La vânătoare de viraje

Trăiască forța centrifugă

Știi asta: Drumurile drepte există pentru accelerare. Dar R 1250 R îți accelerează cu adevărat pulsul doar atunci când te clatini în curbe. Forța vioaie și contactul direct cu asfaltul te fac să tânjești după următorul viraj în timp ce accelerezi la ieșirea dintr-un viraj. Este clar că preferi să călătorești singur. Și este clar că nu este nevoie de prea mult pentru a te distra.

+ Află mai multe
Spre Configurator external-link-arrow-slim
Versiune monoloc

Pe drumuri solo: Versiunea transformă modelul R cu două locuri într-un adevărat monopost. Capacul elegant pentru pasager oferă un aspect sportiv. În plus, nu mai sunt necesare brațele pentru suportul de picior pentru pasager și mânerele pentru pasager. Partea din spate este subțire, fermă, și subliniază ambițiile dinamico-sportive ale modelului R 1250 R.

Sticlă de protecție ecran TFT 6,5 țoli

Sticla de protecție protejează în mod fiabil afișajul TFT de 6,5 țoli de murdărie, căderile de pietre și deteriorări. Sticla călită are o suprafață antioglindire și antireflexie, astfel încât afișajul TFT poate fi citit cel mai bine. Cu inscripția BMW Motorrad.

Pe drum în doi

Plăcerea împărtășită de a conduce este o plăcere dublă de a conduce

Pentru tine, nu este nimic mai frumos decât să vânați virajele împreună? Modelul R 1250 R este, de asemenea, pregătit în mod ideal pentru acest lucru. Dacă preferi să călătorești în doi, atunci această opțiune de dotare este cea potrivită pentru tine.

+ Află mai multe
Spre Configurator external-link-arrow-slim
Pachet pentru pasager

Dubla plăcerea de călărie pentru toți cei cărora le place să se bucure împreună de fluxul de aer. Cu un scaun pentru pasager și suporturi pentru picioare potrivite pentru pasageri, Pachetul pentru pasageri permite distracția sportivă în tururi pentru doi.

ConnectedRide Cradle

The ConnectedRide Cradle holds your smartphone, allowing you to use it for navigation while riding. Use the BMW Motorrad Connected app and multicontroller to bring up the navigation map or vehicle data in your field of vision. The holder can fit various smartphone sizes and charges smartphones inductively or with a cable.

Geantă laterală Urban Collection, albă, impermeabilă, 10 l, mică

Bagajul de mână poate fi depozitat în siguranță și la îndemână în geanta laterală, de mici dimensiuni, din colecția Urban Collection. Compartimentul principal impermeabil este ideal pentru depozitarea obiectelor personale importante. Curelele de compresie permit ajustarea variabilă a volumului.

Rucsac pentru rezervor Urban Collection alb, mare

Rucsacul pentru rezervor Urban Collection, mare pentru motocicletele cu forme de rezervor foarte înclinate impresionează prin designul său simplu și numeroasele sale funcții. Datorită căptușelii antiderapante din spumă de pe partea inferioară și a curelei de fixare, rucsacul pentru rezervor poate fi fixat ușor și sigur. Cataramele din față și din spate facilitează alimentarea.

Option 719

Pachete de piese frezate Option 719 Classic

Pachetul de piese frezate Option 719 Classic include capacele de chiulasă frezate, inclusiv capacul bobinei de inducție, șurubul de umplere cu ulei și capacul carcasei motorului din față. Capacele de chiulasă și capacul carcasei motorului din față sunt realizate dintr-o piesă brută forjată. Pachetul de piese frezate Option 719 Classic II include capacul pentru vasul de expansiune, scărițele reglabile pentru pilot, un levier al frânei de picior frezat și levierul schimbătorului de viteze, precum și maneta frânei de mână și maneta de ambreiaj multi-reglabile. Oglinzile frezate cu aspect de aluminiu pur sunt accente optice suplimentare.

Pachet de Piese frezate Option 719 Storm

Ambele pachete de piese frezate Storm și Storm II ale exclusivistei Option 719 creează accente cu design emblematic, cu ajutorul componentelor de înaltă calitate de aspect brut argintiu. Piesele frezate din aluminiu anodizat evidențiază o mare atenție la detalii și dau o valoare exclusivă. În plus, inscripția Option 719 accentuează aspectul de înaltă calitate a vehiculului. Toate piesele frezate se potrivesc perfect și sunt în armonie cu designul vehiculului. Pachetul de piese frezate Option 719 Storm include în compartimentul motorului capacele de chiulasă frezate, inclusiv capacul bobinei de inducție, șurubul de umplere cu ulei, precum și capacul carcasei motorului din față. Pachetul de piese frezate Option 719 Storm II include oglinzile, capacul frezat pentru vasul de expansiune, scărițele pentru pilot reglabile, levierul frânei de picior frezat și levierul schimbătorului de viteze, precum și maneta frânei de mână și maneta de ambreiaj multi-reglabile.

Opt. Pachetele de piese frezate 719 Shadow

Pachetul de piese frezate Option 719 Shadow scoate în evidență caracterul sportiv al motocicletei, datorită componentelor de înaltă calitate din aluminiu în nuanțe de negru/argintiu. Acesta include capacul carcasei motorului din față și capacul chiulasei, capacul bobinei de inducție, șurubul de umplere cu ulei și cotierele din plastic negru pe capacul chiulasei. Pachetul de piese frezate Option 719 Shadow II include manetele de picior și manuale, oglinzile, precum și scărițele pentru picioare de mare importanță și foarte ușor de adaptat. Capacele frezate pentru vasul de expansiune combină stilul cu caracterul funcțional.

Option 719 Roată Classic & Opt. 719 Roată Sport

Designul elegant și cea mai bună execuție se reflectă și în roți: Alegerea îți aparține. Option 719 Roată Sport subliniază latura dinamică a modelului R. Poți opta pentru Option 719 Roată Classic, cu un design modern, cunoscut de la BMW R nineT. Roata cu spițe tubeless este acum disponibilă pentru R 1250 R și este cu 3 kg mai ușoară decât o roată cu spițe cu anvelope tubulare. Indiferent de alegerea ta, roțile îți vor evidenția caracterul. 

Vrei mai mult? Vei obține mai mult

Gama noastră extinsă de accesorii

Mai mult confort, mai multă sportivitate, mai multă siguranță - mai mult tu? Aici găsești și mai multe accesorii oficiale BMW Motorrad pentru roadsterul tău personal.

Spre accesorii
spinner