatea vehiculului.

  Option 719 Aluminiu

  Piesele din aluminiu sablate manual și lăcuite, combinate cu suprafețele parțiale lustruite, scot în evidență măiestria cu care vehiculul a fost fabricat.

  Crom clasic

  Modelul în ediție limitată pentru cea de-a 100-a aniversare a BMW Motorrad, inclusiv pachetele de piese frezate Option 719 Shadow și Shadow II și multe alte caracteristici principale.

  Plăcuță cu caracteristici vizibilă
  În imagine vedem plăcuța cu caracteristici a modelului R nineT.
  Roți cu spițe cu suport pentru aripă
  În imagine vedem farurile cu leduri ale modelului R nineTÎn imagine vedem aripa modelului R nineT.
  Motor boxer cu doi cilindri
  În imagine vedem motorul boxer cu doi cilindri al modelului R nineT
  Rezervor și capac priză de aer
  În imagine vedem rezervorul cu capacul prizei de aer ale modelului R nineT.
  Instrument rotund dublu
  În imagine vedem instrumentul rotund dublu al modelului R nineT.
  Instalație de eșapament cu două țevi de serie
  În imagine vedem instalația de eșapament cu două țevi a modelului R nineT.
  Semnalizatoare cu leduri moderne
  În imagine vedem semnalizatoarele cu leduri ale modelului R nineT.
  Faruri cu leduri cu lumină de zi
  În imagine vedem farurile cu leduri ale modelului R nineT.

  Materiale de înaltă calitate, caracter prelucrat manual. Modelul R nineT este prima alegere a multor fani ai personalizării.

   ”

  Dominic Thönnes

  Management Produse

  Creează-ți propriul model R nineT

  Creează-ți propriul model R nineT

  Datorită conceptului său modular, modelul R nineT este creat pentru a-ți exprima individualitatea. Cu pachetul de piese frezate Option 719 Classic din aluminiu pur poți adăuga accente elegante vehiculului tău. Iar cu roata turnată Option 719 Bi-Color Sport finisată în mod elaborat, sigur vei face o impresie de durată.

  + Află mai multe

  Sunet marcant

  Bucură-te de putere

  Puternicul motor boxer cu două cilindri răcit cu aer/ulei funcționează acum și mai lin. Deși obține 80 kW (109 CP) în continuare de la o capacitate cilindrică de 1170 cmc, acesta trage semnificativ mai bine datorită curbei sale de putere și de cuplu motor distribuite uniform în intervalul cuprins între 4000 și 6000 rot/min. Astfel, condusul este mult mai distractiv, mai ales pe drumurile de țară și noul standard Euro 5 este respectat.

  + Află mai multe
  116
  Cuplu motor max. la 6000 rot/min în Nm
  221
  Masa proprie a vehiculului, gata de drum, cu rezervorul plin, în kg
  1,170
  cmc capacitate cilindrică
  805
  Înălțime șa în mm
  Motor boxer în patru timpi, cu doi cilindri răcit cu aer/ulei

  Caracteristici pentru o plăcere a condusului în condiții de siguranță

  Simte-te mai viu cu fiecare viraj

  Simte-te mai viu cu fiecare viraj

  Modurile de deplasare Pro influențează accelerația și modul de reacție ale motocicletei tale R nineT. Modul „Dynamic” face ca motorul să fie mult mai direct, iar condusul pe asfalt uscat devine mult mai dinamic. Iar iluminarea adaptivă în viraje înseamnă că te puți înclina în siguranță în fiecare viraj. Deoarece iluminarea secțiunii interioare a curbei este îmbunătățită până la un unghi de înclinare de 25 de grade.

  + Află mai multe

  3 ani garanție.

  Pilotezi, pilotezi și nu te mai oprești. Îți dăm un an în plus.

  Acum există o garanție de 3 ani pentru toate motocicletele.

  More about #Soulfuel

  spinner