Tourist Trophy

Pregătită pentru cursele pe șosea

Această propunere de dotare face inimile pasionaților de curse să bată mai tare. Sugestia de tură potrivită pentru această motocicletă: faceți o călătorie pe Insula Man și simțiți-vă ca un pilot de curse Tourist Trophy pe traseul montan de renume mondial. Nicio problemă cu acest accesoriu exclusivist.

+ Află mai multe
Spre Configurator external-link-arrow-slim
Grilaj de protecție pentru radiator

Grilajul de protecție pentru radiator de la BMW Motorrad protejează radiatorul pe pista de curse împotriva resturilor de anvelope și de deteriorările cauzate de loviturile de pietre.

Protector motor M

Protectorul pentru motor M cu tampon de plastic înlocuibil protejează motorul împotriva frecării direct pe asfalt în pozițiile extreme de viraj.

Jante din fibră de carbon M

Hightech-Feature la cel mai înalt nivel. Jantele din fibră de carbon M conferă motocicletei un nivel maxim de dinamică și agilitate pe șosea.

Stand pentru motocicletă spate

Cu ajutorul standului pentru motocicletă spate, motocicleta poate fi ridicată cu ușurință la roata din spate. Standul asigură o poziție sigură. Este extrem de stabil și are o grosime mai mare a materialului decât standurile pentru motocicletă tradiționale. Rolele duble facilitează ridicarea și sunt deosebit de durabile.

Întinzător de lanț M cu suport pentru stativ de montare

Întinzătorul de lanț M cu suport stativ montare de la BMW Motorrad permite reglarea precisă a tensiunii lanțului, precum și alinierea roții din spate și conferă motocicletei un aspect extrem de sportiv. Acesta este frezat dintr-un aliaj de aluminiu de înaltă rezistență foarte ușor, dar stabil din punct de vedere dimensional. O anodizare dublă asigură o protecție optimă împotriva coroziunii.

Covor pentru motocicletă M 250 x 105 cm

Un loc exclusiv de amplasare pentru propriul vehicul: Covorul M Motorrad nu numai că impresionează prin designul său atractiv, dar protejează în mod fiabil podeaua în timpul lucrărilor de service. Un alt punct pozitiv este combinația de material antifricțiune și ignifug. Suportul practic măsoară 250 x 105 cm.

Tu la maxim

Mai multe trasee lungi, mai multe trasee pe pista de curse? Călătorii mai lungi sau ture mai scurte? Singur sau în doi? Nu ai doar așteptări mari, ci și propriile idei. Configurează-ți modelul MaXimizeR în funcție de nevoile tale.

Spre Configurator
spinner