Pentru pista de curse

Gata pentru orice provocare

Un M adevărat: Dorința de a câștiga este standardul. Cu dotări suplimentare precum M Cover Kit, standul pentru motocicletă Sport, încălzitorul pentru anvelope M Performance sau covorul M Motorrad, o poți face adecvată pentru curse - și te poți asigura că vei câștiga.

Te atenționăm că unele piese nu sunt omologate pentru circulația pe drumurile publice, ci pot fi utilizate numai pe pista de curse.

+ Află mai multe
Spre Configurator external-link-arrow-slim
Stand pentru motocicletă Sport și suporturi de stative de montare M

Cu standurile pentru motocicletă Sport, motocicleta poate fi ridicată cu ușurință de roțile din față și din spate, datorită rolelor duble. Este extrem de stabil și are o grosime mai mare a materialului decât standurile pentru motocicletă tradiționale. Suporturile de standuri pentru motocicletă M fac lucrările și mai ușoare. Adaptoarele de balans de înaltă calitate sunt montate în partea din spate a brațului pivotant și pot rămâne pe motocicletă în timpul deplasării.

Covor M Motorrad

Un loc exclusiv de amplasare pentru propriul vehicul: Covorul M Motorrad nu numai că impresionează prin designul său atractiv, dar protejează în mod fiabil podeaua în timpul lucrărilor de service. Un alt punct pozitiv este combinația de material antifricțiune și ignifug. Suportul practic măsoară 250 x 105 cm.

Încălzitor pentru anvelope M

Încălzitorul pentru anvelope M încălzește atât anvelopele sport aprobate pentru drum, cât și cele slick la o temperatură de funcționare de 90 °C în decurs de 45 minute. Astfel, începând cu ieșirea din boxe, este disponibil nivelul corect de aderență, care asigură mai multă siguranță și un ritm mai bun în timpul primului tur de antrenament sau cursă.

M Cover Kit*

Tot ce trebuie să faci este să demontezi oglinda și suportul pentru plăcuța de înmatriculare și să montezi în locul lor capacele din M Cover Kit. Și apoi ești gata pentru pista de curse.

*Race Only. Numai pentru utilizare pe pista de curse. Nu sunt omologate pentru circulația pe drumurile publice.

Perfecțiune până la cel mai mic detaliu

Pe drumul de țară sau pe pista de curse, o deplasare de unul singur sau în doi: În gama extinsă de accesorii vei găsi dotarea perfectă pentru experiența ta individuală de condus cu M R.

Spre Configurator
spinner